De ce să ai mai multe parfumuri?

3m

❣️Astăzi vă voi povesti despre parfumurile replică Infinite Love și de ce am ales să am mai multe parfumuri pentru fiecare sezon și ocazie. Dar mai întâi să clarificăm niște termeni..

Ce este mai exact un parfum replică?

Replica, cunoscută și sub denumirea de corespondent, imită parfumul autentic, fiind creată de o altă marcă, mai ieftină, care nu folosește numele brandului original și produce esențe care doar seamănă cu originalele sau sunt inspirate de acestea.

Ce este un parfum fake?

Fake-urile sunt produsele care folosesc numele mărcii originale și încearcă să imite întreg aspectul unui parfum autentic, de la brandingul de pe cutie și sticlă, până la modul de ambalare.

Mult timp am fost pasionată de parfumuri originale precum J’adore de la Christian Dior sau Good Girl by Carolina Herrera.
1.jpg

Dar întâmplarea a făcut să încerc un K-031 Venezia de la Infinite Love în timp ce purtam J’adore. Similaritatea m-a impresionat atât de tare, încât am cumpărat unul de probă. De rezultat vă puteți da seama, dacă acum scriu acest articol despre parfumurile lor.

De ce să ai mai multe parfumuri?

Simplu!
Parfumul creează atmosfera.

Fie că participi la un eveniment important, la o petrecere, în discotecă, o zi casual la shopping, la muncă sau la prima întâlnire, așa cum starea ta de spirit este diferită așa ar trebui să fie și parfumul. De acord?

Evenimente Importante, Petreceri sau Momente Speciale

Alege un parfum la fel de frapant ca îmbrăcămintea ta, cu note mai tari, ce rămân în aer o perioadă mai lungă de timp. O combinație de note de mosc și note de iasomie, cu tonuri de citrice funcționează ca o completare sofisticată la o seară elegantă. Vanilia și trandafirii formează un echilibru exotic, potrivit la o cină romantică în doi. Cu parfumul potrivit, vei fi la fel de memorabil(ă) ca și stilul tău.

ALEGEREA MEA

6-K31v2.jpg
Infinite Love Venezia K-031

❣️ Note de vârf: bergamot, magnolie, mandarin, pară, pepene, piersică
❣️ Note de mijloc: frezie, iasomie, lăcrămioare, orhidee, prune, trandafir, tuberoză, violetă
❣️ Note de bază: cedru, mosc, mure, vanilie

O Zi Casual sau Shopping

A venit weekendul și vrei să ieși în oraș cu prietenii, la grătar, în parc, sau ai în program să faci cumpărături? Pune-ți o pereche confortabilă de încălțări , servește o ceașcă de cafea și personalizează-ți ținuta cu câțiva stropi de parfum. Te vei simți energic(ă) toată ziua.

Optează pentru miresme ce îți completează prezența, fără a fi prea încărcat. Citricele sunt mereu o opțiune bună. Dar dacă dorești ceva ușor dulce și totuși fresh, optează pentru armonia bujorului cu trandafiri, iar pentru o notă de mister, alege anason.

ALEGEREA MEA

16.jpg
Infinite Love Lyon K-070

❣️ Note de vârf: anason, cassia, lămâiță
❣️ Note de mijloc: bujor, magnolie, trandafir
❣️ Note de bază: trandafir

!! Anasonul este o plantă medicinală, iar parfumul îmi mirosea a medicament la o primă impresie. Dar, fiind doar în notele de vărf care trec într-o clipă, rămâne doar acel ceva indescriptibil care îmi place tare la Infinite Love Lyon. Recomand să testezi parfumul înainte de a-l cumpăra.

Dacă îți place Givenchy Very Irresistible, atunci acesta este parfumul pentru tine!

La serviciu

Ia în calcul dacă lucrezi alături de colegii tăi. Note alergenice precum lavanda pot fi deranjante pentru cei din jur. Încearcă pe cât posibil să le eviți. Aromele subtile, fructate sau ușor florale sunt ideale. Nu opta pentru mirosuri puternice ce pot deranja, cauza tuse sau distrage atenția. Pe acestea le păstrezi pentru o ocazie specială.

ALEGEREA MEA

12.jpg
Infinite Love Lyon K-193

❣️ Note de vârf: bergamot, coacăze, gardenie, iasomie, lămâie, mandarin, trufe, ylang-ylang
❣️ Note de mijloc: condimente, gardenie, iasomie, lotus, orhidee, ylang-ylang
❣️ Note de bază: ambră, ciocolată, gardenie, iasomie, mosc, paciuli, santal, tămâie, vanilie, vetiver

Colegii mei au crezut că port Black Orchid Tom Ford

 

Pe pagina celor de la Infinite Love parfumurile sunt împărțite în parfumuri pentru femei (K-urile) cât și pentru bărbați (E-urile), parfumuri unisex sau în funcție de ocazie (casual, sport, elegant, office).

Poți alege parfumuri de 100ml, 50ml, iar la insulele parfumate din locații poți cumpăra pen-uri de 8ml. Așa fac eu când sunt plecată în excursii, concediu sau în vizite în familie. Iau cu mine 3-4 astfel de parfumele, pentru fiecare ocazie.

9.jpg
Infinite Love Pen 8ml

Iar dacă cumperi minim două parfumuri de la ei, primești și acest recipient de 5ml în care poți pune orice parfum dorești tu.

10.jpg
Recipient Infinite Love de 5ml primit la promoție

Tot la insula parfumată au aceste reviste drăgălașe despre parfumuri în general și despre parfumurile lor. Sunt gratis și am luat vreo 3, ca să dau și la prieteni.

14.jpg

Tu ce parfumuri folosești toamna aceasta?
Ai auzit de parfumurile Infinite Love?

 

34 de gânduri despre „De ce să ai mai multe parfumuri?

  1. Uauuu, ce de lucruri interesante am aflat! Referitor la inceputul articolului tau, eu nu sunt o fana j’adore, mi se pare ca are un miros destul de „spalacit”, avand in vedere ca eu folosesc parfumuri mult mai tari si mai intepatoare. Am incercat si eu sa folosesc parfumuri ceva mai dulci vara, dar nicio sansa…pielea mea s-a obisnuit cu parfumurile foarte puternice

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mă bucur Denisa dacă articolul meu ți-a fost util! 🙂 Eu sunt mai sensibilă la mirosuri puternice și prefer ceva pe la mijloc sau subtil. Desigur, fiecare cu preferințele lui. Cele puternice am citit sunt ideale pentru toamnă-iarnă!

      Apreciază

  2. Am citit tot mai des despre aceste parfumuri. Initial, am crezut ca e infinity, de la calvin klein. Sticluta seamana izbitor de tare.
    Am inceput si eu sa folosesc replici, uneori cu buna stiinta, alteori din greseala. Sunt foarte multe companii care folosesc esente cunoscute si le lanseaza sub numele propriu, la un pret MUUUUULT mai mic. Multe dintre aceste replici persista foarte mult, atunci intervine intrebarea: De ce nu? 😀

    Apreciat de 1 persoană

  3. Am două parfumuri pe care le folosesc zi de zi pentru iesiri, alte doua parfumuri mai persistente si mai dulci de efect pentru evenimente unde parfumul trebuie sa reziste mult, si un parfum de vacanta, care e mai mic si usor de luat peste tot.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Si eu am incercat o varianta de parfum de la Infinite Love si mi s-a parut tare draguta! Imi place ca au preturi accesibile si ca se gasesc in complexele comerciale mari (cred ca am vazut in Afi Cotroceni). Mi-ar placea sa testez mai multe arome 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  5. gardenia, iasomia, bergamota sau orhideea sunt notele florale care îmi plac mult.
    Nu am încercat Infinite Love până acum dar din ce am reținut, sunt replici fidele ale parfumurilor de casă care merită credit.
    Cum niciodată du subt suficiente, parfumurile, le voi încerca.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.