Decorațiuni de Crăciun hand-made

În 2018 aleg să am un Crăciun mai altfel, cu decorațiuni hand-made! Deși magazinele sunt pline de decorațiuni interesante, anul acesta îmi doresc ceva mai personal, cu mai multe gânduri bune îndreptate spre sărbători și mai mult suflet pus în realizarea lor. Și ce moment mai bun de a împleti astfel de sentimente, dacă nu de Crăciun?

De ce să alegi un lucru hand-made?

1. Apreciezi și susții arta

Iar lucrurile făcute manual sunt o artă. Este un mod de a te vedea pe tine însuți în lucrurile din jur. Dragostea persoanei creative pentru acea formă de artă a încurajat-o să creeze ceva frumos. Iar prin faptul că alegi să cumperi un hand-made, susții arta și meșteșugul local.

2. Spui nu consumul mondial de masă

Indiferent dacă este vorba de culoare, textură, formă sau de starea de spirit în care te aduce acel lucru, un articol care a fost conceput ca o expresie a persoanei creative este prețuită și apreciată cu mult peste un element care a fost făcut pentru consumul mondial de masă.

3. Sunt mai rezistente

Producția în masă ne-a obișnuit cu prețuri mici, dar asta înseamnă și costuri mai reduse pentru fabricarea lui,  în principal cu materiile prime.

4. Este unicat

Un articol realizat de mână nu poate fi duplicat. Cum de altfel nici două lucruri făcute manual nu pot fi identice, chiar dacă este fix același model. Și în asta stă frumusețea lor. De alfel, este un lucru de care trebuie să fii conștient și să te aștepți.

5. Este făcut cu suflet

Totul iese mai frumos când pui suflet! Așa cum am menționat și la începutul acestui articol, aceste obiecte sunt mai personale, datorită ateniei și pasiunii ce este croșetată în ele.

Observ o schimbare în bine la noi. Ușor ușor din ce în ce mai multe persoane aleg calea hand-made-ului. Ei fac lucruri frumoase care merită să fie integrate în viața noastră de zi cu zi, iar ornamentele de Crăciun merită aceeași atenție.

Pentru Crăciun

Mă bucur că i-am găsit pe cei de la lavandiere și vă invit să descoperim împreună ce decorațiuni făcute manual ne pregătesc.

0v6.jpg
Unboxing, cum vin acestea ambalate

125L4L

Ce îmi place mie în mod special la aceste decorațiuni?

Dau o alură cozy, stai fără grija că se pot sparge și sunt făcute bine. Nu se strică la scurt timp după ce le-ai cumpărat iar prețul este unul accesibil.

0v3

Tu ce decorațiuni de Crăciun ai anul acesta?

 

 

22 de gânduri despre „Decorațiuni de Crăciun hand-made

  1. Aveam o colegă care făcea chestii hand made și pentru că nu aveam timp venea și mă ajuta la decorarea casei, nu spun ce dădeam la schimb 🙂
    după ce a plecat din țară am făcut singură totul dar nu am mai luat sau făcut obiecte handmade, totuși mă folosesc de diferite obiecte și fac decoruri, handmade.
    Felicitări pentru ceea ce faci!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Apreciez migala si creativitatea acestor oameni si incerc pe cat pot sa ii si sustin.
    Ocazional, cand timpul imi permite, incerc si eu sa fac DIY-uri insa nu ma ridic la nivelul de creativitate al persoanelor care fac asta de ani de zile.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.