Rutina mea de îngrijire a pielii pe timp de iarnă – produse CeraVe

Pe timpul iernii pielea noastră devine mai uscată. Iar pentru cei care au de obicei pielea uscată sau foarte uscată este o provocare și mai mare să o îngrijească în această perioadă a anului.

Astăzi vă voi vorbi despre produsele CeraVe pe care le folosesc și le-am inclus în rutina mea zilnică pe timp de iarnă.

De ce CeraVe?

Pentru că toate produsele CeraVe conțin ceramide esențiale. Acestea au rol în integritatea barierei cutanate, iar când nivelul lor este scăzut pielea nu mai este hidratată și factorii agresivi externi pot pătrunde, conducând la o piele uscată și iritată.

CERAMIDE 1: Fortifică stratul de lipide
CERAMIDE 3: Îmbunătățesc hidratarea pe termen lung
CERAMIDE 6-II: Factor natural de hidratare

Această combinație unică de ceramide identice cu cele din piele ajută la completarea celor deja existente în piele.

9

Rutina mea de îngrijire a pielii

Vă voi povesti în continuare despre cele 4 produse CeraVe pe care le folosesc pentru a combate frigul, zăpada și vântul în zilele aspre de iarnă.

10

1. CeraVe Gel de Spălare Hidratant (Hydrating Cleanser for Normal to Dry Skin)

Este un gel de curățare pentru ten normal sau uscat, tip gel demachiant. Calmează și hidratează pielea în profunzime. Este fără parfum, testat dermatologic, hipoalergenic.
Mod de utilizare: se aplică pe pielea umedă, după care se clătește. Evitați contactul cu ochii.

12

Eu prefer să îl aplic cu ajutorul unor dischete demachiante, îl las să acționeze 2min, după care îl îndepărtez cu ajutorul apei. Lasă pielea catifelată și bine hidratată. Nu a iritat pielea sau ochii, nu lasă senzație de gras. Este favoritul meu, atât pe timpul zilei pentru hidratare cât și seara la demachiere.

11

2. CeraVe Loțiune Hidratantă (Moisturising Lotion)

Loțiunea hidratantă pentru față și corp este unisex, recomandată la toate vârstele, ideală pentru tenul uscat. Textura cremoasă revitalizează, hidratează, calmează și netezește. Testată dermatologic, nu irită. Este inodoră pentru a evita orice iritație declanșată de parfumuri.
Mod de utilizare: Aplicați ori de câte ori este necesar. Evitați conturul ochilor.

Mini-recipientul de 20ml este ideal pentru a fi pus în bagaj. Îmi place textura și nu lasă senzație de gras. Prefer să o aplic pe pielea uscată, după ce folosesc gelul de spălare. Nu irită, hidratează ok.  În schimb, pentru timp de iarnă mi se pare că nu este suficient de puternică pentru un ten uscat sau foarte uscat. O voi folosi mai mult în sezonul cald.

3. CeraVe Gel de Curățare Spumant (Foaming Cleanser)

Indicația CeraVe este pentru pielea predispusă la acnee, ten normal sau gras. Dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, curăță profund și usor fără a perturba bariera pielii. Acest gel revigorant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, elimină excesul de sebum, impuritățile și machiajul. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă.
Mod de utilizare: Masați gelul spumant dimineața și seara pe pielea umedă. Clătiți.

Se aplică ușor, senzația este plăcută, iar după aplicare nu lasă senzație de gras. Nu vă gândiți că face spumă din abundență, mai mult își schimbă culoarea din transparent în alb și face puțină spumă. Este bun, dar eu personal îl prefer pe cel non-spumant, hidratant. 

14

4. CeraVe Cremă Hidratantă pentru față și corp (Moisturising Cream for Dry to Very Dry Skin)

Eliberarea este controlată, pentru hidratare timp de 24 de ore. Este non-comedogenică, adică nu blochează porii și este hipoalergenică. Fără săpun, parfum sau parabeni. Formula inodoră minimalizează posibilitatea apariției de iritații ale pielii, parfumul în sine putând fi iritant. Este recomandată pentru piele uscată sau foarte uscată, ideal în sezonul rece sau pentru pielea predispusă la psoriazis.
Mod de utilizare: Aplicați de câte ori este necesar. Potrivit pentru adulți și copii. Evitați conturul ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

13

Acum pe timp de iarna am introdus în rutina zilnică de îngrijire a pielii această cremă de față și corp. O folosesc îndeosebi pentru față, după gelul de spălare CeraVe. Tenul meu fiind unul uscat, mă ajută pentru a combate frigul. Face treabă bună! Pentru coate la fel, funcționează bine. Pe mâini mai puțin mă dau. Dacă mă spăl pe mâini la scurt timp după utilizare, am o senzaține de peliculă care nu îmi place. Voi încerca de la CeraVe crema dedicată pentru mâini.

Concluzii

Produsele CeraVe sunt de bună calitate, cu raport bun calitate-preț și gamă largă de produse pentru îngrijirea pielii ce merită testate.

2s

Care este rutina ta de îngrijire a pielii pe timp de iarnă?

Ai auzit de produsele CeraVe? Ce ți-a plăcut sau te tentează?

26 de gânduri despre „Rutina mea de îngrijire a pielii pe timp de iarnă – produse CeraVe

  1. Nu am auzit de ei dar as incerca gelul de curatare. Nu stiu ce se intampla cu tenul meu, dar nu suporta cremele pentru corp si fata. Referitor la ingrijirea tenului meu pe timp de iarna…e mare bataie de cap, pt ca mi se usuca foarte tare si ustura. Il hodratez cat pot de bine.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.