Ce să porți în noaptea de revelion 2019

 

0

Dacă încă nu te-ai decis ce vei purta în seara dintre ani, ai mai jos câteva idei pentru o ținută reușită. Am încercat să fac o selecție de rochii pentru acest sfârșit de an, care să satisfacă trendurile actuale, dar totuși să se conformeze gusturilor noastre individuale.

În materie de culori, negru și roșu rămân printre cele mai populare, cât despre materiale, catifeaua și paietele se potrivesc foarte bine ocaziei. Animal-print este de asemenea prezent, păstrând tendințele actuale.

Dacă vrei să pastrezi spiritul Crăciunului, o ținută verde smarald, roșu rubin sau gold ar fi o alegere potrivită.

LIMITED EDITION SEQUINNED DRESS
Sequinned Dress – Zara

Rochie fără mâneci în formă de V cu paiete, un tiv asimetric și o închidere cu fermoar invizibil.

Rochie de catifea cu nod
Rochie de catifea cu nod – Mango

Este un model exclusiv online, drept, cu țesătură din catifea. Decolteul este în V. Prezintă un nod decorativ. Mâneci lungi și închidere ascunsă cu fermoar în spate.


Crimson Dress- Nympha Clothing 

O rochie din satin roșu, pasională, potrivită pentru o ținută relaxată. Oferă un aer boem, dar totuși modern datorită formei asimetrice.

Imagine 1 din ROCHIE CU PAIETE de pe Zara
Rochie cu paiete – Zara

Rochie cu decolteu pătrat, bretele subţiri și siluetă evazată. Închidere laterală cu fermoar ascuns de cusătură.


Bodycon Dress Gold – Nympha Clothing

Rochie mulată cu bretele, cu fermoar cu închidere la spate și sutien tip push-up. Este un material usor elastic ce îți pune în valoare formele.

 

Dacă optezi pentru clasica little black dress..

Lista este lungă, dar poți să te joci alegând un material mai deosebit precum catifeaua, sau un model cu paiete sau animal print.

Pretty Little Things Dress
Pretty Little Things Dress – Nympha Clothing

Rochie neagră cu detaliu de mâneci transparente, talie ajustabilă și sistem de închidere cu nasturi în față. Modelul ei complex este ideal pentru petrecerea de revelion.

Imagine 1 din ROCHIE DIN CATIFEA CU ANIMAL PRINT de pe Zara
Rochie din catifea cu animal print – Zara

Rochie cu decolteu în V, cu bretele subţiri. Aplicaţie din dantelă combinată şi asortată. Prezintă deschizături laterale în partea de jos. Catifea și animal print împreună! 


Forever New Maxi Dress – Nympha Clothing

O rochie neagra tip maxi, are detalii din paiete aplicate, cu jupă. Poți profita la maxim de sezonul rece optând pentru o rochie lungă și elegantă.


Unforgettable Maxi Dress – Nympha Clothing

Un alt model de rochie maxi ce ne arată cât de variat poate fi un model cu paiete. Detalii deosebite si frumos lucrate, rochia prezintă și jupa, iar sistemul de închidere este cu fermoar la spate.

Dacă îți plac paietele..

Fie pe negru ca cele de mai sus, sau cu un strop de culoare, obții un look sofisticat și vei atrage cu siguranță privirile tuturor. Ce spui, îmbrățișezi trendul?

Rochie paiete
Rochie Paiete – Mango

Model cambrat, cu țesătură din paiete. Decolteul este în V încrucișat, iar mânecile lungi. Închiderea se face cu fermoar în spate. Lungime laterală de 19.3 cm și lungime spate de 37.0 cm.

Rochie lungă cu paiete
Rochie Lungă cu Paiete – Mango

Țesătură paiete la un model plisat. Bretele subțiri, reglabile, talie cambrată. Prezintă căptușeală la interior. Închiderea este ascunsă, cu fermoar lateral.

Nu uita..

Distrează-te cu aspectul tău acest An Nou și indiferent de alegerea făcută, dacă este în stilul tău te va purta într-o poveste cu final fericit!

40 de gânduri despre „Ce să porți în noaptea de revelion 2019

  1. Știu că se poartă și mie îmi și plac , materialele naturale, prețioase. culorile și modelul le aleg în funcție de forma corpului, scoțând în evidență părțile/elementele care mă avantajează. Ador dantela, mătasea naturală, catifeaua.
    Pentru acest an am ales verde smarald cu irizații argintii.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.