dm Lifebook 2019

Astăzi vreau să vă povestesc despre un planner sau un lifebook și ce înseamnă el mai exact. La sfârșit, voi menționa și câteva lucruri de luat în calcul atunci când îți alegi plannerul.
Citește articolul de mai jos și spune-mi ce părere ai la sfărșit! 💖

Dacă ai văzut clasica agendă cu un calendar pe prima pagină, file pentru fiecare zi din an, cu o hartă la sfârșit și crezi că la aceea mă refer, ei bine nu! Planner-ul este complet diferit.

0

🌹Un bun exemplu este dm Lifebook, un partener foarte special, care te va însoți tot anul, îți va sprijini proiectele, monitoriza evoluția, succesul și eșecul. Te va pune față în față cu tot ce ai realizat într-un an.
🌹Există 12 modele, coperta este diferită, în funcție de anotimp și perioada anului. Astfel încât vei putea alege agenda dm Lifebook care ți se potrivește cel mai bine. Interiorul este același. Sunt disponibile în ediție limitată! Așa că, dacă îți dorești și tu, trebuie să urmărești rafturile de lângă casa de marcat în magazinele dm în lunile de sfârșit, respectiv început de an, în funcție de stoc. Prețul este de 49.99 lei sau îl poți primi cadou la cumpărături mai mari sau egale cu 200 lei.
🌹 Dimensiunea sa este de 18.5 x 21.5 x 2 cm (luând în calcul spira) , conține planificator anual și săptămânal conceput cu multă dragoste, cu multe avantaje practice, spațiu suficient pentru a-ți așterne propriile gânduri și compartiment de depozitare pentru fotografii și suveniruri mici.

1210

Există pagini dedicate planurilor de masă pe luna respectivă, spațiu dedicat scopurilor lunare, economiilor lunare, orare, vizite medicale, listă de cumpărături ce poate fi ușor înlăturată datorită liniei perforate ușor în relief, diverse liste și spațiu suficient pentru creativitatea proprie. Paginile când am făcut ultima dată.. sunt concepute pentru informații tip schimbul de ulei la mașină, curățenie, salvarea datelor pe calculator.

64

Sunt și pagini dedicate planurilor de călătorie, cu listă de dorințe, autocolante drăguțe ce pot fi folosite în diferitele secțiuni ale planner-ului. Stegulețele, bocancii, aparatele foto și obiectele de plajă pot fi lipite pe calendar sau pe hartă, în locurile unde ai fost. Lună de lună ai și sugestii de excursii, cu destinații din România care sunt ideal de vizitat în acea perioada a anului (ex. Hotelul de Gheață de la Bâlea în ianuarie, Insula Ovidiu în August)

9

Iar pentru zilele în care nu știi ce să gătești, în dm Lifebook vei găsi rețete sănătoase, pentru toate gusturile, împreună cu informații interesante despre diferitele ingrediente.

5

În fiecare lună vei avea de colorat o umbreluță! Colorezi banda corespunzătoare fiecărei zi din lună, în funcție de cum te simți.

3

Și dacă nu ți s-a părut destul de drăgălaș și plin de surprize până acum, cei de la dm ne-au mai pregătit ceva..

8

Câteva lucruri de luat în calcul când îți alegi planner-ul

1.) Să vrei să îl folosești

Dacă nu îți trezește dorința de a-l folosi zilnic, nu este pentru tine. Scopul lui este să te ajute în viața de zi cu zi, în fiecare zi!

2.) Să aibă o dimensiune confortabilă ție

Așa cum am specificat mai sus, acest Lifebook de la dm are 18.5 x 21.5 x 2 cm. Formatul este important, atunci când îl porți cu tine toată ziua, în mână, în geantă, în bagaj, etc. Trebuie să îți fie confortabil.

3.) Să fie rezistent

Dacă îl vei folosi 365 de zile, plannerul trebuie să reziste! Ia în calcul aspectul său și din punctul acesta de vedere. O copertă rezistentă este esențială! Ideal să fie cartonată, groasă, să nu fie afectată ușor de picăturile de apă. Hârtia trebuie să fie și ea de calitate.
Menționez că ambele condiții sunt îndeplinite de către dm Lifebook 2019. Pagina este groasă, rezistentă. Poți folosi pix, creioane colorate și carioci fără probleme. Iar datorită modelului cu spiră, paginile stau ordonate, plate mereu. Nu ai grija paginilor ridicate sau îndoite!

4.) Să se potrivească personalității tale

Dacă ești o persoană căreia îi place să coloreze, să gătească și să călătorească, îți va plăcea cu atât mai mult acest Lifebook. Este important să îl alegi în funcție de activitatea și personalitatea ta, ca să nu ajungi în situația ca după câteva luni mare parte din el să nu fie folosit.

5.) Să fie frumos

Fie că este un aspect mai minimalist sau plin de culoare, trebuie să te atragă vizual. Când sunt atât de multe modele disponibile, nu te limita la primul pe care îl găsești. Caută ceva care îți place cu adevărat, care pare făcut special pentru tine.

7

Nu în ultimul rând, trebuie să îți răspunzi la câteva întrebări:
De ce ți-l cumperi, cu ce vrei să te ajute? Ce vrei să obții folosindu-l zilnic?
Dacă nu îți este clar, mai devreme sau mai târziu îl vei abandona.

Tu ce Lifebook sau Planner ai sau vrei să îți cumperi? Dacă deja ai, de cât timp îl folosești?

 

22 de gânduri despre „dm Lifebook 2019

  1. Ce fain arată acest planner! 😘 Mă bucur mult că l-am descoperit prin intermediul tău și am reușit să mi-l achiziționez. Este extrem de util. Eu, din păcate, a trebuit să scot foile din el ca să le mut în plannerul meu cu spirală. Aveam nevoie de foi exact cum sunt cele din DM planner și acum nu mai trebuie să mă chinui, hi hi! 😘

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.