Zile liniștite și nopți odihnitoare – totul despre Linistress

LINISTRESS este un produs natural de la Polisano Pharmaceuticals care are ca scop ameliorarea stărilor de agitație, neliniște, iritabilitate și stres și inducerea unui somn liniștit și odihnitor.

1

Ingrediente naturale

Cele 4 ingrediente naturale standardizate în principii active își completează reciproc proprietățile.

🍃 Extractul de Valeriană reduce intensitatea stărilor de anxietate manifestate prin agitație, palpitații, înlătură dificultatea în a adormi, scade procentul de treziri nocturne, grație proprietăților relaxante asupra mușchilor.

🍃 Extractul de Floarea-Pasiunii este un anxiolitic. În combinație cu extractul de valeriană, ajută la instalarea unui somn liniștit, în special la persoanele care au un somn agitat sau care adorm cu dificultate.

🍃 Extractul de Roiniță este un foarte bun calmant, fiind recomandat pentru ameliorarea durerilor de cap, oboseala cotidiană sau în perioadele de suprasolicitare intelectuală.

🍃 Extractul de Hamei contribuie la scăderea iritabilității și hiperexcitabilității nervoase care apar ca manifestări ale stresului. Combinația de hamei și valeriană contribuie la reglarea tulburărilor de somn.

Diferențele dintre Linistress și Linistress Duo

Linistress

Conține Valeriană, Floarea-Pasiunii, Roiniță și Hamei. Particularitățile componentelor bioactive din extractele vegetale pe care le conține, asigură şi favorizează instalarea unei stări de calm și de relaxare generală a organismului, utile atât pe parcursul zilei, cât și seara.

6

4-linistress
Cutia conție 20 de capsule, capsulele se înghit întregi, cu o cantitate suficientă de apă.
Pentru adulţi, adolescenţi şi copii peste 12 ani:

  • câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 2 – 4 săptămâni (în stări de neliniște sau stres)
  • 1-2 capsule, cu o jumătate de oră înainte de culcare (pentru a favoriza somnul)

Linistress Duo

Un singur supliment alimentar, două beneficii: relaxare după activitatea stresantă din timpul zilei și un somn odihnitor pe parcursul întregii nopți.

Conține Valeriană, Floarea-Pasiunii, Roiniță, Hamei și Melatonină.

Diferența dintre cele două fiind reprezentată de către melatonină, un hormon ce reglează ritmul circadian (somn-veghe). Ea poate fi produsă de epifiză, măduva osoasă, limfocite, retină sau tractul gastro-intestinal, dar poate fi administrată și ca supliment.

7

5-linistressduo
Cutia conține 20 de capsule, 10 capsule Linistress® Duo/Relaxare + 10 capsule Linistress® Duo/Somn. Capsulele se înghit întregi, cu o cantitate suficientă de apă. Se pot administra individual sau combinat, după caz.
Porţia zilnică recomandată pentru adulți:

  • LINISTRESS® Duo/Relaxare: 1 capsulă, înainte de masa de seară
  • LINISTRESS® Duo/Somn: 1 capsulă, cu 30 minute înainte de culcare

2

Linistress am luat în general cu 30min înainte de culcare și nu am sesizat nici o schimbare. Am luat fix când mă culcam și închideam lumina, atunci s-a observat o diferență. Brățara mea fitness a înregistrat o creștere în medie cu 1-2h de somn de calitate pe noapte. Dar asta inconstant. Pot spune că au funcționat și nu. Cert este că o schimbare s-a înregistrat în perioada respectivă, care ulterior combinată cu un aport mai ridicat în lichide, oră de culcare înainte de 12.00 și constantă, la aceeași oră și mai multă activitate fizică au dus la un somn odihnitor.

 

 

32 de gânduri despre „Zile liniștite și nopți odihnitoare – totul despre Linistress

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.