Care este kit-ul tău de relaxare? – Produse Lavandiere

Bine v-am găsit! Astăzi revin cu un articol pe blog despre lucruri drăguțe, care fie le poți folosi pentru a-ți face propriul kit de week-end relaxant, fie pentru a dărui în lunile ce urmează.

În kit-ul meu de week-end momentan se regăsesc multe produse de la Lavandiere, pe care i-am descoperit recent și care mi-au atras atenția prin calitate. Lavandiere a luat naștere din dorința de a împărtăși cu întreaga lume frumusețea lucrului făcut de mână, dar și frumusețea naturii. Lavanda pe care o folosesc este obținută din cultură proprie și nu mai are nevoie de nicio prezentare, folosită fiind în toată gama de cosmetice dar și în relaxare prin mirosul specific. Mai jos vreau să vă povestesc experiența pe care o am cu produsele lor.

7

Săculețul cu lavandă este primul care mi-a atras atenția pe site-ul lor, Lavandiere. Descoperind această nuanță jucăușă de primăvară care se potrivește cromatic cu celelalte elemente din kit-ul meu de week-end am decis că se va integra perfect! Și asa este. Mirosul de lavandă emanat este unul intens, care nu se pierde în timp. Am acest săculeț de aproximativ o lună și pot spune că înmiresmează aerul din jurul său la fel de puternic ca în prima zi! Îmi place să îl țin în dulap sau în bagaj printre haine, dar și lângă mine când citesc pentru a-mi reaminti de zilele calde de vară.

3

Pentru a încânta simțurile și mai mult și a crea o atmosferă relaxantă, am decis să am și o lumânare aromată, complementară ca miros. O carte interesantă și o ținută confortabilă dar plăcută vizual fac parte și ele din kit-ul meu.

1
Consider că o jucărie la care să te uiți aduce un plus de relaxare. Atât de drăgălașă, nu poți să nu zâmbești văzând-o.

Melcul croșetat cu cochilie în formă de inimă mi se pare foate drăgălaș și creativ, chiar potrivit pentru a fi dăruit de Ziua Îndrăgostiților. Fiind la un preț atât de accesibil chiar nu i-am putut rezista.

2

Și cum orice carte bună consider că trebuie savurată cu o băutură, acum pe timp de iarnă optez pentru un ceai.

5

Ceaiul Cranberry-Strawberry este doar unul dintre numeroasele ceaiuri de pe site-ul Lavandiere . Eu prefer ceai vrac de ceva timp, dar despre asta vă voi vorbi mai mult într-un alt articol. Vreau să intru mai în detalii despre beneficiile acestui tip de ceai.

M-a surprins plăcut calitatea ceaiului, bucățile de mere și de căpșuni, stafidele, merișoarele și celelalte ingrediente ale lui, toate mari, nu doar coji uscate la un preț mai mult decât ok după părerea mea ( este la ofertă momentan, 8.96 lei ).

Rezultatul a fost un ceai aromat, care mi-a dat o stare de bine pe tot parcursul lecturii.

6
Ceai Lavandiere – Cranberry Strawberry

Fie că ești în căutare de un cadou pentru Ziua Îndrăgostiților , de 1 Martie sau de 8 Martie, merită să arunci o privire pe site-ul lor. Au multe lucruri drăguțe, nu doar cele menționate, sunt de calitate și livrate în stare perfectă și rapid. Indiferent că îi contactezi pe site , facebook sau instagram sunt rapizi în a prelua comenzile.

8
Ornament Croșetat Manual sub formă de Inima, Umplut cu Lavandă

4
Breloc Valentine’s Day

Din ce este alcătuit kit-ul tău de relaxare?

Tu ce obișnuiești să dăruiești în perioada aceasta a anului?

 

23 de gânduri despre „Care este kit-ul tău de relaxare? – Produse Lavandiere

  1. Relaxarea mea se rezuma la putina liniste in cada si ceva spumant. Daca reusesc sa stau 30 de minute fara sa ma streseze cineva, vin cu bateriile incarcate. mi place si propunerea facuta de tine cu aceste produse. Imi doresc si eu un buchetel de lavanda. Imi place mult mirosul

    Apreciat de 1 persoană

  2. Tare simpatice produsele Lavandiere! 😘 Atât de faine mi se par și ideale pentru un cadru relaxant. Eu apelez la o jucărie pufoasă, lumânări parfumate, băi calde cu sare, cărți frumoase și poate un serial amuzant ca să mă relaxez pe deplin.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.