Mărțișor Handmade – Mărțișor Tradițional

🎀 În curând este 1 Martie și ușor, ușor încep să apară tarabele cu mărțișoare. Cât mai colorate, cât mai variate. Țin minte când eram mică cum îmi prindeam o cheiță aurie cu un șnur de mărțișor în piept, cu boldul. La scurt timp după au apărut cele pe cartonaș și mult mai târziu au apărut cele broșă sau brățară. N-am ce zice, modelele s-au schimbat mult de atunci. Sunt mult mai variate și mai interesante..

🎀 Voi v-ați pregătit? Eu da. Iar cei de la Lavandiere ne încântă cu câteva modele, unele chiar hand-made. Și cu ocazia reducerilor pe care ei le au la mărțișoare, m-am gândit să vă arăt câteva din modelele pe care le-am primit eu.

Dacă îți plac cele tip brățară..

1

Anul acesta vei găsi nenumărate modele de mărțișoare tip brățară în stilul celei de mai sus. Frumoase și finuțe, ele sunt ușor de purtat și asortat chiar și după ce trece 1 Martie. Sunt ideale de dăruit celor care îndrăgesc accesoriile și bijuteriile.

Dimensiune brățară: 6cm
Material: metale comune, acryl, material textil.

Dacă îți plac cele tip broșă..

2

5

4

 

M-am bucurat să văd apariția acestor mărțișoare hand-made. Ele sunt de tip broșă, cu ac. Sunt disponibile în mai multe culori, deci ușor de asortat. Croșetate manual din bumbac 100% mercerizat, de 4cm. Fundița o folosesc și fără ața de mărțișor, ea potrivindu-se foarte bine la un hanorac pufos gri-roz pe care îl am. Îi oferă acea notă veselă și pată de culoare care mă reprezintă.

Trifoiul cu patru foi, ce semnifică noroc a fost mereu unul dintre modelele mele preferate în fiecare an, așa că nu am putut rata să iau unul hand-made. Faptul că are și o buburuză îi conferă și lui acea notă vesele pe care o caut. Are și codiță, dar în acest ambalaj era puțin încurbată și nu se vede bine.

3

Și acesta din urmă este mărțișorul tip broșă cu motive tradiționale românești. Cel din imagine îl vei găsi aici și costă 4.99 lei. Mi-a fost greu să aleg doar câteva, ele fiind toate foarte frumoase și creativ concepute.

Poți vedea toate Mărțișoare Lavandiere disponibile aici. 

Tu ce tip de mărțișor preferi?
Ce alegi să porți anul acesta?

 

 

25 de gânduri despre „Mărțișor Handmade – Mărțișor Tradițional

  1. Chiar astazi am vazut un reportaj la TV de undeva de la un targ de martisoare. Am vazut ca au scos martisoare cu icoane, ceea ce mi se pare deplasat. Nu mi se par potrivite.
    Imi plac bratarile si de cateva zile port una. Voi purta si o brosa cu siguranta

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.