Dry Brush (Monthly Theme) și The Polish Addict February Challenges – TPA Weekly Challenge x4

For all nail polish addicted! Welcome!

💅 Suntem un grup de fete care ne-am decis să ne facem unghiuțele în fiecare săptămână, pe baza unei tematici. Temele se prestabilesc așa că ai timp să te pregătești, iar la final de săptămână urcăm pozele pe paginile de socializare sau pe blog și vom vota care este manichiura săptămânii. Bonus, la sfârșit de lună, în ultimile două zile, avem un challenge pe bază de tehnică. Luna aceasta tema lunii este Dry Brush, iar temele lunii februarie au fost următoarele:

Feb2019.jpg
Grupul The Polish Addict

Pe pagina de instagram a grupului, pe care îl poți vizita aici vei găsi unghiile fetelor, din toate săptămânile și lunile precedente.

Voi arăta pe scurt aici participantele și manichiura care a câștigat în fiecare săptămână din luna februarie 2019. Dar repet, dacă vreți să le vedeți pe toate, intrați pe pagina de instagram a grupului. Colajul săptămânii și poza câștigătoarei nu îmi aparțin, sunt preluate de pe grup.

Hearts & Roses

1

1v2

💅 Mădălina a fost câștigătoarea aceste săptâmâni. Pe pagina ei veți vedea multe unghiuțe frumoase, în culori variate, dacă nu zilnic la câteva zile sigur.

Modelul Meu Hearts & Roses

1
Hearts & Roses – Modelul Meu

Am folosit o folie de transfer cumpărată de pe kitunghii.ro dar nu mai țin minte dacă era Rose Gold sau Copper, stickere cumpărate de prin magazine, le-am colecționat de-a lungul timpului și oja Flormar Matte Nail Enamel nr. M03  în dublu strat. Ca și rezistență, unghiile cu folie au îneput să se strice din a 2-a zi, dar cred că se datorează faptului că nu am dat cu lac transparent peste. Voi mai testa. Oja mată de la Flormar a rezistat foarte bine.

Valentine’s Day

2v2

2

💅 Săptămâna nr. 2 a venit cu două câștigătoare, Andra și Claudia. Abordarea celor două a fost foarte interesantă, o manichiură fiind Anti Valentine’s Day și una nu. Amândouă foarte frumoase, felicitări fetelor!

Modelul Meu Valentine’s Day

2
Valentine’s Day – Modelul Meu

Am folosit Flormar Nail Enamel Chocolate Bordeau 348 în dublu strat, stickere din colecția proprie și lac transparent peste cele 2 unghii cu model pentru un plus de rezistență. Am dorit să deviez ușor de la clasica manichiură roșie și am optat pentru o nuanță mai deosebită care îmi aduce aminte de vișine coapte. Sunt foarte mulțumită de această culoarea de la Flormar, manichiura a rezistat bine până în ziua 7 când m-am pregătit pentru următoarea temă. Se întunecă cu fiecare strat, dar este suficient de pigmentată ca sa arate bine în 1-2-3 straturi.

Paris – City of Love

3v2

3

Din nou a fost dificil de votat, toate fetele venind care mai decare cu modele frumoase, artistice sau romantice.
💅Câșigătoarele au fost Oana și Georgiana. Deși multe modele au folosit Turnul Eiffel ca și bază, diversitatea utilizării lui este foarte frumoasă.

Modelul Meu Paris – City of Love

3
Paris – City of Love – Modelul Meu

Când mă gândesc la Paris nu am cum să nu am o tentă romantică în gânduri. Iar anul acesta culoarea anului fiind Pantone Color of the Year 2019 – PANTONE 16-1546 Living Coral nu m-am putut abține și am folosit această culoare veselă. Cu siguranță o voi mai folosi și în alte combinații anul acesta! Am optat pentru o culoare mată, Gabrini Nude Matte 02 Flatbrush pentru bază, pe care am aplicat-o în dublu strat, stickere cu turnul Eiffle și scrisul „paris” iar pentru model (vârfurile și interiorul fluturașului) Kallos Nailart 07 auriu şi plăcuța cu model Konad m78 pentru fluturaș. Cei de la Konad au produse foarte bune, ok ca preț, dar despre asta vă voi povesti în alt articol mai pe larg. În orice caz, îi recomand cu drag. Am de câțiva ani oja pentru model și a rezistat ca nouă.

Despre culoarea mată vreau să vă spun că nu am reușit să obțin un rezultat uniform decât după 2-3 manichiuri mediocre. Pe scurs, cel mai bine este să aștepți să se usuce primul strat înainte de a reveni ca să netezești. Altfel va avea un aspect stratificat urât și va trebui să o iei de la capăt. Ca rezistență, nu sunt prea mulțumită, la 2-3 zile deja prima unghie se ciupise într-un colț. La 3-4 deja a trebui să le șterg. Dacă n-ar fi fost mat puteam da cu un lac peste, dar așa nu s-a putut.

Diamonds

4v2

4

💅De data aceasta Cristina ne-a cucerit cu unghiuțele ei, o combinație superbă de culori și model, care s-au potrivit de minune temei. Pagina de instagram a Cristinei este dedicată unghiuțelor, așa că dacă vrei inspirație, poți să o vizitezi aici.

Modelul Meu – Diamonds

4
Diamonds – Modelul Meu

Recunosc, aici a fost o combinație de lene și dorință de a face ceva mai abstract, pe baza temei. Plus dorința de a folosi albul, în combinație cu roșu, dacă tot se apropie 1 Martie. Nu am dorit să folosesc diamante sau pietricele, ci romburi care să aducă aminte de ele. Am folosit Malva Cosmetics Shine TECH 02 ca bază, în dublu strat, iar pentru model un lac transparent cu glitter care îl am de ani de zile, nu mai știu de unde. Scrie în chineză pe el deci nu știu ce nr. are.

MONTHLY CHALLENGE – DRY BRUSH

Și a venit momentul să vă arăt și modelul meu pentru dry brush.

5

Cu ocazia aceasta vă voi povesti puțin și despre proces, poate cine știe, vă dau o idee pentru modelul vostru de dry brush.

1

Am folosit aceste 4 oje pentru manichiură. Baza a fost cu 60 seconds Colorama de la Maybelline New York , nr. 301, pe toate unghiile, un strat. Inelarul cu Jolly Jewels – Golden Rose nr. 102 care este transparent și conține sclipici de diferite dimensiuni, în strat dublu. Foarte bun prin faptul că este rezistent, dar se îndepărtează cu ușurință (lucru care mereu urmăresc la un lac cu sclipici). După care am așteptat să se usuce manichiura.

Pentru un plus de varietate am folosit o culoare mată. Gabrini Nude Matte 02 Flatbrush , în combinație cu Malva Cosmetics Shine TECH 02. Pentru efectul uscat, lași foarte puțină ojă pe vârful pensulei și aștepți 30-40 sec. înainte de a o aplica. Așa are timp să se mai usuce puțin, dând un efect de pictură abstractă, după părerea mea.

Pentru a realiza cercurile sau semicercurile în alb, am curățat pensula ojei albe de marginea sticlei, după care am folosit degetul pentru a o aplica pe unghie. Nu am așteptat să se usuce nuanța roz/nude ca cele două să interacționeze și pentru a da puțină textură din amprentă. Menționez că Gabrini Nude Matte Flatbrush 02 se usucă foarte repede așa că era cel puțin pe jumătate uscată.

2

Rezultatul mi se pare că poate fi foarte variat și interesant cu această tehnică. Mă declar mulțumită pentru o primă încercare.

Ce au pictat celelalte fete la tema Flat Brush

Poți vedea pe pagina lor.

Voi ce părere aveți?

Care manichiură sau temă ți-a plăcut cel mai mult?
Vei încerca și tu tehnica Dry Brush?

*dacă oricare dintre aceste modele sau oje te-au inspirat să îți faci manichiura, lasă-mi un comentariu. Mi-ar face plăcere să o văd și să o adaug aici.

 

 

31 de gânduri despre „Dry Brush (Monthly Theme) și The Polish Addict February Challenges – TPA Weekly Challenge x4

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.