Rutina de îngrijire a părului meu cu AVON Advance Techniques Reconstruction

2

De o lună am îneput testarea acestor trei produse de la AVON, gama Advance Techniques Reconstruction, care acționează împreună pentru același ideal comun, regenerarea și fortificarea părului.

Cele trei produse sunt Șamponul Advance Techniques Reconstruction, Balsamul Advance Techniques Reconstruction și Uleiul Ser Hidratant cu uleiuri de argan și cocos .

Dar mai întâi vă povestesc puțin despre părul meu..

901

Acum 5-10 ani aveam părul mult mai scurt, rar îl lăsam să crească mai lung de umeri. Și din cauza asta era ondulat spre creț. Nu îi acordam prea multă atenție și era ușor de întreținut. Dar acum 2 ani m-am decis să îl las să crească și are lungimea și aspectul pe care îl vedeți în poză. Datorită lungimii și greutății sale, părul a devenit ondulat spre drept. Dar firul în sine s-a păstrat uscat și moale, greu de aranjat și pieptănat. 

Despre Advance Techniques Reconstruction

4

1. Șamponul

Ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, îi oferă un aspect sănătos și lucios și bineînțeles îl curăță eficient și îl împrospătează.

Parfumul este dulce-fructat, nu neaparat preferatul meu, dar este subtil. Ca aspect este alb, cremos, se aplică și se clătește ușor.

3
Aspect Șampon Advance Techniques

5
Ingrediente Șampon

În ciuda folosirii sulfaților, acest șampon se simte blând. Lasă părul curat, fără să îi afecteze volumul. Firul meu de păr este uscat și moale, de obicei pierzându-și ușor volumul. Cu acest șampon în schimb îi este bine, și-a păstrat aspectul plăcut chiar 5-6 zile. Nu l-aș folosi doar pe acesta, dar intercalat cu alte game da.

2. Balsamul

Vine în completarea șamponului și îi intensifică beneficiile de reparare. În plus, ajută la prevenirea căderii părului și ceva ce ne dorim toate, face descurcarea părului mai ușoară!

Parfumat foarte subtil, aprape insesizabil. Ca aspect, este și el alb. Se aplică și se clătește ușor. Nu lasă acea senzație uleioasă sau senzație că ar trebui să-l mai clătești. Având părul ondulat ușor creț, se încâlcește foarte ușor, necesitând un balsam. Acesta a făcut treabă bună la pieptănat, dar pentru un fir uscat nu este suficient.

3v2
Aspect Balsam Advance Techniques

6
Ingrediente Balsam

3. Ulei Ser Hidratant

Este un ser ce conține ulei de argan și de cocos, ce reface părul deshidratat, uscat și hidratează firele de păr distruse. De la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr, oferindu-i un luciu strălucitor și textură mătăsoasă.

7

Eu având un fir de păr foarte uscat, păr care de multe ori se electrizează, mai ales la pieptănare, consider acest ser esențial! Îl aplic după ce este aproape complet uscat, cu accent pe vârfuri, dar pe lungimea întregului fir. Evit să aplic la rădăcină. Vârfurile se simt hidratate, conferă cu adevărat un aspect mătăsos și ordonat. Parfumul este delicat, dar aplicat într-o cantitate mai mare poate persista până la 2 zile. Textura este lejeră, iar partea mea favorită, după aplicare nu rămâne lipicios în palmă. După câteva utilizări am învățat cum să îl aplic eficient, astfel încât palmele mele să rămână uscate. Ceea ce îmi place foarte mult.

Mai jos vedeți aspectul părului meu în urma folosirii Șamponului, Balsamului și Serului Advance Techniques de la AVON.

8

În concluzie, șamponul este ok, dar îl voi folosi alternativ cu altele, balsamul este bun dar pentru un păr uscat îl recomand în combinație cu uleiul de păr cu argan și cocos, care a și ajuns pe lista mea de favorite și îl voi recumpăra cu siguranță. Gama se potrivește părului vostru dacă vă doriți mai multă hidratare și/sau dacă aveți un păr deteriorat.

Ce părere ai despre produsele AVON sau despre gama lor Advance Techniques? Le-ai încercat?

40 de gânduri despre „Rutina de îngrijire a părului meu cu AVON Advance Techniques Reconstruction

  1. Faină rutina ta de îngrijire. 😘 Și eu am mai multă grijă de părul meu față de cum aveam înainte. Cu toate că este destul de sănătos de când mă știu, merită un plus de atenție. Faine produsele de la Avon. Uleuil de păr sună pe gustul meu. ^_^

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.