Părere Produse Faunus Plant

1

M-am săturat de toate produsele supraprocesate din jurul meu, atât cele pe care le ingerăm cât și cele pe care le punem pe piele. Așa că în căutarea mea de produse mai naturale, am dat peste Faunus Plant

Ce mi-a atras atenția la produsele Faunus Plant?

 Tradiție și Originalitate

Pasionați de tot ce înseamnă plante medicinale și aromatice, le prelucrează conform unor rețete originale și tradiționale.

 Respect pentru natură

Grija cu care selectează și culeg plantele medicinale se oglindește în calitatea tuturor preparatelor, prelucrate manual, lipsite de aditivi alimentari.

 Produse avizate

Suplimentele alimentare Faunus Plant sunt avizate de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București. În plus, am implementat Sistemul de Management al Siguranței Alimentului, fiind certificați ISO 22000:2005 de către TUV Austria.

Prețul este și el pe lista lucrurilor care mi-a atras atenția. Mai jos menționez doar câteva categorii, cele care m-au interesat pe mine.
Ceai între 5,90 lei – 14,50 lei în funcție de gramaj și sortiment
Sirop între 9,70 lei – 17,50 lei în funcție de gramaj și sortiment
Unguente între 5,00 lei – 13,60 lei în funcție de gramaj și sortiment
Balsam de buze la 7,90 lei

Lista copletă de produse o găsești aici, iar pachetele promoționale aici.

O experiență plăcută de la primul contact cu produsele.

Din clipa în care mi-a ajuns coletul la ușă (prin curier, rapid, fără probleme) și am făcut unboxing am rămas plăcut surprinsă de protecția produselor. Am văzut ulterior și la alte prietene care au comandat de pe site-ul lor, această folie protectoare. Pot sta fără grija de a găsi ceva spart în colet. 

2

Prezentare și Impresii

În continuare vreau să vă povestesc câte puțin despre fiecare produs în parte și menționez că le-am testat 2 luni înainte de a-mi forma o părere și a scrie acest articol.

5

1. Sirop de Pin

Proprietăți: expectorant, emolient, antispastic bronșic, ușurează simptomele răcelii.
Recomandări: tuse, gripe, astm bronșic.

Contribuie la:
– funcționarea normală a sistemului respirator
– îmbunătățirea capacității respiratorii
– reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii

Ingrediente: extract de Pin (Pinus sylvestris) muguri (40%); zahăr invertit, conservant sorbat de potasiu.

Contraindicații: Diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Mod de administrare: Adulți: Câte o lingură (15ml) de sirop, de 3-4 ori/zi. Copii: Câte o linguriţă (5ml) de sirop, de 3-4 ori/zi.

4

Se găsește în două variante, la 200ml – 9,70 lei și la 500ml – 17,50 lei.

2. Sirop de Soc

Proprietăți: expectorant, depurativ.
Recomandări: gripe, bronșite, tuse.

Contribuie la:
– funcționarea normală a sistemului respirator
– detoxifierea organismului

Ingrediente: extract de Soc (Sambucus nigra) flori (40%); zahăr invertit, conservant sorbat de potasiu.

Contraindicații: Diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Mod de administrare: Adulți: Câte o lingură (15ml) de sirop, de 3-4 ori/zi. Copii: Câte o linguriţă (5ml) de sirop, de 3-4 ori/zi.

Se găsește în două variante, la 200ml – 9,70 lei și la 500ml – 17,50 lei.

Am achiziționat varianta la 200ml. Atunci când am ales aceste două siropuri mi-am dorit ceva pentru tuse și iritație. Le-am folosit alternativ atunci când am fost răcită. Ajută cu senzația neplăcutâ din gât, diminuând-o.

La gust sunt foarte bune! Îmi place să pun câte o lingură în ceai sau müsli. Când le voi termina, voi încerca și altele, cei de la Faunus având o gamă largă de siropuri. Și sunt 100% naturale, fără coloranți sau arome artificiale.

IMG_20190309_083640_994v2

3. Unguent Mărul Lupului

7

Acțiuni: Cicatrizant, regenerator al pielii.
Indicații: Varice, ulcer varicos, eczeme, furuncule, psoriazis, crăpături ale pielii, hemoroizi externi, noduli mamari, acnee.

Ingrediente: Mărul-lupului (Aristolochia clematitis), ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, rășină de brad, ulei esențial de lavandă, vitamina E.

Mod de utilizare: Se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Poate fi achizițional cu 5,00 lei în borcănel de 20ml, sau așa cum am făcut eu la borcănel de 50ml cu 9,00 lei.

M-au interesat proprietățile sale cicatrizante și regeneratorii a pielii în deosebi pentru obraji. Am semne roșii / cicatrici în zona respectivă de ceva timp, persistente. Am făcut poză la obrazul meu înainte și la câteva săptămâni după. Nu am aplicat de 2-3 ori pe zi ci mai mult când îmi aduceam aminte. Rezultatele sunt vizibile și mă declar mulțumită!  Petele nu mai ies așa de tare în relief iar iritația/ roșeața din jurul lor a scăzut semnificativ. Voi continua să îl folosesc.

9

O altă întrebuințare care i-am găsit acestui unguent a fost pentru calmarea zonei din jurul nasului atunci când am fost răcită. Suflatul nasului excesiv a lezat zona, iar acest unguent cu mărul lupului a hidratat și refăcut zona crăpată, uscată de la baza narei. Mirosul lui este subtil și plăcut, nicidecum mentolat ceea ce mi-a plăcut. Nu lasă senzație de gras mult timp, se absoarbe repede.

4. Unguent Spânz

6

Acțiuni: Antiinflamator, antireumatic.
Indicații: Reumatism, artrită, nevralgie sciatică, inflamaţii articulare.

Ingrediente: Spânz (Helleborus purpurascens), ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, rășină de brad, ulei esențial de mentă, vitamina E.

Mod de utilizare: Se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Acesta este un produs pe care aproape l-am terminat. Am achiziționat varianta mică, Unguent Spânz 20ml cu 5,00 lei și îmi pare rău că nu am achiziționat recipientul de 50ml cu 9,00 lei. Consistența este inițial dură, dar ulterior nu mai este așa greu de aplicat. Miroase foarte plăcut, ușor dulce-mentolat cred. Este un miros mai deosebit, mi-e greu să-l descriu. Dar plăcut.

Foarte bun pentru durerile de spate! L-am folosit nu de 2-3 ori pe zi, ci de 5-6 ori zilele astea, când m-a durut foarte tare spatele. Este perfect pentru masarea zonei, produce și menține căldura locală și are proprietăți antiinflamatoare. Nu lasă senzație de gras pe mâini! Cu siguranță îl voi achiziționa din nou.

10

5. Balsam de Buze

8

Balsamurile de buze Faunus Plant sunt pe bază de ulei de măsline, îmbogăţite cu uleiuri esenţiale, extracte de Gălbenele și vitamina E. Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală. Și cum în ultima vreme am optat pentru rujuri mate, acest balsam de buze a fost foarte util! Foarte aromat și plăcut la aplicare, are o consistență moale, ceea ce mă încântă. Cel de portocale este preferatul meu! Dar este doar o preferință, cel de mentă este la fel de intens și de aromat.

5ml la 7,90 lei, indiferent că alegi Lavandă, Mentă, Portocale sau Propolis.

Ingrediente Balsam de Buze cu Portocale: ulei de măsline (Olea Europaea), Gălbenele (Calendula officinalis), ceară de albine (Cera flava), ulei esențial de portocale (Citrus sinensis), vitamina E (tocopherol).

Ingrediente Balsam de Buze cu Mentă: ulei de măsline (Olea Europaea), Gălbenele (Calendula officinalis), ceară de albine (Cera flava), ulei esențial de mentă (Mentha piperita), vitamina E (tocopherol).

Concluzii

Siropurile aproape le-am terminat (cel de pin a avut trecere mare în casă și s-a terminat, mai este jumate din cel de soc), unguentul mic de Spânz este folosit mai bine de jumate, din cel mare cu Mărul Lupului voi mai avea o vreme bună, iar balsamul de buze la fel, voi mai avea o vreme bună. Sunt produse de calitate, naturale, pe care voi continua să le testez și refolosi.

Tu ai auzit de Faunus Plant?
Ce produse ai încercat de la ei? Ce mi-ai recomanda să încerc?

 

 

 

 

30 de gânduri despre „Părere Produse Faunus Plant

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.