Primăvara în Parcul Palas Iași – Tricou nou Printado

3
Săptămâna trecută a fost o vreme frumoasă de primăvară, așa că am profitat de ocazie și am fost în Parcul de la Palas pentru a face câteva poze. Magnoliile au înflorit superb! Iar cu ocazia asta am zis să vă arăt și vouă zona, care nu o poți rata dacă vizitezi Iașiul. 13Nuanțele în care m-am îmbrăcat au fost și ele cu gândul la flori, la primăvară. Cardigan roz C&A, tricou alb de la Printado , pantaloni crem H&M și adidași albi din Decathlon. Accesorii de la Meli Melo și Janette Bijuterii. V-am lăsat link pe nume la Printado și Janette, pe care i-am descoperit recent și dacă nu îi știi merită să arunci o privire. 12Eu de tricourile de la printado m-am îndrăgostit. Sunt un studio de grafică pentru tricouri personalizate care și-a propus să le ofere clienților săi prin intermediul modulului interactiv de personalizare a produselor o experiență unică și foarte facilă pentru alegerea unui cadou perfect pentru cei dragi. 9Tricourile sunt din bumbac 100% iar imprimeul este dintr-o vopsea calitativă, care nu se duce la spălat. Am fost impresionată de rapiditatea cu care au preluat comanda de 20 de tricouri din cadrul evenimentului Bucovina Beauty Spring Edition 2019 ( 2 pentru fiecare participant, unul cu imprimeul evenimentului și altul la alegere), în 3 zile au executat și livrat. Mai repede decât te-ai aștepta!

Mai jos poți vedea care a fost design-ul personalizat pentru eveniment.27Eu nu port tricouri albe în general pentru că nu se așază bine, mai ales cele la rotund, la baza gâtului. Dar tricourile lor sunt comode, croite bine și se așază bine, iar materialul nu este transparent. Îi recomand cu mare încredere! Vă puteți personaliza tricourile cu modelul dorit sau puteți alege din modelele preexistente de pe site. ⠀

Eu am găsit acest model dăguț pe site-ul lor, pe care am vrut să îl am neaparat pentru ținutele mele de primăvară.

Tricoul de bază este Malfini,

Materiale de calitate, detalii atent lucrate şi croială elegantă. Astfel se pot caracteriza, în câteva cuvinte, produsele din colecţia lor.

Iar dacă ai dubii ce mărime îți trebuie, poți consulta acest tabel.

9

Eu înainte de a-l consulta aș fi optat pentru varianta „sigură”, un M. Dar ghidându-mă după acel tabel am luat un S. Și este perfect!

7

Tu ce culori alegi să porți primăvara asta?
Îți plac tricourile personalizate?

 

 

 

32 de gânduri despre „Primăvara în Parcul Palas Iași – Tricou nou Printado

  1. In sezonul cald prefer să port tricouri colorate, cu motive florale sau imprimeuri de orice tip.
    Sunt superbe pozele pe care le-ai făcut, iar tu ești o drăguță.🤗

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.