Janette Bijuterii Argint – De ce aleg Argint 925

0La evenimentul dedicat bloggerițelor din 30 martie – Bucovina Beauty Event Spring Edition am făcur cunoștință cu bijuteriile Janette și mi-am reamintit de ce să aleg argint.

17 Ne-au răsfățat pe fiecare cu câte o bijuterie. Alina, managerul magazinului ni le-a oferit personal. Mulțumim! Este un produs de calitate, frumos lucrat, cu atenție la detalii și fiind lucrat din argint 925 știu că va rezista mult timp de acum încolo.

Fiecare bijuterie are o poveste..

                                   Fi tu personajul principal!

5.jpgCâteva cuvinte despre Janette Bijuterii

Janette ne aduc accesorii handmade lucrate cu stil și o diversitate care te ajută să îți exprimi personalitatea liber. Nu se adresează doar femeilor ci și bărbaților! Pe site-ul lor poți găsi o varietate de produse, de unde poți achiziționa bijuterii din argint, bijuterii fantezie și ceasuri de mână. Dar și în magazinele fizice din locațiile:

Janette  Rădăuți – Str. Ștefan cel Mare , nr. 19, Rădăuți, județul Suceava
Janette – Centrul Comercial Iulius Mall Suceavaîn față case marcaj Auchan
Janette – Centrul Comercial Shopping City Suceavaîn fața magazinului Orsay
Janette – Centrul Comercial Zimbru Suceavastand N33

Anul trecut s-au primit 20.762 de note de la clienții magazinelor atestate TRUSTED.ro care au cumpărat și au lăsat o opinie în perioada 1 iunie – 1 noiembrie. Cea mai mare medie a fost obținută de magazinul online Janette.ro, aceasta fiind de 9,92”, transmite TRUSTED.RO [1]6A fost cel de-al patrulea an consecutiv în care au participat în competiția magazinelor online GPeC, iar asta înseamnă analiza prin peste 200 de criterii de evaluare în 2 etape diferite de timp, de către un juriu format din peste 25 de experți în E-Commerce și Marketing Online. Felicitări Janette Bijuterii!

Experiența mea

3Am primit acești cercei din argin 925 de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Produsele comandate sunt livrate în cutii decorative, oferite gratuit la orice comandă. Perfecte pentru a oferi un cadou!

Unii oameni cred că argintul este doar pentru cercei, alții cred că este doar o alternativă ieftină la aurul alb. Dar de fapt argintul este folosit în toate tipurile de bijuterii imaginabile pentru a crea un aspect care poate fi atât de atemporal și de trendy. Designerii de bijuterii preferă acest metal nobil pentru că reprezintă combinația perfectă de maleabilitate, frumusețe și durabilitate.

2v2De ce argint 925?

Pentru că este argint sterling, un aliaj a cărei compoziție este de 92,5% de argint și de 7,5% de alte metale, în general cupru. Titlul argintului sterlin este de minimum 925.[2]

Despre model

Până nu îi pui la ureche nu-ți poți da seama cu adevărat ce frumos arată. Datorită modului discret de prindere cu ac-cheiță lasă o senzație de plutire, o iluzie optică care mie îmi place mult.DSC_0381v2

5 motive pentru care aleg argint

  1. Sunt bijuterii durabile. Îngrijite corespunzător, pot rezista o viață! Am bijuterii primite de la mama sau bunica, care sunt în stare bună. Iar uleiurile de pe piele „curăță” metalul, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți faci griji cu privire la acel aspect murdar, atât timp cât le porți. Nu sunt tocmai ieftine, dar calitatea și durata de o viață a bijuteriei ne arată că este un raport calitate-preț bun!
  2. Păstrezi ușor tendințele. Dacă ai încercat să ții ritmul cu tendințele știi că poate fi amețitor. Din fericire argintul sterling beneficiază de o popularitate ridicată și este aproape garantat să fie inclus.
  3. Nenumărate opțuni. Fiind un metal relativ moale, este ușor pentru bijutieri să experimenteze, ceea ce înseamnă că vor fi mereu modele noi de cercei, lănțișoare, inele sau brățări!
  4. Ușor de asortat. Fie că mergi la serviciu sau la școală, la o conferință, un eveniment sau la shopping, argintul este ușor de asorat și se pliază pe ocazie. Poate deveni casual sau elegant într-o clipă!
  5. Sunt hipoalergenice. Nichel, sau alte metale comune sunt ieftine dar provoacă iritații ale pielii. Iar la argint se adaugă de obicei cupru, care nu este la fel de probabil să provoace o reacție alergică.

12

În continuare vreau să vă arăt..

Câteva modele care mi-au atras atenția.

Unele din ele sunt pe lista mea de shopping. 😉
Click pe nume pentru a fi dus direct pe pagina produsului dacă îți place și ție.

7.jpgLănțișor de argint halteră                                        Lănțișor argint lucky

8.jpg

Brățară Helen                                                            Brățară Antique Roses

9

Set Mireasă Secrets                                                  Inel Hermosa

Porți argint? Ce părere ai despre bijuteriile Janette, care te atrag?

 

 

 

38 de gânduri despre „Janette Bijuterii Argint – De ce aleg Argint 925

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.