Apidava – Apă de gură și Spray de gură cu Propolis, extract de Cimbru și Eucalipt (review)

1

Cei de la Apidava mi-au făcut o surpriză frumoasă! Au creat aceste două produse noi pentru igiena dentară: Apă de Gură și Spray de Gură fără alcool, fără parabeni, fără fluor, fără phenoxiethanol și fără parfum.

Experienţa de peste 25 de ani de la înfiinţarea companiei în 1992 în obţinerea, selectarea şi sortarea mierii, a modului de păstrare și ambalare a produselor, i-a ajutat să ajungă în topul preferinţelor consumatorilor, cât și printre preferații mei.

Până acum m-am îndulcit cu mierea lor, cu bomboane și caramele, am încercat săpunuri și cosmetice. Tot ce am încercat de la ei, mi-a plăcut. Așa că mare mi-a fost curiozitatea când am auzit de aceste două produse cu propolis, extract de cimbru și eucalipt.

Beneficiile propolisului

Calitățile speciale ale propolisului sunt date de conţinutul său bogat în flavonoide, compuşi din familia polifenolilor care dau culoare plantelor și au puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Totodată, propolisul este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, fiind extrem de benefic pentru întărirea sistemului imunitar.

La nivel intern, propolisul are o puternică acțiune antimicrobiană (bacteriostatică şi bactericidă atât asupra bacteriilor Gram pozitive, cât şi asupra bacteriilor Gram negative), antimicotică (faţă de Candida albicans), antivirală (faţă de virusul Herpes simplex), analgezică, antiinflamatoare, anestezică, cicatrizantă, imunostimulentă, antioxidantă și mucolitică.

La nivel extern, propolisul are o puternică acțiune analgezică, antiinflamatoare, antimicrobiană, anestezică și cicatrizantă. [1]

Api Terapie pentru dinții mei!

Apă de Gură ( 250ml ) cu Propolis, Ulei de Eucalipt și Extract de Cimbru

2

Este o formulă nouă, cu aloe vera. Are acțune anti-bacteriană, anti-tartru, previne apariția cariilor și tratează eficient infecțiile locale (gingivite, stomatite, afte dentare, abcese, faringo-amigdalite). Mai are și un efect cicatrizant rapid și combate respirația neplăcută.

5

Ingredientele sunt cele care mi-au atras cel mai tare atenția, n-am mai încercat până acum o apă de gură aproape naturală. Zic aproape pentru că are benzoat de sodiu, care este un conservant, bacteriostatic și fungistatic în condiții de aciditate. Dar na, este de așteptat să aibă un conservant.

Ca și instrucțiuni de folosire, această apă de gură se folosește ca oricare alta. Se toarnă în căpăcelul său gradat 15ml, cu care clătești gura pentru 15-30sec. Dimineața și seara. Până în momentul de față sunt mulțumită, iar raportul calitate-preț este și el ok. ( 17 lei, versus alte ape de gură care sunt cel puțin la același preț).

Șpray de Gură (20ml) cu Propolis, Extract de Salcâm, Ulei de Mentă și Ulei de Eucalipt

3.jpgCe spun cei de la Apidava:
– elimină microparticulele urât mirositoare din cavitatea bucală
– ajută la distrugerea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare
– acțiune benefică asupra sistemului respirator
– ameliorează sângerările gingivale
– are efect cicatrizant și calmant pentru dureri la nivelul gingiilor

Ce spun eu:
N-am folosit niciodată până acum șpray de gură și cred că m-a tentat tot din cauza ingredientelor naturale, la fel ca și apa de gură. Și faptul că este antibacterian și fără alcool. Fiind pe bază de mentă și propolis, gustul este unul fresh și plăcut. Se recomandă 2-3 puff-uri de 6-10 ori pe zi. Îl folosesc cu drag! Este de dimensiuni mici, foarte practic de purtat cu tine. Decât o gumă, mai bine așa.

4După părerea mea, experiența per-total cu aceste produse este mai bună decât cu altele, gustul fiind în primul rând mult mai ok, sunt mai naturale iar prețul este unul accesibil. Probleme cu dinții în general nu am, dar îmi mai sângerau gingiile. Acum nu. Consider că este bine să mai schimbăm produsele pe care le folosim, nu mereu aceleași așa că voi continua rotația cu aceste produse și voi urmări efectele și pe termen lung.

Tu ai auzit de cei de la Apidava?
Ce produse ai încercat sau te tentează de la ei?

Sigla APIDAVA

 

 

 

33 de gânduri despre „Apidava – Apă de gură și Spray de gură cu Propolis, extract de Cimbru și Eucalipt (review)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.