15 ani de vitalitate cu produse Secom® – Știința naturii înrădăcinată în tradiție

Cine este Secom?

Secom® este un business românesc, construit de Andrei si Lucia Costea, care a reușit să evolueze de la un magazin cu profil naturist într-o companie solidă.

Au început în 2004, cu doar 10 suplimente alimentare, iar astăzi compania are un portofoliu extins de 470 de produse din 3 categorii:

  • 300 de suplimente alimentare care acoperă toată gama de afecțiuni
  • 130 de cosmetice naturale cu formule inovatoare
  • 40 de sortimente de ceaiuri premium

Secom® sărbătorește primii 15 ani de activitate printr-un bilanț al reușitelor!

din revista

Secom® a evoluat constant în acești primi 15 ani, prin investiții ce vizează extinderea portofoliului, a serviciilor Centrului de Medicină Funcțională și Integrativă Secom®, dezvoltarea rețelei de retail. O altă prioritate a fost educația, compania investind într-o serie de inițiative și evenimente de informare, astfel încât oamenii să poată lua decizii documentate și responsabile când vine vorba de sănătatea lor.

Printre principalele proiecte educaționale se numără revista trimestrială Perspective – Jurnal de Medicină Integrativă Secom®, Maratonul de Sănătate Secom®, minienciclopediile SECOMpedia®.

Revista Perspective – Jurnal de Medicină Integrativă Secom® poate fi răsfoită și online! Aici poți vedea ultimul număr (#17) sau numerele precedente și citi articolele complete.

Exclusivitate în România!

Secom® ofera cele mai eficiente soluții naturale pentru sănătate și frumusețe prin intermediul celor 10 branduri internaționale asupra cărora deține exclusivitate în România: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Canada International, Mushroom Wisdom®, TEALIA®, Life-flo® și Andalou®.

1

În continuare am să vă povestesc despre aceste trei produse Secom® primite în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Spring Edition 2019, despre care puteți citi mai multe aici.

Andalou Naturals – produse cosmetice Cruelty-Free, Non-GMO

3

Produsele Andalou au luat naștere din dorința de a oferi o nouă abordare frumuseții:

• conțin ingrediente Non-GMO – nu provin din organisme modificate genetic
• sunt Cruelty-Free – nu au fost testate pe animale
nu conțin gluten
• sunt Eco-Friendly – sunt prietenoase cu mediul înconjurător
• conțin ingrediente Certificate organic
• conțin ingredient provenite din comerțul echitabil (Fair Trade)
• sunt Vegetariene, Vegane, Testate-clinic

4
1000 Roses® Floral Toner

Această loțiune tonică revitalizantă pentru ten sensibil sau deshidratat a devenit preferata pielii mele!  Conține apă de trandafiri și celule stem din trandafir alpin. Atunci când pulverizezi simți cum te învăluie mirosul plăcut al rozelor. Este de vis!

Ideală pentru a răcori instant tenul pe timp de vară sau temperaturi ridicate sau pentru a restabili echilibrul delicat al pH-ului. Extractul de rodie, bogat în tanini și polifenoli ajută la îmbunătățirea tonusului tenului, iar acidul hialuronic și extractul de aloe refac bariera de hidratare a tenului, pentru un aspect mai proaspăt.
5

Vezi eticheta completă aici.

Mod de utilizare: după curățarea tenului, se pulverizează o cantitate mică pe față și gât, evitând zona ochilor. A se utiliza dimineața și seara. A se agita bine înainte de utilizare.
*eu evit să pulverizez pe buze, lasă o senzație ușor înțepătoare.

Este delicată cu tenul sensibil, nu irită, nu lasă senzație lipicioasă, mirosul este cu adevărat dulce, de roze. Te simți de parcă ești între trandafiri, mulți trandafiri. 

6

Age Defying Micellar Facial Swipes 12 buc

Al 2-lea produs primit este acest pachet de șervețele umede demachiante de la Andalou. Conțin apă micelară și sunt recomandate pentru tenul matur sau uscat.

Complexul de Celule Stem din Fructe alături de Complexul BioActive cu 8 fructe de pădure și glicopeptidele din fructele de goji stimulează procesele de formare a colagenului și a elastinei la nivelul epidermului. Iar amestecul de antioxidanți îmbunătățește structura pielii, redă aspectul tânăr al acesteia și preîntâmpină formarea de riduri. Conține ingrediente non-GMO, din culturi organice și respectă principiile de Fair Trade.

Eu testându-le doar de câteva săptămâni pot zice că îmi place pentru curățarea tenului care nu este prea încărcat cu fond de ten sau machiaj. Ideal pentru a înlătura micile impurități, pentru a reîmprospăta tenul, fără a fi nevoie de clătire. Au un parfum fin. Pentru un make-up mai complex mi se par cam uscate, nu face față doar unul sau două șervețele.

Nature’s Way

7

Hydraplenish  Plus MSM

Vezi eticheta completă aici.

TRU-ID – Nature’s Way® este prima companie care a primit certificarea TRU-ID. Certificarea este conferită de o organizație independentă de testare care prin biotehnologia ADN de ultimă generație verifică autenticitatea produselor din plante. Validarea TRU-ID confirmă faptul că plantele listate pe etichetele produselor se regăsesc în formulele produselor. De certificare dispun produsele cu un singur extract, flacoanele cu capac verde, Nature’s Way fiind în proces de obținere a certificării pentru întreg portofoliul de produse.

Quality Assurance International Organic Certification – Nature’s Way® au certificare prin care se arată că ingredientele folosite sunt organice și respectă standardele și rigorile impuse produselor organice.

8

Mod de administrare: întreținere – câte 2 capsule/zi, intensiv – câte 4 capsule/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componente, persoanele cărora li se administrează tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Beneficii

  • îmbunătățirea structurii și aspectului pielii (elasticitate și hidratare)[1]:

» menținerea cantității dorite de colagen și elastină: reducerea acțiunii enzimei hialuronidază
» menținerea cantității de acid hialuronic
» îmbunătățește circulația sangvină
» reducerea formării cheloidului în leziuni ale pielii produse de arsuri, intervenții chirurgicale, traumatisme

  • îmbunătățirea structurii și mobilității articulațiilor[2]:

» participarea la refacerea cartilajelor (colagenul hidrolizat are o absorbție intestinală rapidă, ceea ce duce la depunerea lui în cartilajul articular) și la formarea condrocitelor (70% din structura cartilajului este colagen)
» îmbunătățirea mobilității articulației: creșterea gradului de lubrifiere prin menținerea vâscozității lichidului sinovial
» protejarea cartilajelor împotriva distrugerilor provocate de unele enzime (de ex: colagenază – degradează colagenul)

Eu personal îl folosesc în doză de întreținere, dar iau doar o capsulă pe zi și am observat că după o lună de utilizare nu mai am dureri de genunchi și de șold. Mai ales genunchii nu mai dor! Și cu ei am avut probleme de câțiva ani, nu dispărea nici cu mișcare, nici cu nimic. Dacă înainte era insuportabil să mă las pe ei sau orice mișcare de flexie, iar flexia maximă producea durere insuportabilă, acum nu mai dor deloc! Iar altă schimbare n-am făcut pe perioada testării. Pielea, unghiile și părul sunt și ele în stare excelentă. Voi continua să îl folosesc.

Info
[1] Ingestia de BioCell Colagen, un nou extract din cartilaj sternal liofilizat de pui; imbunatateste microcirculatia si reduce semnele de imbatranire a pielii. Schwartz, Stephen R., and Joosang Park. Clinical interventions in aging 7 (2012): 267.
[2]Efectele noului extract din cartilaj sternal liofilizat de pui, cu o masa moleculara mica, BioCell Collagen, in imbunatatirea simptomelor asociate osteoartritei: un studiu randomizat, dublu orb, controlat. Schauss, Alexander G., et al., Journal of agricultural and food chemistry 60.16 (2012): 4096-4101.

Ai auzit de Secom?
Ce produse folosești de la ei?

secom

 

 

 

20 de gânduri despre „15 ani de vitalitate cu produse Secom® – Știința naturii înrădăcinată în tradiție

  1. Secom este foarte cunoscut. Cel putin, eu cumpar extrem de multe produse de la ei pentru copii. Sunt bune si eficiente. Nu prea am incercat cosmetice de la ei pentru mine, dar am in plan

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.