Himalaya Fresh Start Strawberry, Lemon, Blueberry – Oil Clear Face Wash Review

Sâmbătă, 30 marte a fost o zi frumoasă. Am putut fi prezentă la Bucovina Beauty ediția de primăvară, un #bucovinabeautyevent dedicat bloggerilor, la care mi-am dorit mult să ajung.

21Am avut ocazia să cunoscut bloggerițe cu care vorbesc în on-line de ceva timp, dar la care până acum nu aveam cum să asociez un chip numelor. A fost un eveniment în care ne-am putut bucura una de prezența celeilalte, în care am comunicat peste bariera platformelor de socializare.

Iar în cadrul evenimentului am primit câteva produse de la Himalaya Herbals.

Produse Noi!

Este vorba despre noua gamă de produse pentru ten gras, Fresh Start Oil Clear Face Wash, în patru sortimente delicioase: afine, căpșuni, lămâie, piersică. (100ml)

Image may contain: 1 person, smiling, text and close-up

Cum acționează

Sunt special formulate, cu un amestec bogat de fructe și particule exfoliante naturale, pentru a îndepărta uleiul în exces și impuritățile. Oferă tenului un aspect catifelat, sănătos și proaspăt.

Cum se folosește

Umezește fața, aplică o cantitate adecvată de gel și curăță fața cu mișcări circulare folosind spuma rezultată. Clătește, usucă prin tamponare și…zâmbește! 🙂

*datorită formulei vegetale naturale, culoarea produsului se poate schimba în timp, dar eficacitatea produsului rămâne neschimbată!

 

Experiența mea

Acum să vă vorbesc despre produsele pe care le am eu, Fresh Start Oil Clear cu afine, căpșuni, lămâie.

Încep rutina de îngriire a pielii cu ele! Fie că este dimineață sau seară. Având în vedere că nu îți trebuie o cantitate mare pentru o utilizare, acestea îmi vor ajunge pentru o perioadă destul de lungă. Voi reveni cu un update când le termin ca să specific cât mi-a luat. 5Ca și cantitate, gel cât o boabă de fasole este suficient! Inițial foloseam cât o monedă de 10 bani, dar am ajuns la concluzia că se masează, intră mai bine în piele și face spumă mai multă dacă aplic atât. Experimentează și vezi ce ți se potrivește!10Oil Clear Face Wash Blueberry are un miros fructat, o aromă dulce. Mă ajută să încep ziua în forță, cu un ten proaspăt, neuleios.8Ca și aspect, așa este. Eu am scos din recipient mai mult ca să vedeți cum arată, dar în general folosesc jumătate din cantitatea aceasta. Nu este o culoare foarte intensă, mai mult spre transparent. Se aplică ușor și se curăță ușor. Iar particulele exfoliante naturale sunt mari, dacă pielea ta este sensibilă acest gel este perfect pentru tine!  9Oil Clear Face Wash Lemon are un miros fresh, dar nu mi se pare că miroase a lămâie. Este bun, își face treaba dar personal prefer cu altă aromă.12Ca și aspect, este ceva mai colorat decât precedentul, dar se comportă la fel. 13Aici se vede clar cât de mari sunt particulele exfoliante. Dacă îți place mai fresh, optează pentru acesta cu lămâie!11Iar acum preferatul meu! M-am îndrăgostit de Oil Clear Face Wash Strawberry și probabil va fi primul care se va termina. Îl caut deja prin magazin!

Acesta are un miros puternic și minunat de căpșuni, dulce, dar nu într-un mod deranjant. Îl folosesc seara, pentru a obține un ten proaspăt, neuleios.

Pe scurt

Ce îmi place la aceste produse:
– ambalaj din plastic cu un design drăguț și vesel
– practic, ideal de luat în bagaj
– se închide bine, nu îți va curge prin geantă
– fiind transparent, îți dai seama ușor cât ți-a mai rămas
– nu conține parabeni

– aplicare ușoară
– nu îți trebuie o cantitate mare, cât o monedă de 10 bani este mai mult decât suficient
– face spumă foarte ușor, în cantitate suficientă
– gelul se înlătură cu ușurință de pe piele la spălare

– te lasă cu o stare de bine și voie bună
– înlătură senzația de gras a feței
– hidratează, simți pielea cu adevărat mai fină, chiar și după jumătate de zi
– este ideal pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii datorită particulelor exfoliante naturale mari, în cantiate moderată, care nu agresează prea tare pielea.

La ce trebuie să ai grijă:
– nu este produsul potrivit dacă dorești o exfoliere mai puternică
– nu usucă pielea, o hidratează – pentru tenul foarte gras posibil să nu fie potrivit

*datorită formulei vegetale naturale, culoarea produsului se poate schimba în timp, dar eficacitatea produsului rămâne neschimbată!

Aceste minunății mici au intrat oficial în rutina mea zilnică! Odată ce le voi termina voi încerca cu siguranță și pe cea cu piersică și voi cumpăra încă unul cu căpșuni.

În concluzie, gelurile exfoliante Himalaya au arome fresh sau dulci, lasă tenul cu o senzație catifelată și îi conferă aspect curat toată ziua. Dacă ai pielea sensibilă și nu dorești o exfoliere dură dar vrei o piele fină, acestea sunt produsele pentru tine!

100ml la 18.08 lei, pot fi cumpărate de aici, de pe zenobia.ro

                Tu pe care ți-l dorești?

 

 

 

36 de gânduri despre „Himalaya Fresh Start Strawberry, Lemon, Blueberry – Oil Clear Face Wash Review

  1. Mie chiar imi plac aceste geluri, imi fac bine! Nici nu imi usuca tenul dar nici hidratarea nu este exagerata! Plus ca e si un exfoliant bland, ce-l poti folosi zilnic!

    Apreciază

  2. Fiind vorba despre fresh și fructe, mi le doresc pe toate!
    Nu le-am folosit încă, deci încă un motiv în plus să mi le doresc!
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.