Dellos cu Aloe Vera, băuturile răcoritoare fără conservanți

Sâmbătă, 30 marte a fost o zi frumoasă. Am putut fi prezentă la Bucovina Beauty ediția de primăvară, un #bucovinabeautyevent dedicat bloggerilor, la care mi-am dorit mult să ajung.22Am avut ocazia să cunoscut bloggerițe cu care vorbesc în on-line de ceva timp, dar la care până acum nu aveam cum să asociez un chip numelor. A fost un eveniment în care ne-am putut bucura una de prezența celeilalte, în care am comunicat peste bariera platformelor de socializare.

Iar în cadrul evenimentului, cei de la Dellos ne-au îndulcit cu suc aloe vera original, zero zahăr şi suc cu mango şi bucăți de cocos. Nu mai încercasem până acum produsele lor fiindcă la drept vorbind, nu mă tenta un suc cu aloe vera. Iar eu nu prea consum sucuri, doar apă. Dar la ocazie mai beau, iar acestea au fost foarte bune!

De ce Aloe Vera?

Pentru că este benefic sănătății. Pe scurt, sucul de Aloe Vera ajută la o bună funcționare a sistemului digestiv. Este o sursă bogată de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru și zinc, şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic! [1]

 

Beneficii

  • Controlul nivelului de zahăr din sânge. Conform unei meta-analize din 2016 publicată în Jurnalul Clinic de Farmacie și Therapeutics , aloe vera poate avea „un anumit beneficiu potențial” în controlul zahărului din sânge în rândul persoanelor cu prediabete și a diabetului de tip 2 . Cercetătorii au observat că suplimentarea cu suc de aloe vera a contribuit la îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge în rândul participanților.
  • Aportul necesar de vitamină C. Această vitamină este  un antioxidant natural și ajută la combaterea inflamației! Are o varietate de beneficii specifice, precum reducerea riscului de boli cardiovasculare și îmbunătățirea  sistemului imunitar. În timp ce vitamina C este prezentă în mod natural în fructe și legume, sucul de aloe vera este o altă sursă excelentă.
  • Hidreatează. În fiecare zi trebuie să asigură aportul necesar de apă, iar sucul de aloe vera este o alternativă bună datorită aportului caloric scăzut. (dar este esențial să verific eticheta pentru zahăr și alte ingrediente adăugate!)
  • Reduce inflamarea gingiei. Un mic studiu a constatat că utilizarea de apă de gură cu aloe vera a contribuit la reducerea inflamației gingivale la persoane care au avut recent intervenții pentru îndepărtarea plăcii dentare.
  • Scapi de constipație. Persoanele care suferă de constipație periodică pot folosi sucul de aloe vera ca laxativ natural. Partea exterioară a plantei conține compuși numiți antrachinone, iar acestea au un efect laxativ. [2]

De ce Dellos?

De multe ori la raionul de sucuri ești pus față în față cu nenumărate sucuri, diferite branduri, unele de care n-ai mai auzit în viața ta. Și atunci, eu una mă ghidez după ambalaj, după valori nutriționale și ingrediente, după recomandări de la prieteni, etc.

Așa că astăzi vreau să vă vorbesc despre produsele lor, pe care trebuie să le încerci mai ales dacă îți place aloe vera și cauți un suc bun, fără conservanți și fără zahăr!2Da, ai citit bine, fără zahăr! Dar au și varianta cu.5Am vrut să menționez aici și informațiile complete de pe etichetă, deoarece am văzut că de puține ori am răbdarea să citesc complet eticheta când fac cumpărăturile. Scrisul mic, uneori în culori aprinse, greu de citit nu ne îmbie. Și poate ajută pe cineva să se informeze asupra produselor pe care dorește să le cumpere.

DELLOS ALOE VERA ZERO
500mL
Produs fabricat în Corea de Sud

Băutură răcoritoare cu aloe vera (gel și pudră), arome de aloe, cu îndulcitori. Produs pasteurizat.

Ingrediente: apă, aloe vera (gel și pudră) 33%, aromă de aloe, acid citric și lactat de calciu și acid ascorbic ca regulatori de aciditate, îndulcitor miere, potențiator de aromă citrate trisodic, gumă gellan ca stabilizator, sucraloza ca îndulcitor.

După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în 24 de ore.

Valori Nutriționale per 100mL:
3kcal
0g grăsimi
<1g glucide din care zaharuri 0
0g proteine
0.02g sare!
15mg vit. C

4

Nu numai cu Aloe Vera!

3Vreau să menționez că deși cei de la Dellos au foarte multe sucuri cu aloe vera, nu sunt acelea toate!

DELLOS MANGO
240mL

Este o băutură răcoritoare necarbonatată cu suc de mango obținut din suc concentrat de mango 10% și nucă de cocos 5%.

Ingrediente: apă, zahăr, suc de mango obținut din suc concentrat de mango 10%, nuc de cocos 5% (apă, suc de cocos din concentrat, zahăr, acid acetic ca corector de aciditate) E 415 ca agent de îngroșare, arome de mango și lămâie, corectori de aciditate E330, E300, potențiator de aromă E331, coloranți E102, E110.
Menționat și pe etichetă, acești doi coloranți E102 și E110 pot afecta negativ activitatea copiilor și atenția acestora!

Valori Nutriționale per 100mL:
58kcal
0g grăsimi
15g glucide, din care zaharuri 14g
0g proteine
0.02g sare!
14mg vit. C

7

Sucul este delicios, perfect pentru ocazii, cu bucăți mari de mango.

Dacă vrei să vezi catalogul de produse, apasă aici.

Conform American Heart Association (AHA), cantitatea maximă de zahăr adăugat pe care o putem consuma zilnic este [3]:
– femei:100 calorii pe zi, adică 25g
– bărbaţi: 150 calorii pe zi, adică 38g

Știai că..

Dr. Oz a premiat băuturile răcoritoare Dellos! Dr. Oz a conferenţiat pe 25 mai în cadrul unui eveniment maraton desfăşurat la Sala Palatului, în Bucureşti. Evenimentul „Gala pentru excelenţă în sănătate” a fost dedicat vieţii sănătoase şi a durat nu mai puţin de 10 ore!

Dr. Oz a nominalizat sucul cu Aloe Vera, produs în Coreea de Sud la fabrica Dellos, drept un aliment benefic pentru sănătate. Nominalizarea nu a rămas doar un gest de complezenţă, Dr. Oz a înmânat reprezentanţilor companiei o diplomă care-i poartă semnătura şi care certifică titlul de băutură sănătoasă pentru sucurile cu #Aloe Vera de la Dellos. [4]

aloe-vera

Ai auzit de Sucurile Dellos? Dacă da, care îți plac?

 

46 de gânduri despre „Dellos cu Aloe Vera, băuturile răcoritoare fără conservanți

  1. Da, am încercat și eu sucurile Dellos cu aloe vera și orange !
    Îmi plac tare mult, de fapt cel cu aloe este singurul suc pe care îl consum.
    Mulțumim pentru recomandare!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Trebuie să fiu sinceră și să spun că am încercat simplu de la alt brand și nu mi.a plăcut deloc. Am să îl încerc de la ei pe cel cu mango. Sigur îmi va plăcea

    Apreciat de 1 persoană

    1. da, si eu am incercat de la alte branduri si nu mi-a placut, am ramas cu impresia ca nu imi place cu aloe si gata! a trecut ceva timp de atunci si am uitat :)) asa ca am zis hai sa incerc! si acesta a fost ok! conteaza mult si brandul

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.