Îngrjirea părului lung cu Triodeluxe Cosmetics

Să ai un păr lung, sănătos și cu volum poate fi o adevărată provocare! Este mult mai greu de întreinut, ai nevoie de mai multe produse, în cantități mai mari și se usucă mai greu.

În continuare voi vorbi despre produsele pe care le folosesc pentru a-mi menține firul de păr sănătos și în ce combinații le folosesc pentru rezultate maxime. Tot mai jos vei găsi câteva scenarii, soluții dacă nu ai mult timp la dispoziție.

Să vă povestesc puțin despre părul meu..

9.jpg

Acum 5-10 ani aveam părul mult mai scurt, rar îl lăsam să crească mai lung de umeri. Și din cauza asta era ondulat spre creț. Nu îi acordam prea multă atenție și era ușor de întreținut. Dar acum 2 ani m-am decis că vreau păr lung și acum are aspectul pe care îl vezi în poza de mai sus. Datorită lungimii și greutății sale, părul a devenit ondulat spre drept. Dar firul în sine s-a păstrat uscat și moale, se rupe ușor, este greu de aranjat și pieptănat. 

Pe lângă cele menționate, mai ia în calcul că dat fiind lungimea sa, părul se usucă greu. Am nevoie de 30 până la 45 de minute pentru a-l usca complet! Și asta cu un feon cu difuzor. Cu un feon clasic, fără difuzor se usucă mai greu în profunzime, are mai puțin volum și se electrizează mai tare. Deci asta înseamnă 30-45min de agresiune termică la firul meu de păr care deja este uscat și lung, deci care necesită hidratare și îngrijire maximă.

La cine apelez:

logo-1

Cine sunt cei de la Triodeluxe?

Triodeluxe Cosmetics este distribuitor în România a produselor TRESemmé Botanique, marcă înființată de Edna L. Emmé.

If a woman is feeling low in her mind, a trip to the beauty shop will pep her up every time.

Edna Emmé

TRESemmé promovează aceste valori ale fondatoarei: independență și încredere în sine, pe care trebuie să le ai pentru a-ți îndeplini următoarea provocare. La fel ca Edna! Ea a înțeles foarte bine cât îți sporește încrederea în tine aspectul părului. A lucrat în salonul de coafură a surorii ei și vedea exact cât de mult influența. Astfel, într-un moment în care produsele profesionale erau disponibile doar în saloane, Edna avea viziunea de a le aduce femeilor la domiciliu! A făcut istorie prin introducerea TRESemmé publicului în 1948. [1]

1

Cele trei produse pe care le-am testat eu personal timp de aproximativ două luni sunt cele din pachetul Max Nutritiv și Regenerant care momentan se află la prețul promoțional de 100lei.

Ce conține pachetul?

  • Șampon Nutritiv și Regenerant Tresemmé Botanique cu cocos 700 ml
  • Balsam Nutritiv și Regenerant Tresemmé Botanique cu cocos 700 ml
  • Mască Nutritivă și Regenerantă Tresemmé Botanique cu cocos 300 ml

Cele trei pot fi achiziționate și separat, dar prețul promoțional este mai avantajos desigur.

Câteva cuvinte despre fiecare în parte

Șampon

2

Șamponul conține ulei de cocos și aloe vera, hidratează și oferă rezistență părului. NU conține siliconi, parabeni sau coloranți!

7

L-am folosit simplu sau în combinație cu balsamul, sau în combinație cu balsamul și masca. Rezultatul cel mai plăcut a fost folosindu-le pe toate trei, dar dacă timpul nu-ți permite, măcar împreună cu balsam. Folosit singur lasă părul curat, dar puțin uscat. Este o soluție dacă nu ai timp la dispoziție. Nu recomand de rutină. Totuși, în aceste cazuri, poți folosi un ulei de păr leave-in ulterior uscării. Este un gest rapid și de efect. Părul îți va mulțumi!

Ca și aspect șamponul este transparent și se comportă ca un gel, nu ca o cremă. Cred că acest aspect este singurul care m-a deranjat la el. Spumă face din abundență, iar mirosul este puternic, de cocos.

Balsam

3

Balsamul se prezintă cu același sistem de deschidere ușor de utilizat ca șamponul. Apeși pe o parte a capacului pentru a dezvălui orificiul sticlei. Mult mai convenabil decât răsucirea unui capac.

Are un amestec de ingrediente botanice din cocos și aloe vera pentru hrănirea, hidratarea și întărirea firului de păr. Fără siliconi și coloranți!

8

Ca și aspect este alb, cremos. Miroase puternic a cocos. Se aplică ușor pe păr, hidratează și descâlcește firul de păr. Fiind lung și ondulat, părul meu se încâlcește ușor așa că îl aplic pe întraga lungime.

Mod de utilizare: aplici o cantitate generoasă de produs, după ce în prealabil speli părul cu șampon, dinspre mijloc spre vârfuri. Se lasă să acționeze timp de 2 – 3 minute, apoi se clătește cu apă din abundență.

Rezultatul este vizibil, comparati cu dățile când aplic doar șampon. Nu irită ochii sau scalpul. Lasă părul frumos parfumat.

Masca

6

Ultimul produs pe care vi-l prezint este masca nutritivă. Fără siliconi, parabeni și coloranți. 

Mod de utilizare: se aplică o cantitate generoasă de produs, după ce în prealabil speli părul cu șampon, concentrându-te asupra vârfurilor. Se lasă să acționeze timp de 3 – 5 minute, apoi se clătește cu apă din abundență.

Atenție! Aceasta NU înlocuiește balsamul. Ea vine în completarea balsamului. Conține multe ingrediente nutritive necesare îngrijirii firului de păr. Are o textură mai densă și o formulă care acționează mai în profunzime.

Ce rutină de îngrijire a părului ai?
Ai auzit de Triodeluxe sau de produsele TRESemmé?

 

 

 

 

34 de gânduri despre „Îngrjirea părului lung cu Triodeluxe Cosmetics

  1. M-ai convins de la fără siliconi și parabeni. În luna martie mi-am propus o schimbare de look și m-am vopsit balayage. Doar că părul meu natural (închis la culaore) a avut nevoie de o decolorare. Buuun. L-am decolorat și m-am vopsit la salon, însă apoi chiar dacă am folosit fel de fel de șampoane, balsame, uleiuri etc. o bună parte din el s-a compromis și din păr lung…a devenit păr de lungime medie. Și parcă nici acum nu-mi place cum arată. Mă tentează produsele recomandate de către tine. Mai ales pentru că sunt cu nucă de cocos…

    Apreciat de 1 persoană

      1. E un ulei de par 5in 1. Are ambalaj grena. Nu e luat de aici. Daca il gasesti, let me know.. ca il vreau si eu:)))

        Apreciază

  2. Am folosit de la Triodeluxe o masca pentru par absolut superba, hidrata parul foarte bine si totodata si un ulei pentru par! Am fost destul de multumita de ele, si daca nu asa avea o multime de produse pe acasa sigur le-as recumpara

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.