Dans al gusturilor cu noile Ciocolate Sweeteria fără zahăr

Se apropie 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului! O zi mult așteptată în care cei mari redevin copii, iar cei mici o sărbătoresc așa cum le place lor mai bine. Voia bună, dulciurile, jocul și surprizele sunt la ordinea zilei!

Vin cu acest articol pentru a prezenta o serie nouă de dulciuri marca Sweeteria, pentru a oferi o alternativă dulce, mai sănătoasă, în sortimente variate. Ciocolată albă, cu lapte sau cu diferite concentrații de cacao, simplă sau în combinații inedite: cu fructe deshidratate, nuci, probiotice, pudre de fructe sau matcha. Un gust desăvârșit, perfect echilibrat și..FĂRĂ ZAHĂR!6Copii cu intoleranțe se pot bucura și ei de dulciurile copilăriei.

 

Produsele Sweeteria sunt..

  • Fără zahăr, produse cu îndulcitori naturali
  • Fără coloranți, folosesc coloranți din plante, fructe și legume
  • Fără conservanți
  • Fără gluten
  • Lucrate manual
  • Lucrate în serie mică, pentru a ajunge mereu proaspete
  • Ingrediente naturale, de cea mai bună calitate
  • Produse responsabil, de mămici cu pici care le degustă

Noile sortimente de ciocolată

Sweeteria este locul în care domnește ciocolata! Așa că dacă ți-am captat atenția și dorești să vezi întreaga gamă de produse din secția ciocolată, nu doar pe cele noi, apasă aici.

Ciocolata Sweeteria se găsește sub formă de tablete, mini-tablete, sfere de ciocolată, tartinabilă sau bănuți.6

Sweetie mendiants din ciocolata, migdale si fructe liofilizate

Mendiants din ciocolată albă, pe care le vedeți în imaginea de mai sus sunt de asemenea cu îndulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fără zahăr adăugat, sunt realizați manual, nu conțin gluten, coloranți artificiali sau conservanți. Ciocolata albă marca Sweeteria are cu 30% mai puține calorii față de o ciocolata albă cu zahăr.

Sortimente noi de ciocolată cu lapte

Sweeteria ne prezintă două sortimente de ciocolată la 100g, cu lapte sau cu lapte, măr și scorțișoară7Cea cu lapte are un aspect fin și un gust dulce aparte, pe care nu îl pot descrie foarte bine. Trebuie să o încerci.13Recunosc că nu am mai gustat ciocolată cu măr și scorțișoară până acum. Sau dacă am făcut-o nu a fost memorabil. Aceasta de la Sweeteria are un gust echilibrat, o recomand și celor care nu sunt mari fani scorțișoară, așa ca mine 😉14Bucățile de măr sunt destul de mari, dau un aspect colorat.

Sortimente noi de ciocolată amăruie

8Sweeteria s-a gândit și la cei pasionați de gustul mai amărui a ciocolatei! Vine cu două sortimente, una simplă amăruie 70% sau amăruie cu bucăți de vișine.

Dacă ești fan ciocolată amăruie, cu siguranță trebuie să o încerci! Are un gust plăcut, dar aparte față de altele din comerț. Cu siguranță o voi cumpăra din nou! Îmi place mult.

Am observat și o reducere a poftei pentru dulce de când mănânc ciocolată Sweeteria, câteva tablete sunt suficiente acum. Mă stăpânesc mult mai ușor. Inițial le rupeam pe toate în una maxim două tablete, pentru a avea doar porții mici la îndemână. 12Ciocolata amăruie și produsele cu vișine sau cireșe sunt printre preferatele mele, iar această ciocolată Sweeteria nu face excepție! E gustoasă și fără zahăr, bravo Sweeteria!18.jpg

Sortimente noi de ciocolată albă

9Ciocolata albă de multe ori am considerat-o fadă sau nu tocmai reușită. Multe pe care le-am cumpărat le-am încercat o dată și mi-a fost suficient, n-am mai revenit la ele niciodată. Ia să vedem dacă acestea trec testul..

Sweeteria ne prezintă ciocolată albă cu zmeură și matcha sau ciocolată albă și zmeură.

Deși conțin zmeură, una este fină iar cea de-a doua este cu bucăți de fruct. Colorate frumos, amândouă sunt gusturi noi pentru mine.15Varianta care mi-a plăcut mai tare a fost cea fină, cu matcha. Și în funcție de zona care o nimerești în ciocolată, poate fi în combinație ciocolată albă+zmeură sau ciocolată albă+matcha sau toate trei la un loc.16

17Gustul este reușit, echilibrat, nu mi se pare fad. 19

Cea cu bucăți de zmeură este contrastantă, ideală pentru evenimente, ocazii speciale sau rețete. Aș folosi ciocolată albă, dar eu personal tot sortimentele cu lapte sau ciocolată neagră prefer.

În concluzie, Sweeteria este locul în care domnește ciocolata!

Tabletele de ciocolată disponibile sunt albe, cu lapte sau amăruie, cu îndulcitor natural din Stevia cu zero calorii sau cu îndulcitor natural din agave, sunt produse manual, nu conțin gluten, coloranți sau conservanți. Ciocolata din compoziție conține cu mult mai puține calorii față de o ciocolată cu zahăr, fără a face compromisuri la gust. Este gustoasă, frumoasă iar în timp, am observat o diminuare a poftei pentru dulce. 

Ai auzit de Sweeteria?
Care ciocolată ți-ar place să încerci de la ei?

 

 

 

 

 

 

 

39 de gânduri despre „Dans al gusturilor cu noile Ciocolate Sweeteria fără zahăr

  1. Cât de bine arată aceste dulciuri de la Sweeteria!
    Nu am încercat niciuna dintre variante, dar le voi încerca cu siguranță dacă sunt la fel de bune cum arată și sunt fără zahăr.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.