Gerovital Beauty – Review noua gamă de produse cu ingrediente active

Compania Farmec a creat gama de cosmetice Gerovital Beauty care acoperă toate necesitățile unui machiaj complet! Conține produse pentru ochi, buze și obraji

7

În continuare vă voi povesti despre cele trei produse full-size pe care le-am primit pentru testare în cadrul campaniei Buzz Store. Dacă dorești și tu să participi la campaniile lor de testare, apasă aici.

1Ridicarea produselor s-a făcut din cel mai apropiat magazin. Eu l-am ridicat din Iulius Mall din Iași, unde doamna drăguță de acolo mi-a dat kitul de testare și mi-a făcut și această poză. Sunt persoane drăguțe, gata să te ajute și să îți răspundă la întrebări.

Dacă ai un eveniment sau doar vrei să te simți specială, cei de la Gerovital România te așteptă în magazinele lor din țară să îți ofere un make-up gratuit! Tot acolo poți încerca și această gamă nouă de produse. Găsești adresele și datele de contact pe farmec.ro/magazine

6

Ingredientele

În dezvoltarea produselor acestei game, specialiștii Gerovital au folosit ingrediente active de ultimă generație, ce conferă hidratare și rezistență îndelungată. Printre ingredientele de bază se numără acidul hialuronic, pudra de diamant și Vitamina E.

8.jpgCe este acidul hialuronic?

El intră în alcătuirea țesuturilor de tip conjunctiv, epitelial și nervos. În corpul unei persoane de 70 kg se găsesc cca. 15 grame de acid hialuronic, dintre care o treime este degradat și sintetizat în fiecare zi.

La ce folosește acidul hialuronic?

Este un hidratant biologic al pielii, care atrage și reține aproximativ 70% din greutatea sa în apă pentru o hidratare îmbunătățită. A început să fie folosit în produsele de îngrijire a pielii odată ce s-a descoperit că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta. Rezultatul imediat pe care îl oferă este atenuarea ridurilor și a liniilor fine de expresie.

9.jpg
De ce pudră de diamant?

Atunci când diamantele sunt zdrobite fin, ele pot oferi luminozitate pielii. Dar beneficiile pe care le obții de la pudra de diamant sunt temporare! Spre deosebire de un ingredient activ, cum ar fi acidul hialuronic, acestea nu oferă beneficii pe termen lung pielii tale. Când vă spălați fața, spălați diamantele.

RRR alpha-tocopherol.png

De ce vitamina E?

Aceasta hidratează pielea și apără împotriva razelor UV și a radicalilor liberi. Tocmai de aceea o vei găsi și în loțiuni și creme pentru plajă, sau în produse de îngrijire a pielii. În plus, cele mai bune creme antirid conțin cel puțin 1% vitamina E. Arată studiile.

Produsele testate

Anticearcăn Soft Focus

9Anticearcăn soft focus

Acest produs este într-o textură ușoară, acoperă instant cearcănele închise la culoare din jurul ochilor dar și urmele de oboseală. Prețul este de 35,70lei pentru 15ml de produs.

15Conține Haloxyl, un ingredient activ care conferă fermitate și tonifică zona din jurul ochilor. Acesta activează eliminarea compușilor pigmentați din sânge, responsabili de culoarea brună-violacee caracteristică cearcănelor.14.jpgEste util și în acoperirea micilor vânătăi. Dacă ai un eveniment la care vrei să arăți perfect dar ai mici imperfecțiuni, acesta este produsul perfect. Mic și portabil, este ideal pentru retușări rapide. Poate fi cu ușurință luat în geantă fără a ocupa mult spațiu.

Un anti-cearcăt este un must-have după părerea mea. Chiar dacă nu mă machez decât la ocazii, consider că este foarte util pentru a oferi un aspect luminos feței. Nuanța trebuie să fie potrivită, iar aceasta de la Farmec este perfectă pentru tenul meu deschis. Acoperă bine, rapid și rezistă mult. Mă înțeleg bine cu el, cu siguranță îl voi cumpăra iar pe viitor. 

Mascara Devilash

8

Mascara Devilash

Este îmbinarea perfectă între textura cremoasă și pensula versatilă, care asigură genelor densitatea (+67%), volumul (+196%) și curbarea(+3%) de care au nevoie.

Design-ul și dimensiunea recipientului sunt numai bune pentru a le folosi confortabil. Este un produs de calitate, care nu încarcă și nu lasă puncte pe gene. Definește fără să-mi dea senzația de gene false. Îl recomand cu drag.

Vine în recipient de 12ml la un preț de 49,98. Singurul minus pe care îl văd este faptul că nu rezistă la apă.

Ruj Cremos cu Acid Hialuronic

10

Ruj cremos cu acid hialuronic

Am discutat mai sus despre beneficiile acidului hialuronic, acum să discutăm despre produs în sine.

Design-ul este elegant și închiderea ușoară datorită sistemului magnetic. Textura este cremoasă și hidratează cu adevărat bine buzele. Culoarea chiar dacă este intensă, nu pătează! Se înlătură cu ușurință folosint o dischetă și apă micelară sau cremă demachiantă. Este disponibil în 18 nuanțe.

10.jpg

Culoarea pe care o am eu este numărul 07, roșu turc sau criminal lipstick. Preț 49,98 lei. Culoarea este fix cea a rujului. Atunci când fotografiez produsele am grijă să le păstrez culoarea reală.

Singurul minus cu adevărat a fost rezistența, cel putin pe buzele mele. Am testat alte produse la preț similar care au rezistat mai bine, pentru mai mult timp.

1112

Dacă preferi rujurile mate, cei de la Gerovital Beauty au 7 nuanțe de Ruj Mat cu Acid Hialuronic.

În concluzie, Gerovital Beauty vine cu o gamă largă de produse de calitate, astfel că poți găsi cu ușurință cele mai potrivite produse pentru tine, în funcție de nevoile și preferințele proprii.

Știai că..

Gerovital a fost desemnat Superbrand al anului 2017 [1]

“Titlul de Superbrand 2017 întăreşte valoarea, performanţa şi potenţialul imens de dezvoltare al brandului, dar vine și să completeze un an de excepţie pentru Gerovital. În acest an, am sărbătorit 50 de ani de tradiţie Gerovital, am lansat noi game de produse, am extins reţeaua de magazine de brand şi am reconfirmat statutul de cel mai puternic brand românesc. Am obţinut aceste rezultate mizând mereu pe calitate, dar și datorită sprijinului acordat de-a lungul timpului de publicul nostru. Vom continua să completăm această listă cu noi realizări de excepţie, tocmai pentru a răsplăti susţinerea consumatorilor. Pentru perioada următoare avem pregătite mai multe inovaţii marca Gerovital, astfel încât să ne putem îndrepta cu toată încrederea către o nouă etapă de succes”

A declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Ce produse Gerovital Beauty folosești?
Ți-ar plăcea să le încerci pe acestea?

 

 

 

 

 

 

 

34 de gânduri despre „Gerovital Beauty – Review noua gamă de produse cu ingrediente active

  1. Ma bucur ca iti plac si tie aceste produse! Eu sunt multumita cam de tot ce am folosit de la Gerovital Beauty! Mascara este unul dintre preferatele mele. 😍😍

    Apreciat de 1 persoană

  2. Produsele Gerovital nu au incetat sa ma uimeasca! Le folosesc de ani de zile si sunt preferatele mele, in primul rand pt ca sunt romanesti si in al doilea rand pentru ca au preturi accesobile. Sa le folosesti cu placere!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Am testat si eu o parte din produsele lor si am fost chiar incantata. Fondul de ten m-a contrariat destul de mult ca textura la prima aplicare, dar ulterior mi se aseaza chiar bine pe ten, iar anticearcanul e super. Ma bucur ca si tu te-ai inteles bine cu produsele lor! 😍

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.