Review Mascara Blue Melkior

Marți, 28 mai a fost ziua în care cei de la Melkior au lansat un nou rimel, Mascara Blue.

3

Detaliile produsului

Culoare este intensă, de albastru electric. Este perfect pentru obținerea unui efect de volum și pentru a conferi intensitate privirii în tonuri îndrăznețe. Periuța este special concepută pentru o acoperire uniformă și pentru a defini fiecare geană în parte. Rezistența este îndelungată, dar nu se întinde și nu curge. Se înlătură cu ușurință, folosind o dischetă demachiantă și apă micelară.

1

Cum se aplică?

Se aplică la fel ca mascara clasică, adică prin mișcări lungi de periere a genelor, de la baza lor până la vârf. Trebuie să ții cont că are o nuanță electrică de albastru, care este în trend anul acesta și conține ceară de carnauba, ceară de albine și ceară de orez.

Pentru o culoare mai intensă, insistă pe gene sau aplică mai multe straturi. În interior sau la întuneric are o nuanță mai închisă, dar în lumină sau la soare este intens.

Cui i se potrivește?

5

Cei de la Melkior l-au conceput în așa fel încât să se potrivească tuturor doamnelor și domnișoarelor. Conferă un aer creativ și interesant, indiferent dacă ai ochii albaștri, verzi sau căprui. Această mascara este alegerea potrivită pentru tine.

Sfat: pentru a obține un machiaj de efect, ține cont de regula contrastului! Astfel, poți crea contrast între rimel și culoarea ochilor sau între rimel și nuanța de fard aleasă.

În cazul meu, contrastul se poate face doar aplicând mascara, eu având ochii căprui. Este superb! Pentru vara ce se așterne este o alegere trendy și de efect.

6v2

Truc oferit de Melkior

Dacă ai ochii albaștri și te temi că nu îi vei evidenția folosind o mascara de același ton, află că totul este posibil dacă cunoști acest truc: traseaza o linie de eyeliner negru la baza genelor, atât sus, cât și pe pleoapa inferioară. Astfel, contactul vizual nu va mai fi ton pe ton, ci va fi ton-contrast-ton. Încearcă și ai să vezi cum acest truc simplu te va ajuta să ai un machiaj de senzație cu un minim de efort!

#MelkiorBlue
Preț produs 39.90 lei, disponibil on-line sau în magazin.

Rating

Culoare: 10/10
Rezistență: 8/10
Aplicare: 8/10
Ambalaj: 9/10
Efect: 10/10
Formulă: 9/10

Lasă ochii să vorbească pentru tine!
Poartă cu încredere noua Mascara Blue creată de Melkior și vei atrage toate privirile!

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

27 de gânduri despre „Review Mascara Blue Melkior

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.