Cum îmi pregătesc picioarele de vară – review Elmiplant

Pregătită sau nu, vara este aici! Și asta știi ce înseamnă pentru picioarele tale, nu? Sezonul sandalelor!

Indiferent că mergi la o petrecere, la festivitatea de absolvire, un eveniment special, te căsătorești sau te pregătești să mergi la plajă, aceste produse noi de la Elmiplant îți vor fi de folos pentru a-ți pregăti piciorușele.

1

Le-am testat pe o perioadă de câteva săptâmîni și am decis să scriu deja un review. De ce? Pentru că m-am convins deja! În mod normal testez o lună, poate chiar două un produs înainte de a scrie despre el. Dar aceste două produse au funcționat vizibil de la primele utilizări așa că uite-mă aici, scriind.

Velvet Touch Balsam după Depilat

Primul produs Elmiplant testat este un produs îmbogățit cu Aloe Vera 100% naturală, ce ajută la calmarea pielii dupa epilare, lăsând pielea fină și catifelată. Este cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare, acțiunea anti-inflamatoare, antiseptică și pentru capacitatea de hidratare.

Nutri Moist este complexul hidratant care combină puritatea ingredientelor naturale cu știința, oferind hidratare imediată și o senzație de confort.

Fără parabeni, parafine sau coloranți!2
Utilizare: Aplicați masând ușor pe pielea depilată. Balsamul este rapid absorbit în piele și restabilește echilibrul pH-ului.

Fie că folosești ceară, aparatul sau lama, pielea devine uscată și se irită ușor. Acest produs calmează și hidratează foarte bine. Iar acum pe perioada verii, cu atât mai repede am văzut că se irită pielea dacă nu este îngrjită. Așa că acest produs este ideal atât pentru picioare, zona intimă, axilă și nu numai.

4Ca și experiență la aplicare – este o cremă albă, ușoară, care se absoarbe imediat și ușor. Nu lasă senzație de gras. Nu are un parfum puternic, ci fin, dulceag. Recipientul este din plastic, cu capac detașabil. Aș fi preferat unul cu clăpiță, ca la cel de-al doilea produs.

Recipient de 100ml, preț aici de 8.12 lei pe eMAG. Preț 7.25 lei aici  pe Biosimttera. Nu trebuie aplicat decât într-un singur strat, efect imediat. Raport calitate-preț foarte ok.

Smooth Feet Cremă Hidtatantă Pentru Călcâie

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea de pe picioare va pierde din uleiuri naturale și din elasticitate, lăsându-ne picioarele uscate și crăpate. Hidratarea zilnică cu produse corespunzătoare este foarte importantă! Vara mai ales, prin faptul că purtăm sandale expunem și mai tare pielea la praf și agresiuni, crescând șansele de a forma crăpături. Acestea la rândul lor predispun picioarele la infecții. Menținerea pielii hidratată va oferi un aspect tânăr, sănătos și frumos.

Cine nu dorește piciorușe delicate, finuțe în sandale?

Ponturi pentru a scăpa cât mai repede de călcâie crăpate:

  • alege cu grijă încălțămintea de vară, să fie din material bun, cunfortabil pentru picior, bine aerisit și cu talpă suficient de groasă (atenție la balerini!) pentru a proteja talpa
  • hidratează minim o dată pe zi
  • limitează timpul la duș între 5 și 10 minute pentru a nu usca în exces pielea
  • folosește apă călduță (nu fierbinte) la spălare
  • folosește un săpun delicat
  • după duș, odată ce pielea este uscată, utilizează un burete din lufă sau o piatră ponce pentru a îndepărta blând celulele moarte, după care aplică cremă și pune-ți o pereche de șosete (preferabil din bumbac) pentru o hidratare intensă

3Elmiplant ne vine în ajutor cu această cremă dedicată călcâielor. Este concepută să hidrateze eficient și să îngrijească pielea crăpată printr-o combinație de ingrediente naturale, cunoscute pentru proprietățile lor emoliente.

Untul de avocado redă și menține nivelul opim de hidratare a pielii, protejând și oferind catifelare zonelor predispuse uscării.
Uleiul de mentă oferă o senzație de prospețime și revigorare.

Rezultate după prima utilizare – înainte (stânga), după (dreapta):6Recunosc, cred că este cea mai bună cremă pentru călcâie pe care am folosit-o până acum! Și nu lasă senzație de gras, nu lasă senzație lipicioasă. Se absoarbe complet în 5-10 minute de nici nu ai zice că te-ai dat! Deși conține mentă, eu una nu sesizez și nici nu lasă acea senzație răcoritoare specifică mentei. Mai degrabă miroase a mușețel. Capacul este cu clăpiță, ceea ce îmi place foarte mult.5Recipient de 75ml, preț aici de 9.81 lei pe eMAG sau 8.75 lei aici pe Biosimttera. Raport calitate-preț excelent, cu siguranță o voi cumpăra din nou!

Cunoști aceste produse Elmiplant?
Folosești produse de la ei?

 

32 de gânduri despre „Cum îmi pregătesc picioarele de vară – review Elmiplant

  1. Cremă pentru picioare ar trebui să folosesc mai des, de-obicei uit de ea.😁
    Pe cea de la Elmiplant nu am încercat-o dar vreau să o cumpăr și eu, pare eficientă iar prețul este foarte mic.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.