Review Elmiplant DETOX pentru pielea ta

Hey City Girl! Elmiplant îți oferă vara aceasta două produse noi de care are nevoie tenul tău pentru a se bucura de energia orașului.

Gama Detox este alcătuită din patru produse:

  • Cremă de Zi cu SPF 15 – Energizantă și Anti-Îmbătrânire
  • Cremă de Noapte – Energizantă și Anti-Îmbătrânire
  • Apă Micelară – pentru ten normal și gras
  • Loțiune Micelară îmbogățită cu cărbune 100% natural

Dintre cele menționate, eu am testat cele două creme, de zi și de noapte pe o perioadă de câteva luni. 1Ambele vin ambalate în cutiuță, iar în interior recipientul este din sticlă. Prezintă și o folie protectoare, așa cum se vede în imaginea de mai jos.5Pentru unii ar putea fi un minus recipientul greu din sticlă, dar mie personal îmi place ca design și aspect. Îi dă o eleganță aparte. 6Imdiat ce deschizi recipientul te va învălui un miros dulceag, floral-fructat care dă o stare de bine instantă. Deși dulceag, nu este deranjant, ci frumos echilibrat. Potrivit pentru zilele călduroase de vară.

Crema de Zi cu SPF 15

Prima reacție pe care am avut-o cu această cremă a fost Ce bine! Are SPF, numai bun pentru vară. Dar poate te întrebi SPF 15, doar atât?! Mai bine caut ceva cu spf mai mare, măcar un 30!

Ei bine, diferența nu este așa mare, zice Societatea Americană de Cancer.

O protecție solară 15 SPF filtrează aproximativ 93% din razele UVB, în timp ce filtrul solar SPF 30 filtrează aproximativ 97%, SPF 50 aproximativ 98% și SPF 100 aproximativ 99%. Plus ia în calcul că nu există protecție solară completă. Iar produsele care au SPF sub 15 protejează doar împotriva arsurilor solare, nu te protejează de cancer de piele sau îmbătrânirea pielii.3

Ingrediente

Această cremă conține cărbune activ, acid hialuronic, glicerină, alantoină, vitamina E, siliconi, lecitină, fenoxietanol, alcool, filtre de protecție solară și parfum.
0% parabeni, uleiuri minerale, parafine, etanolamine, propilenglicol, ftalați, nitromosc sau coloranți sintetici.

Cărbunele activ acționează ca un magnet pentru impurități.
Protecția solară este UVA + UVB + IR + VL
*IR= infraroșu
*VL = lumină vizibilă

Este o cremă anti-poluare ce conferă luminozitate tenului, în timp ce petele sunt diminuate, iar roșeața redusă.
Este anti-îmbătrânire pentru că reduce lungimea și adâncimea ridurilor, conferind elasticitate și fermitate pielii.
Este anti-oboseală oferind un efect vizibil mai înviorat, ca după 8 ore de somn.

Mod de utilizare

Se recomandă a se folosi zilnic, pe pielea curată de pe față și gât. Mișcări circulare, evitând zona ochilor.

Vârsta recomandată

Este o cremă recomandată pentru 30-45 de ani. Dar personal o folosesc făcând abstracție de această informație iar rezultatele sunt bune.

Personal sunt încântată de raportul calitate-preț al acestui produs. 18.99 lei la eMAG pentru un recipient de 50ml care te va ține o perioadă bună. Aplicarea este plăcută, nu lasă senzație intensă de gras, miroase bine, se comportă bine, ce mai, o recomand cu drag!

Cremă de noapte

Este un produs în care ingredientele naturale se împletesc cu texturi și arome încântătoare pentru a-ți oferi o experiență unică de îngriire. 4Seamănă la recipient cu cea de zi, la fel și textura și mirosul. Este fină, luxuriantă, cu parfum dulceag floral-fructat. Aplicarea la fel, foarte ușoară, fără a lăsa senzație de gras. Spre deosebire de cea de zi, aș zice că se absoarbe chiar mai repede și mai bine! În 10 minute nici nu mai simți că ai aplicat-o. Acest lucru este un plus mare pentru mine, nu merg la culcare cu o senzație încărcată a tenului.

Ingrediente

Această cremă conține ingrediente de 93% origine naturală. Cărbune activ, acid hialuronic, glicerină, alantoină, vitamina E, siliconi, lecitină, AHA din fructe, fenoxietanol și parfum.
0% parabeni, uleiuri minerale, parafine, etanolamine, propilenglicol, ftalați, nitromosc, alcool sau coloranți sintetici.

Acizii din fructe sau AHA înseamnă acizii alfa hidroxilați (Alpha Hydroxy Acides) și sunt derivați în principal din zaharurile fructelor. Au o capacitate deosebită de a pătrunde în piele și sunt în prezent utilizați pentru efectul exfoliant.

Mod de utilizare

Se recomandă a se folosi în fiecare seară, pe pielea curată de pe față și gât. Mișcări circulare, evitând zona ochilor.

Vârsta recomandată

Este o cremă recomandată pentru 30-45 de ani. Dar personal o folosesc făcând abstracție de această informație iar rezultatele sunt bune.

Vreau să menionez că nu există particule exfoliante în cremă, aceasta fiind foarte fină și blândă cu tenul. Nu lăsa senzație de gras iar în 10 minute nici nu mai simți că ai aplicat-o. Un raport calitate-preț excelent, fiind în momentul de față la 17,99 lei pe eMAG. A devenit crema de noapte preferată în momentul de față, cu siguranță am s-o recumpăr. 

Ce părere ai despre produsele DETOX Pollu Block de la Elmiplant? Te tentează să le încerci?

 

 

45 de gânduri despre „Review Elmiplant DETOX pentru pielea ta

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.