FAVI – un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni

De curând am găsit ceva minunat, ceva care nu știam că există, ceva care mi-a ușurat treaba tare mult și care m-a făcut să respir ușurată, cu gândul că nu voi sta ore la rând în fața ecranului, pentru a căuta combinația perfectă de culori, model, dimensiune și pret.

Este vorba despre FAVI motorul de căutare pentru mobilă și decorațiuni, ce conține +70 de magazin online și fizice din România. Este locul ideal pentru cei ce iubesc interioarele frumoase!  Vei găsi inspirație atunci când nu știi exact ce îți dorești, acordând o atenție deosebită selecției oportune.

Fie că vrei să redecorezi locuința, așa ca mine, sau cauți elemente tematice pentru Paști, Crăciun sau Camera Copilului, vei găsi la câteva filtre distanță tot ceea ce dorești. Există și o secțiune separată acordată Promoțiilor! 

Pentru Living

FAVI m-a ajutat să îi găsesc pe cei de la ACAJU, un magazin online de mobilă cu multe seturi frumoase pentru camera de zi. Acesta din imagine, Set SAALA s-ar potrivi frumos. Conține două vitrine cu înălțimi diferite, o comodă TV formată dintr-o bucată sau două bucăți și o poliță suspendată.

La cei de la MODELA am găsit un colțar cum n-am mai văzut în altă parte, format dintr-o canapea de 3 locuri extensibilă și o canapea de 2 locuri, ambele având o ladă de depozitare inclusă și cu rafturi încastrate, într-o combinație frumoasă de culor ce se potrivește perfect cu celelalte elemente.

Untitled4.pngPentru a îmbina plăcutul cu utilul, mobilierul vine la pachet cu o mini masă luminată cu LED-uri. Colțul are blat, fiind perfect pentru servirea cafelei, o vază cu flori sau pentru diferite accesorii de zi cu zi.

Și cum întotdeauna mi-am dorit o masă cochetă, albă în living, am găsit acest set frumos la DIVAHOME. Gloster se cheamă. Are un diametru de 106cm, cu picioare din lemn și blat lăcuit.

gloster-masa-albaDe aici mi-a zburat mintea spre decorațiuni și tot felul de elemente care să îi dea personalitate. Dar în același timp să fie pet-friendly, cum iepurașului meu îi place să se urce peste tot. UntitledÎn continuare am dat search pentru elemente ce ar avea legătură cu cuvântul hartă.
Îmi place mult să călătoresc și asta vreau să se reflecte și în camera de zi. Nu vreau să le includ pe toate de mai jos, dar am vrut să vă arăt cât de multe am găsit! Multe și frumoase. Am tot căutat de-a lungul anilor și nu am găsit așa cum a făcut-o FAVI.

Iar dacă vrei să le salvezi, dai click pe inimioara de lângă imagine și ți le salvează. Le poți vedea în continuarea barei de căutare, lâng Profilul meu.

Pentru perete, Hartă Antică a Lumii de la EUROPOSTERS. Untitled2.pngLa DECORINO am găsit Covor pentru Tineret Atlas, cod produs C03-020120. Costă doar 71 de lei! Mă tentează foarte tare, având în vedere că este de dimensiune mare și moale, în culori superbe care se potrivesc de minune cu pereții și mobila.
Ceas, cană, hartă răzuibilă, etc. Au foarte multe decorațiuni. Chiar și cană cu harta Game of Thrones, dacă te pasionează.
Untitled3.png
Ceas de perete fabricat din sticlă - Harta istorică (2)

Cum să nu, am găsit și lenjerie de pat! Pe site-ul celor de la LENJERIIDEOSEBITE, Club Cotton, Harta Lumii. Cod: LJD8440.

Iar pentru baie, datorită celor de la FAVI am găsit NAVALLA pentru corpuri de iluminat. Cu baia suntem mai avansați așa că le-am putut și cumpăra. Este vorba despre Rábalux Aphroditepe care nu le-am găsit în altă parte la un preț mai avantajos ca acesta. 

Prima este la 115, redusă de la 242 lei, iar a II-a 292, redusă de la 571 lei. Le-am găsit chiar de pe prima pagină a celor de la FAVI și chiar și după, căutând încă puțin, tot la acestea am revenit cu drag.

Ce să mai, de acum abia astept să ajungă, să le văd montare, iar portalul de căutare..cu siguranță merită să arunci o privire pe favi.ro dar atenție, provoacă dependență!

Tu ai folosit motorul de căutare FAVI?

Ce mobilă sau decorațiuni ți-au plăcut din cele menționate mai sus?

40 de gânduri despre „FAVI – un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni

  1. Am intrat si eu de cateva ori pe Favi, e un loc tare ”pacatos ”, ma face sa imi doresc sa face ceva schimbari prin casa sau sa mai cumpar ceva noutati. Am gasit o multime de obiecte de care am nevoie sau pur si simplu imi plac

    Apreciat de 1 persoană

  2. Favi.ro este locul în care se găsesc cele mai multe, diverse și frumoase produse de decorare și mobilare a casei.
    Am nevoie de o canapea și câteva corpuri de iluminat, deci fug pe site.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Mobila pentru sufragerie și masa cu scaune mi-a plăcut foarte mult.
    Chiar dacă mobila alba este greu de întreținut, este cu adevărat deosebita, merita cumpărată.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Hei…buna….intamplator am ajuns in RAI! 😆Cum si unde dau de FAVI ?Imi place f mult coltarul pe maro cu bej cu masuta pt sufragerie ! Cum aflu amanunte? De unde si cum il pot achizitiona? Ms frumos.😘

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.