Dulciuri gustoase fără zahăr de la Sweeteria

Bunătățile vin sub diferite forme, iar cei de la Sweeteria au avut grijă să vină și fără zahăr sau fără gluten pentru cei care doresc o gustare sau un desert bun dar sănătos.

Green Sugar este ingredientul comun care conferă îndulcire naturală 100%, cu 0 calorii și 0 indice glicemic. Este un amestec din extract de înaltă puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana și Eritritol. Recomandat de societataea de nutriție din România!

1În continuare să vă zic ce produse am testat și despre care voi vorbi:

  • Batoane de Cereale cu Cacao (de post!)
  • Batoane de Cereale cu Musli (de post!)
  • Fulgi de Porumb / Cornflakes (de post!)
  • Unt de Arahide îndulcit natural
  • Cremă tartinabilă Greentella (sursă de Omega-3)
  • Napolitane cu Cremă de Frișcă și Vanilie
  • Ciocolată Sweeteria cu diferite arome (amăruie, cu lapte sau albă)

Despre ciocolata Sweeteria am făcut și un articol separat aici, unde puteți vedea multe poze și citi păreri la fiecare sortiment în parte.

Batoane de Cereale

Gama produselor din Cereale de la Sweeteria am testat-o aproape complet de-a lungul timpului. Pot să vă zic că sunt delicioase, mai ales batoanele, indiferent pe care le alegi, papilele tale gustative vor dansa de fericire. Un baton costa între 4 și 4,16 lei. În toate zahărul a fost înlocuit cu îndulcitorul natural, deci toate au mai puține calorii, sunt mai sănătoase, dar tot gustoase. Iar unele din ele sunt chiar de post!

Batoanele vin în cutii de câte 12, iar fiecare are câte 40g. Este sățioasă. Ideal pentru a lua la birou, la plimbare sau chiar în mașină, ori în recreația mare, la antrenament sau la joacă!

41
Cele cu ciocolată, de la sine înțeles sunt bune că.. au ciocolată! Dar să nu te lași indus în eroare de aspectul „banal” al batoanelor din cereale cu musli! Sunt de fapt și preferatele mele. Atât de aromate, cu un gust bogat, prima dată când le-am gustat am mâncat două pe nerasuflate, așa de bune au fost! Un gust unic, care nu am mai întâlnit la alte gustări, cu siguranță merită să le încerci dacă nu ai mai făcut-o. 42

Beneficiile consumului de Musli

  • Conținut ridicat de fibre.
  • Sunt cereale integrale, deci mai hrănitoare și bogate în substanțe nutritive.
  • Sățioase. Consumul ridicat în fibre te fac să te simți mai plin. Acestea absorb apa din stomac, ocupând mai mult spațiu și oferind senzația de sațietate.
  • Benefic pentru inima ta datorită conținutului de beta-glucan. Dacă mănânci musli regulat, recomandabil la micul dejun, îți vei îmbunătăți drastic sănătatea inimii. Conform studiilor, poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol cu până la 10%!
  • Eviți să faci o alegere nesănătoasă.
  • Energie! Conform USDA Nutrient Database, 100g de musli conțin 57,78g de carbohidrați și oferă 356kcal. Energie care te ajută să te trezești mai bine de dimineață, să faci față la muncă sau ideal de a consuma înainte de a merge la sală.

Dacă mă gândesc la sală, mâ gândesc musli! Este cea mai bună descoperire pe care am putut-o face pentru a-mi îmbunătăți dispoziția și performanța de la sală. Chiar dacă nu ești fan, recomand să încerci. Vei dscoperi că poți faci mai mult, că poți alerga dacă nu aveai energia, că poți alerga mai mult dacă deja alergai și că vei fi agil(ă)!

Napolitane

Acum datorită ultimii comenzi pot declara că le-am încercat pe toate 4! Sweeteria are napolitane cu cacao, lămâie, zmeură sau frică și vanilie. Este subiectiv, dar preferata mea este cea cu frișcă și vanilie.44Ambalajul este foarte jucăuș și interesant. Domnișoara vanilie, cum îi zic eu, cu rochița ei din napolitană. Fără zahăr, fără conservanți, cu conținut ridicat de cremă! Foarte aromată, foarte faină, recomand să o încercați.

Cornflakes

48Produs de post ideal pentru un mic dejun sănătos, fără zahăr adăugat, bogați în fier și vitamine (A, B, C, D, E). Au un conținut sărac în grăsimi saturate, asigurând sațietate pentru o perioadă lungă de timp și mențin un nivel ridicat de energie organismului. Printre beneficiile consumului fulgilor de porumb asupra sănătății se numără și controlul diabetului, prevenirea bolilor cardiace, scăderea hipertensiunii, dar și efect antioxidant asupra organismului.

Dacă nu ești fan al gustului simplu, cu lapte sau iaurt, gustul devine automat bogat prin adăugare de fructe sau mixuri de semințe.

Tartinabile

46Greentella este crema tartinabilă Sweeteria cu cacao și alune de pădure, 100% naturală, fără zahăr adăugat și fără ulei de palmier, singura cremă tartinabilă cu unt de cacao și ulei de rapiță. La recomandarea nutriționistului Ionut Ignat, Sweeteria a adăugat o sursă de Omega-3: pudra de ulei de pește.

Această cremă tartinabilă nu are miros de pește, dar lasă un after-effect discret în sensul acesta. Este o bună sursă de omega-3, dar posibil să îți placă sau nu. Personal îmi place pe pâine, cu migdale.

Untul de arahide este fin și ideal pentru o gustare rapidă și sănătosă! 47
100% natural, produs exclusiv din arahide prăjite și îndulcit natural din Stevia cu zero calorii. Personal îmi place pe pâine, cu câteva alune.

În concluzie, produsele Sweeteria sunt îndulcite natural 100%, cu 0 calorii și 0 indice glicemic. Sunt sănătoase dar și gustoase, cu un raport calitate – preț foarte bun. Sortimente sunt pentru toate gusturile, merită să alegi ceva de pe site-ul lor.

Ai auzit de Sweeteria? Ce produse te tentează de la ei?

 

 

36 de gânduri despre „Dulciuri gustoase fără zahăr de la Sweeteria

  1. Sweeteria mereu ma incanta cu bunatatile lor sanatoase. Napolitoanele, batoanele cu musli si cele cu ciocolata sunt doar cateva preferate. Nu mai zic de ciocolata… 😍😍😍

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.