Am descoperit produsele Asevi – Before & After Declutter

Până recent recunosc, nu-mi plăcea deloc să fac ordine și curat. Era acel ceva care trebuia făcut. Dar mi-am dat seama cât de mult influențează starea de bine. Și astfel a început căutarea mea pentru produse bune, ușor de folosit și cu un raport calitate-preț bun care să îmi doresc să le folosesc. Căutarea mea a luat sfârșit cu produsele Asevi. Prin cercetare am găsit că este un brand care reprezintă excelență atunci când vine vorba de curățenie și mobilier. Gama lor de produse este largă, pentru toate nevoile tale ca să te bucuri de curățenie, prospețime, confort și relaxare.1

Câteva informații despre Asevi

Pons Quimicas a creat produsele Asevi. Au sediu în inima Spaniei și de peste 50 de ani s-au dedicat perfecționării produselor pentru curățenie și împrospătare, atât a țesăturilor cât și a locuințelor.

Acum 23 de ani produsele Asevi au venit și la noi în România, prin Pons RO Prodcom – importator, producător și distribuitor.

Asevi a ajuns să fie îndrăgit atât de gospodine care își doresc curățenia perfectă pentru casă, dar și de către companii care sunt în căutare de soluții profesionale pentru curățarea materialelor textile, a pardoselilor sau a spațiilor sanitare.

Dacă mă urmărești de ceva timp sau ești familiarizat(ă) cu pozele mele de instagram vei ști cât de mult îmi place Spania și că este locul meu de suflet, în care revin cu orice ocazie. Locurile, obiceiurile și gastronomia îmi sunt toate dragi. Așa că aceste produse mi s-au părut ideale pentru a-mi începe curățenia de toamnă. ⁠

Să trecem la treabă!

Pasul 1. Rufele

4Primul produs testat a fost nimeni altul decât Balsamul Concentrat Asevi Zen. Nu pot trece la curățenie până ce nu fac declutter. Încep prin a ordona hainele curate și a le pune la spălat pe cele murdare. Acestea fuguța în mașină.

Parfumul lăsat de Asevi Zen rezistă întreaga zi după spălare. Este subtil, floral. Indicat pentru toate tipurile de țesături și spălări, atât manuale cât și automate. Preț 15 lei pentru 1.5 litri. Mi-a plăcut tare mult, îl voi folosi iar cu drag.

Pasul 2. Vesela

6Următorul pas a fost spălarea vasele murdare. Obișnuiesc să le spăl imediat, fiind mai ușor dar atunci când și gătesc, mai rămân. Tot se adună. Asevi vine în ajutorul gospodinelor și cu un detergent de vase concentrat. Recipientul este mare de 750 ml, iar prețul rezonabil, de 9 lei. Miros floral – fresh, nu dulceag, iar spuma pe care o face este bogată. Rezultatele sunt bune.

Pasul 3. Alte obiecte prin casă

Dacă am terminat cu hainele și cu vasele, este timpul să fac ordine în cărți, produsele de birotică, decorațiuni, cosmetice și tot ce a rămas „la încemână” pentru prea mult timp.

Nu de puține ori mă trezesc cu sticle de parfum sau creme aproape terminate, dacă nu chiar terminate care ocupă spațiu. Mai aveam prostul obicei de a le păstra pentru ambalaj, ca să știu cum arată atunci când vreau să le cumpăr iar. Le-am aruncat.
Ambalaje goale. Aruncat.
Pixuri uscate. Aruncat.
Caiete vechi din liceu sau facultate care nu știu de ce le-am mai păstrat. Aruncat.
Încărcătoare vechi de la telefoane de mult date. Aruncat.9Și tot așa până s-a făcut lumină!

Pasul 4. Curățenie diverse suprafețe

2În continuare am folosit Asevi Detergent Superconcentrat cu miros de portocale. Este recomandat și pentru suprafețe delicate. Poate fi folosit la mozaic, gresie, faianță, ceramică, etc. păstrând parfum mult timp. Are și acțiune dezinfectantă! Preț 10,50 lei pentru 1 litru.

Un produs fabricat în Spania cu miros de portocale, sună bine. Dar nu e chiar așa. Da, e intens. Da, rezistă. Dar nu, nu are miros de portocale. În schimb face treabă tare bună! Iar recipientul este ușor de manevrat și rezistent.

5Pentru suprafețe din cristal, geamuri, uși, ecrane, electrodomestice, mobilier din plastic și lămpi am această soluție de mai sus, Asevi Multiusos. 750ml la preț de 12 lei. Sistem clasic cu rotire la capac, lasă curat și strălucitor în urma sa. Se usucă rapid. Mirosul puțin înțepător, nu chiar așa de „proaspăt”. Dar posibil sunt eu mai sensibilă. Până la urmă este o soluție de curățat suprafețe, nu parfum.

3

În gama lor de produse este și un Dezincrustant. Recunosc, nu am mai auzit de așa ceva până acum dar mă bucur să-l descopăr. Este petru eliminarea resturilor de ciment, calcar sau rugină. Preț de 11,66 lei pentru 500ml. Urmează să îl testez.

11Soluția Asevi Degresant Concentrat este cu pompțiță și vine la recipient de 750 ml. Nu l-am testat încă, voi reveni cu un update. Am auzit numai de bine despre el, am așteptări mari.

10.jpg
Asevi Antical 750 ml este următorul produs pe care l-am testat. Detergentul Asevi anticalcar este unul dintre produsele acelea magice din care dai două puff-uri și în 10 secunde ai terminat. La propriu! Deci m-am îndrăgostit de el, îmi pare rău că nu l-am descoperit mai repede! Costă doar 13 lei și te scapă de multă bătaie de cap. Funcionează nu doar asupra calcarului, ci m-a scăpat și de săpunul depus la marginea căzii și pe care îl înlăturam cu greu. Și chiuveta am rezolvat-o în câteva secunde, toate fără a-mi stricat manichiura clasică. Dai cu el, aștepți 10 sec. și înlături cu un burețel umed. Before și After în imaginea de mai sus.

În concluzie

Mulțumesc celor de la More Than Pub că m-au provocat și că m-au ajutat să fiu mai puternică, mai fermă și mai creativă. I-am descoperit pe cei de la Asevi și Elvila care au devenit ajutoare de nădejde, la care voi apela și pe viitor. Felicitări pentru produsele bune, de calitate, la un preț accesibil.

 

26 de gânduri despre „Am descoperit produsele Asevi – Before & After Declutter

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.