Huse pentru Telefon cât vezi cu ochii – review Hoose .ro

Husele pentru telefon consider a fi unul dintre cele mai frumoase moduri în care îți poți personaliza telefonul. Este ușor să îi schimbi aspectul în funcție de ocazie. Huse transparente, sau cu tematici diverse precum cafea, flori, mediciă, mămici, muzică, gaming, etc. La Hoose.ro găsești de toate! Poți chiar să le personalizezi pentru firma ta! Sau poate ai un blog și vrei să ai o husă de telefon cu sigla? Ei te vor ajuta.

Cazul meu, am un model de telefon la care nu găsesc în magazine fizice ceea ce îmi doresc. Sunt puține și generale. Multe din ele prea simple. Cele mai interesante au clăpiță și am încercat, dar nu mi-a plăcut în mod special, am revenit la modelul clasic.

Ce mi-a plăcut la site-ul celor de la Hoose este că au pentru absolut orice tip de telefon! Și transportul este gratuit. Mi-am putut comanda 3 modele, pentru diverse ocazii. Pentru job, pentru vacanță și pentru restul timpului, în general.

5Culorile sunt puțim mai șterse decât în imaginea de pe site, dar nimic semnificativ sau deranjant. Este de așteptat de altfel, cu ce saturație exprimă ecranele acum. Este plăcută la atingere și în lumină are chiar un sclipici fin pe care îl observi.

Huse pentru Mediciniști

4Huse Medicină Blue Pattern 2

Este prima dată când am văzut huse cu tematică medicală. Și încă așa drăguțe! Îmi pare rău că nu le-am descoperit mai repede, când încă eram în facultate. Ar fi fost fain!

Pe site descoperi 18 modele pe tema medicină (aici) și toate sunt tare frumos lucrate. Nici nu știi pe care să o cumeri! Un aspect să nu uiți: poziția camerei foto. Pe site este imaginea completă, deci în cazul meu s-a dus H-ul din design.

La modelul acesta este ok, din punctul meu de vedere. Dar de exemplu la altele unde mare parte din detalii sunt sus, nu știu ce să zic. Depinde ce telefon ai. Dar nu uita să iei în calcul.

Huse Colorate

Pentru când călătorești, pentru când e vară sau dacă vrei ceva mai colorat.

2Huse Diverse – Blue Leaves

Telefonul meu este albastru pal, așa că m-am decis pentru acest model. Am încercat să editez poza în așa fel încât să păstrez nuanțele ei fix așa cum sunt. Ce părere ai despre ea, ți-ar plăcea și ție?3Modelul arată frumos și pe lateral, îmbracă telefonul în totalitate. Un detaliu plăcut.

Tăierea din jurul mufelor a fost făcută bine, la toate trei nu am găsit nici un defect. Iar marginile sunt rotunjite bine. Vine perfect pe telefon, se simte numai bine.

1Huse Muzică – Shine

Pe aceasta am purtat-o mai mult seara. Are o alură romantică cumva. Tare drăguță și ea. Culorile fidele.

În concluzie

Mă bucur nespus că i-am găsit pe cei de la Hoose.ro și cu siguranță voi mai apela la ei și pe viitor. Husele sunt de bună calitate și frumoase.

Huse Telefoane
*dacă comanzi 3 huse ai 20% reducere introducând codul „HOOSE20”.

Ai auzit de HOOSE.ro? Tu ce model ți-ai cumpăra de la ei? Îți plac modelele pe care le-am ales?

 

33 de gânduri despre „Huse pentru Telefon cât vezi cu ochii – review Hoose .ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.