Review Elmiplant SUN SPF50 – Protejează-ți pielea tot timpul anului

Vara aceasta a trecut cu bine și am doar amintiri plăcute. De ce? Pentru că am fost inspirată și am folosit întreaga gamă de produse Elmiplant SUN.

Aceasta este formată din:

  • Loțiune Protecție Solară SPF 50
  • Loțiune Spray Protecție Solară Sensitive SPF 50
  • Loțiune Spray după Plajă

2

Anul acesta întreaga familie am spus adio urmeler nedorite. Atât a celor de la bronz neuniform, cât și la urmele lăsate de creme ce nu se absorb eficient.

Bucurie maximă la mare, în excursii sau oricând am fost expuși la soare. Nici în timpul călătoriilor când ne-a mai prins soarele de ora 12 nu am mai stat cu griji.

Dar să vă prezint produsele. În continuare voi vorbi despre fiecare în parte, în ordinea în care le-am folosit cel mai mult.

Loțiune pentru Protecție Solară cu SPF 50

3

Cea mai folosită din întreaga gamă a fost această cremă. De ce? Pentru că se putea aplica ușor, chiar și în excursii. Decolteu, brațe, față, fără grijă că ar stropi hainele. Cea spray o prefer la mare când nu contează așa tare dacă pulverizează mai la stânga sau mai la dreapta.

4Formula sa este îmbogățită cu Acid Hialuronic și Unt de Shea 100% Organic, ce hidratează și protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.

Sistemul de protecție este cu spectru larg – SPF 50, infraroșu (IR) și Lumină Vizibilă (VL), pentru o protecție eficientă împotriva radiațiilor (UVA + UVB + VL +IR). Protejează pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui, precum și împotriva îmbătrânirii premature a pielii, dar și alte afecțiuni degenerative ale pielii.

Se absoarbe bine și nu lasă o senzație grasă pe piele.

Utilizare

Se aplică uniform, din abundență, înainte de expunerea la soare și se reaplică frecvent, în special după baie, după ștergerea cu prosopul sau dacă ai transpirat. Reducerea cantității aplicate va diminua semnificativ nivelul de protecție. Expunerea prelungită la soare este periculoasă, chiar și atunci cand folosești un produs de protecție solară, așa că evită expunerea la soare în timpul prânzului (11:00 -15:00). Produsele de protecție solară nu te protejează în totalitate de radiații.

Pentru protecție suplimentară poartă o pălărie, bluze care acoperă umerii sau decolteul și ochelari de soare.

Loțiune Spray Protecție Solară Sensitive cu SPF 50

5Spre deosebire de precedenta loțiune, aceasta este spray și este potrivită și pentru piele sensibilă. Dacă totoși nu ai aplicat o cremă din timp și te-a atins soarele cam tare, sau ai pielea iritată sau mai sensibilă, folosește-o pe aceasta. Dacă nu vrei sa pulverizezi din greșeală pe haine sau preferi crema în general, pulverizează în mână și aplică ulterior.

Loțiune Spray după Plajă

6Această loțiune tip spray oferă pielii îngrijirea necesară după expunerea la soare. Conține o combinație unică de ingrediente naturale hidratante și calmante.

Formula sa este îmbunătățită cu Pantenol, ce ajută la refacerea nivelului de hidratare a pielii, iar extractul de Aloe Vera 100% calmează pielea după expunerea la soare. De asemenea, conține HYDRO NUTRIENT 24h, un complex hidratant avansat ce oferă hidratare imediată și o menține până la 24 de ore. Se absoarbe rapid, în timp ce răcorește și calmează pielea, asigurând un bronz de lungă durată.

În concluzie

Gama Elmiplant SUN are o compoziție curată, fără parabeni, fără parfumuri sau alcool, fără iritanți. În schimb, aceste produse conțin multe ingrediente hidratante și reparatoare, împotriva îmbătrânirii pieșii și anti-iritante. Toate produsele Elmiplant SUN se absorb rapid în piele și nu lasă pielea lipicioasă. Le recomand cu drag!

Și nu uita!
Protejază-te chiar și la umbră, sub umbrela de soare sau în caz de vreme înnorată. Peste 80% din radiațile UV trec prin nori, iar mai bine de 50% din razele solare te vor atinge prin reflexie. Dar folosirea unei creme solare nu înseamnă că îți permite expunere prelungită fără consecințe ale expunerii la UV pe termen lung.

Ce părere ai despre gama Elmiplant SUN? Ce produse cu protecție solară folosești?

26 de gânduri despre „Review Elmiplant SUN SPF50 – Protejează-ți pielea tot timpul anului

  1. Ahh… Tare bune mai erau astăzi la Festivalul de la Timișoara. A fost un soare… Chiar îl văzusem pe un tip, model fiind care stătea la ceva cabina foto și, stand deja de 2 zile îmbinat cu soarele arzător… Bietul tot era ca racul la față. 😂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Riscul arsurilor solare este asociat cu intensitatea luminii, iar zapada poate dubla puterea razelor, fiind o suprafață care reflectă bine lumina. In plus, daca esti o iubitoare a sporturilor de iarna, trebuie sa stii ca riști o supraexpunere la radiatiile ultraviolete. Pe masura ce altitudinea creste, intensitatea radiatiilor sporeste (la 3.000 de metri pe munte, radiatiile soarelui sunt cu circa 45% mai puternice).

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.