Caravana WATER POWER by SEPHORA în Iași

Hidratarea este secretul din spatele pielii frumoase. Iar cei de la SEPHORA știu asta. Astfel și-au propus să atragă atenția asupra beneficiilor aduse de brandurile coreene LANEIGE, Dr. Jart+, belif, Caolion pentru tot ce înseamnă îngrijirea și mai ales hidratarea tenului.

CARAVANA_SEPHORA_WATER_POWER_Constanta.JPG

Calendarul Caravanei

WATER POWER by SEPHORA a mai făcut patru opriri, înainte de a ajunge la Iași. S-a prezentat în centre comericale din:

  • 13 septembrie  –  București (Promenada Mall)
  • 15 septembrie – Constanța (City Park Mall)
  • 17 septembrie – Cluj (Polus Cluj)
  • 18 septembrie – Timișoara (Shopping City Timișoara)
  • 20 septembrie – Iași (Palas Iași)

O serie de surprize

Pentru cei prezenți la eveniment s-au pus la dispoziție produse pentru testare, posibilitatea să afle informații personalizate de îngrijire a tenului, să își facă tatuaje temporare care să le reamintească despre importanța hidratării tenului și să păstreze pentru acasă produse cadou pentru testare. Foarte bine venite toate într-o vineri seară, după muncă.

seph1v2Te scufundai într-o experiență multisenzorială, testând printre cele mai noi produse Sephora!

Prima dată am descoperit produsele Laneige. Au fost câteva produse noi, de care nu mai auzisem. Succesul acestor produse este datorită tehnologiei Water Science. În peste 20 de ani de cercetare, tehnologia aceasta a fost perfecționată pentru a întări bariera pielii prin intermediul a tuturor tipurilor de apă.

  1. Water Bank Quick Hydro Pen – Un stilou ce conferă hidratarea adecvată oriunde și oricând, cu un conținut ridicat de minerale verzi. Este soluția perfectă pentru ten uscat, culoare neuniformă a pielii sau aspect tern și textură neuniformă.
  2. Water Sleeping Mask – O mască pentru noapte sub formă de gel, care se absoarbe rapid în piele în timpul somnului, pentru o hidratare intensă. Potrivită pentru toate tipurile de ten.
  3. Eye Sleeping Mask – O mască pentru ochi, care hidratează intens și reduce aspectul obosit al acestora. Soluția perfectă pentru ten uscat sau ochi umflați, ajută la calmarea acestora în timpul somnului.
  4. Water Bank Eye Gel – Un gel răcoritor care acționează împotriva oboselii, hidratând intens pielea sensibilă din jurul ochilor. Beneficii ca ale măștii pentru ochi, doar că ajută și la estomparea ridurilor și a liniilor fine.

Caolion , brand-ul corean de îngrijire a pielii în mod natural, mi-a rămas în minte datorită Măștii de Noapte Peace Water Aqua Drop Gel. O poți cumpăra la recipient de 50ml, sau travel size la 20ml. Masca de noapte este bifazică: gel hidratant + perle de cremă hrănitoare și calmantă.

  • Faza de gel este îmbogățită cu acid hialuronic care hidratează și pantenol care ajută la întărirea barierei hidratante a pielii.
  • Perlele de cremă conțin colagen marin, bogat în aminoacizi esențiali care asigură hidratarea, fermitatea și elasticitatea pielii.

Satisface nevoile chiar și a celor mai sensibile tenuri!seph1vvDacă ai ocazia, testează această cremă. Uită-te după ea în magazinele Sephora. Este absolut superbă din toate punctele de vedere. Texura, senzația, culoarea recipientului, toată experiența este foarte faină și nu o pot descrie în cuvinte pe măsură. După părerea mea, este ideală pentrua a fi dăruită, este un cadou de efect!

Așa cum sunt vizualizate pe site, fix așa arată perlele când sunt intacte. O operă de artă! Felicitări Caolion pentru produsele reușite. Lista completă de pe site-ul Sephora o poți vedea aici.

Mai departe am testat de la Dr Jart+ Ceramidin Cream, orientată împotriva factorilor nocivi externi precum aerul rece și uscat.

sq4

Am prins în ziua testării chiar o zi lungă, cu mers de colo-colo prin frig și vânt. Diferența a fost vizibilă între mâna pe care aplicasem crema și cea fără cremă. La 8 ore după, chiar și la repetate spălări pe mâini, parfumul fin ușor dulceag persista, hidratarea se simțea iar nevoia pentru a aplica un nou strat de cremă nu exista.

Ai auzit de aceste Branduri Coreene pe care le găsești în Sephora?

19 gânduri despre „Caravana WATER POWER by SEPHORA în Iași

    1. Cu siguranta vor mai organiza!
      Din pacate la Iasi a fost ultimul pe lista si mai repede n-am aflat, ca va scriam.

      Dar pana la urma am decis sa il scriu articolul, chiar si asa, ca sa aduc la cunostinta de existenta acestor campanii, sa le putem urmari pe viitor.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.