Descoperă paradisul secret al simțurilor cu noua gamă B.U. Hidden Paradise

Gama B.U. are o nouă colecție de produse în posesia căreia am intrat recent și despre care am vrut să vă povestesc. Se numește Hidden Paradise, un paradis secret al simţurilor!

Image may contain: text

Ce produse conține

  • Apă de Toaletă B.U. Hidden Paradise, 50 ml
  • Deodorant Body Spray B.U. Hidden Paradise, 150 ml
  • Parfum – Deodorant pentru corp B.U. Hidden Paradise, 75 m

Ambalajele neconvenţionale, o combinaţie între culorile vibrante şi design-ul impresionant fac parfumul B.U. irezistibil! Cu arome fine te va transpune într-o locaţie exotică şi îţi va cuceri simţurile.

4

Note B.U. Hidden Paradise

Aromele magice de portocale și pere se îmbină perfect cu notele de iasomie și lăcrămioare, care te transpun într-o locație exotică și îți cuceresc simțurile!
Accentele de vanilie, mosc și bezea te duc tot timpul cu gândul la vacanță, te relaxează și îți subliniază farmecul personal.

Colorează-ți ziua cu B.U.

3Deodorant Body Spray B.U.

Folosesc deodorantele B.U. de când au apărut prima dată pe piață, sunt preferatele mele! Iar această nouă gamă nu face excepție.

Cu trecerea timpului desigur am vrut să încerc și alte produse. Deși testez ocazional de la alte branduri, la produsele B.U. mă întorc cu drag de fiecare dată. Bucuria este cu atât mai mare atunci când apare o nouă gamă.

2Parfum pentru corp B.U.

Parfumul deodorant este alegerea perfectă pentru o zi parfumată, fără griji. La fel ca și deodorantul, colorează simțurile în nuanțe olfactive dulci, așa cum ne-au obișnuit.

1Apă de Toaletă B.U.

De ce B.U. Hidden Paradise?

Pentru că formatul noii game este în conformitate cu actualele trenduri. Vei fi la modă în orice moment, din cap până în picioare. Culorile puternice și ținutele fresh se completează perfect cu această gamă.

Fie că preferi dodorant, apă de toaletă sau parfum, ai la dispoziție toate opțiunile. Iar prospețimea pe care mi-a oferit-o produsele lor a fost mereu la cote maxime.

În concluzie, recomand cu drag produsele B.U. iar cu ajutorul acestui articol am vrut să vă reamintesc de produsele lor și să vă arăt noua lor gamă.

De cumpărat se găsește în supermarketuri, dar și în magazine dedicate, precum NOTINO. Prețul lor este unul accesibil, dar poți profita de extra discount la promoțiile online. Descoperă gama întreagă de prețuri aici.

Mai jos am făcut un filmuleț de prezentare care sper să vă placă și la care apreciez dacă îmi lăsați feedback. Am pus accent pe diferitele tipuri de pulverizare. Care este preferatul tău?

Ce produse B.U. îți place să folosești? Care este gama ta preferată?

Daca ți-a plăcut acest articol, alătură-te, cu un Like, comunității de cititori de pe Facebook sau Instagram

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:
De ce să ai mai multe parfumuri?

29 de gânduri despre „Descoperă paradisul secret al simțurilor cu noua gamă B.U. Hidden Paradise

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.