Produse Simildiet Laboratorios

Bună și bine te-am găsit!

Astăzi vreau să povestesc despre laboratoarele Simildiet, produse cu țara de proveniență Spania. Află în continuare cine sunt, ce produse dețin și de unde le poți cumpăra în România, dar și care este părerea mea despre ele în urma testării.

1

Cine sunt?

Simildiet este un laborator farmaceutic din Spania ce are experiență de peste 20 de ani în cercetarea, dezvoltarea, inovarea, producerea și distribuția produselor cosmetice, estetice și cosmeceutice, precum și a suplimentelor alimentare.

A luat naștere cu angajamentul de a acoperi toate opțiunile terapeutice necesare în dezvoltarea medicinei estetice din perspectiva: „terapii integrale”.

4.jpg

Produse de calitate

Calitatea maximă a produsului începe cu o selecție riguroasă a materiilor prime. Sunt implicați mai mulți factori, cum ar fi cultivarea pământului (habitat natural) și metodele organice utilizate, fără îngrășăminte sau pesticide chimice.

Principiile active extragerea cu tehnici la rece asigură puritatea totală și optimizarea acestora. În plus, metode rigide de control analitic în procesul de fabricație al fiecărui lot garantează un produs stabil, de calitate maximă și bogat în principii active produs final.

Printre categoriile de produse deținute se numără:

  • Peeling Chimic SimilDiet
  • Acid Hialuronic
  • Tratament Calviție
  • Cremă Antiaging
  • Fiole uz facial
  • Ser intensiv
  • Fiole ION electroestetic
  • Suplimente alimentare

Ce am testat

Face Antiaging Cream

Vine sub formă de recipient din sticlă cu capac, la 50 de ml.

Ingrediente activeAcid hialuronic, DMAE (dimethylaminoethanol), Acid lactobionic, unt de cupuacu, Chondroitin sulfate, acid lactic, extract de Lupinus albus, 5 peptide biomimetice (tripeptida-38, tripeptida-1 de cupru, hexapeptida-10, acetil-hexapeptida-38, pentapeptida-48)

2.jpgEste indicată pentru:

  • ten matur
  • riduri
  • linii de expresie
  • piele aspră sau ternă
  • prevenția ridurilor

3.jpgGama Xtra este concepută pentru a acționa pe toate planurile: estetic, nutritiv, de combatere și prevenție. În acest scop, produsul de față combină ingrediente active tradiționale (acid hialuronic, acid lactic, acid lactobionic), cu extracte botanice și peptide biomimetice. Acestea din urmă sunt compuși cu o structură identică cu a celor produși de către corpul uman, având abilitatea de a activa procese metabolice celulare. În crema anti aging, rolul peptidelor biomimetice este de a stimula producția de colagen, elastină, laminină și proteoglicani și de a determina acumularea de lipide în adipocitele feței. Rezultatul este umplerea ridurilor și îmbunătățirea elasticității tenului.

Disponibilă aici.

Facelift Xtra5.jpgEste indicat pentru:

  • riduri de expresie, precum cele din jurul ochilor, gurii sau ale frunții
  • cearcăne, pungi sub ochi
  • ten fără elasticitate

Vine sub formă de flacon cu pompiță, 30 de ml.6.jpgUtilizare: Tenul se demachiază folosind apă micelară, iar apoi se degresează ( cu loțiunea degresantă prezentată mai jos) . Se aplică 2-3 picături pe degete și se masează zonele din jurul ochilor, fruntea și în apropierea gurii. Pentru un efect global anti-aging, se aplică de două ori pe zi pe zonele afectate de riduri de expresie, apoi se aplică crema antiaging Xtra (menționată mai sus). 8.jpgIngrediente activeAscorbyl glucoside (vitamina C + glucoză), Sodium hyaluronate crosspolymer (acid hialuronic), Palmitoyl tripeptide-38, Acetyl hexapeptide-38, Hexapeptide-10, Acetil hexapeptide 8 + peptide 18, Copper tripeptide-1 (compuși biomimetici), Methyl glucoside phosphateproline lysinecopper complex, Ulmus extract 3%

Se aplică ușor. O pompiță pentru zona ochilor, o pompiți pentru frunte este suficient. Parfum discret, elegant. Îmi place tare mult cum se comportă! Pentru efecte pe termen lung, voi reveni cu un update.

Disponibil aici.

Loțiune Degresantă10.jpgEste indicată pentru:

  • pregătire ten de tratament facial
  • degresarea tenului
  • exfoliere mecanică și chimică

Vine în recipient de plastic de 100 sau 400 ml. Cea prezentată mai sus este respectiv cea de 400. Culoarea este ca cea pe care o vedeți la sticlă, albastru – verzui.

Disponibil aici.

Dacă ai tenul sensibil recomand să o utilizezi cu precauție. Dar este potrivit și pentru acesta. Eu personal ten sensibil am și m-am înțeles bine cu ea. Am avut emoții la prima utilizare, fiind ușor înțepătoare și cu miros puternic de acetonă, dar pielea mea nu a reacționat. Degresează excelent! Iar eu am tenul mixt spre gras.
9.jpg

În concluzie

Rutina cu produse Simildiet începe după o demachiere cu apă micelară. Mai întâi se degresează, folosind loțiunea. Următorul pas constă din aplicarea serului facelift Xtra, 2-3 picături pe  zonele din jurul ochilor, fruntea și în apropierea gurii. În final, se aplică crema antiaging Xtra. Pentru un efect global anti îmbătrânire, se aplică de două ori pe zi.

Voi reveni cu un update după ce le-am folosit pe perioadă mai lungă, dar primele impresii sunt bune. Produse de calitate, de la recipient, la textura, parfum și rezultate.

Dacă ai posibilitatea, să le testezi.

Unde le găsești

Produsele pot fi achiziționate de pe peeling-chimic.com , termenul mediu de livrare fiind de 48 de ore ( cu adevărat!) Livrările se fac doar pe teritoriul României, iar firma de curierat este Cargus. Din toate punctele de vedere am avut o experiență bună cu ei, produsele au venit rapid și în stare impecabilă, îi recomand cu drag!

Gama de peeling chimic cu uz profesionist

Ai auzit de Laboratoarele Simildiet? Dar de Peeling-Chimic.com ?

32 de gânduri despre „Produse Simildiet Laboratorios

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.