Poartă nuanța de ruj Melkior potrivită grupei tale sanguine

Melkior a lansat o nouă gamă de rujuri lichide cu finish mat, MelkiorBlood. Just in time for Halloween! Până joia viitoare pe 31 octombrie ai timp să îți descoperi nuanța și să fii trendy la petreceri.

1

The passion for lipstick is in your blood!

Te-ai întrebat vreodată ce legătură este între grupa ta sanguină și rujul pe care îl porți? Lasă personalitatea ta să dicteze rujul preferat! Buzele tale trebuie să arate mereu senzațional, asa că Melkior lansează Blood Collection, o gama de rujuri lichide născută din ideea că grupa sanguină ne reprezintă.

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

Design personalizat

3

Recipientul, cât și eticheta fac parte din concept . Au creat o etichetă exact cum se găsește la spital. Dacă vrei să-ți personalizezi rujul, în Magazinele Melkior se poate scrie numele persoanei pe etichetă. Este un lipstick amuzant, pe care poți să-l porți cu ușurință în geantă, are un design drăguț, ușor de folosit și potrivit perioadei aceasta de Halloween, când oamenii se mascheză și se machiază tematic.

4

Melkior Blood Lipstick conține 4 nuanțe de roșu intens, asociate celor patru grupe sanguine. Poți vedea aici care sunt ele.

6

Se aplică direct pe buze, într-un strat subțire cu ajutorul aplicatorului său. Are acoperire maximă dintr-o singură aplicare. Pentru un aspect impecabil folosește un creion contur de buze, hidratează-le și se recomandă efectuarea unui peeling delicat înainte.

Detalii produs

În urma deschiderii coletului m-am bucurat la descoperirea noului ruj în formă de eprubetă. Eticheta frumos aplicată, senzația este conform așteptărilor. Textură catifelată, extrem de pigmentat, rezistent. Nu are miros.

Mai jos vezi cum arată cu trecerea timpului. I-am testat limitele și m-am bucurat să văd cât de ușor se corectează. Reaplici în zona dorită și arată ca nou! Nu se formează dungulițe. Nu rămâne excesiv pe cană. Nu se transferă cu ușurință (poți da pupicei în liniște).

7

În schimb pigmentează discret în urma sa. Nimic excesiv, dar totuși vizibil.

5

În afară de concept, design și trend, produsele Melkior trebuie mereu să fie la cel mai înalt standard. Calitate, performanță, ingrediente. Acesta este și cazul noului ruj Melkior Blood. Îl recomand cu drag!

2

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

31 de gânduri despre „Poartă nuanța de ruj Melkior potrivită grupei tale sanguine

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.