Ojă Mistery Me de la Melkior Professional

Bună și bine te-am găsit! Să îți fac cunoștință cu prima mea ojă de la Melkior în recipient mare, de 15ml. Se numește Mistery Me este ojă clasică și am văzut-o prima dată la salon, pe o paleta de culori.

Am purtat-o aproape două săptămâni, timp în care a fost îndrăgită și asortată mereu. După prima unghie ciupită, mi-am dorit să o aplic iar. Așa că am cumpărat-o, ca să facă parte din colecția mea personală.1

De ce îmi place?

Oja de la Melkior este rezistentă, cu acoperire tare bună și uscare relativ rapidă. Culorile lor sunt la modă, ușor de asortat și de combinat ( dacă ești fan unghii de mai multe culori la aceeași manichiură, așa cum sunt și eu).

Este suficient să aplici un singur strat, fiind tare pigmentată. Dar pentru un efect de gel prefer să aplic două. Observi imediat cât de uniform și ușor se întinde. Nu are un miros puternic de ojă, iar culoarea este, după cum se vede, cea de pe recipient.

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

2

Pensula este una clasică. M-ar fi încântat una mai lată, dar fiind un lac de unghii lucios, nu este așa sesizabil la rezultat. La oja mată am observat avantajul flat brush, obții mai ușor un asptect uniform.

3

Pași recomandați pentru aplicare

Primul pas recomandat este degresarea unghiei. Urmează un Base Coat pentru protecția unghiei, după care aplici oja aleasă, în două straturi. Așteaptă să se usuce primul strat, înainte de a-l aplica pe al 2-lea. Poți aplica un Shiny Top Coat pentru a accentua luciul, dar și pentru un plus de rezistență. Dacă ai, folosește acceleratorul de uscare pentru a grăbi uscarea.

4

Mistery Me poate fi cumpărată din magazinele fizice Melkior sau online, de aici. Este disponibilă la recipient mare de 15ml la 29,00 lei sau la 4.5ml la preț de 9,90lei.

Îți place Mistery Me de la Melkior? Ce oje ai de la ei?

37 de gânduri despre „Ojă Mistery Me de la Melkior Professional

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.