Tesori D’Oriente Thai Spa Set Review

Răsfățul de seară vine cu noul set de la Tesori D’Oriente – Thai Spa. Și dacă este vineri seară sau weekend, cu atât mai bine. Simțurile sigur vor fi răsfățate cu aceste noi arome exotice.

A trecut aproape o lună de când le folosesc așa că părerea este bine conturată.

1Cine sunt

Tesori d’Oriente este o linie completă de produse de îngrijire personală, apărută în 1997.

Filosofia brandului își are originile în..Estul Îndepărtat desigur! De aici sunt inspirate ingredientele și parfumurile produselor, ce se potrivesc cu ideea că frumusețea se datorează unei stări de bine și relaxare, atât fizică cât și psihică.

Brandul Tesori D’Oriente este distribuit de Sarantis și în Grecia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Cehia, Bosnia și Macedonia.

The Brand

Setul este alcătuit din:

  • Apă de parfum
  • Deodorant
  • Cremă de baie
  • Cremă de corp
  • Gel de duș

Dintre care eu personal am testat pentru aproape o lună:

  • Apă de parfum
  • Gel de duș
  • Cremă de baie

Apa de Parfum

3Este un parfum floral – fructat, unisex, lansat în 2019.

Notele de vârf: tuberoză, neroli, portocală dulce
Notele de mijloc: trandafir, trandafir japonez, mango, condimente
Note de bază: vanilie, paciuli, note lemnoase.

Potrivit statisticilor de pe Fragrantica, cele mai resimțite note sunt cele de paciuli, portocală și neroli, urmate de notele de tuberoză, mango, trandafirul japonez și notele lemnoase.

Eu personal după 5 minute am simțit încă notele de portocală, ca după să se accentueze cele de trandafir și notele lemnoase. Potrivit pentru vară-toamnă. Pe iarnă aș opta mentru ceva mai fresh.

Siajul este moderat din doar două puffuri, așa că recomand să fie folosit în moderație. Altfel devine greu. Longevitatea este de jumătate de zi spre o zi lejer. Pe haine se păstrează și mai mult.

Poate fi cumpărat de aici cu 26 de lei, dar și în supermarketuri, dm, etc. Preț tare bun pentru ceea ce oferă. Numai vorbe de laudă are din partea mea. Ce mai, deja am folosit mai bine de jumătate din el! Iar datorită recipientului de 100 de ml, poate fi strecurat cu ușurință în geantă pentru utilizări ulterioare.

Gel de Duș

4A devenit rapid unul din produsele mele preferate. Ambalaj embosat, superb, culori ce îți inspiră relaxare, cu siguranță vreau să încerc și altele de la ei. Miros similar cu apa de parfum, așa că vezi notele mai sus.5Face spumă decent și curăță blând pielea. Dacă nu ești fan al gelurilor de duș tot e posibil să îți placă pentru că nu lasă o senzație așa de alunecoasă sau lipicioasă pe piele cum întâlnești la multe alte produse în stilul său.

Se găsește în supermarketuri, în magazine de specialitate, dar și on-line aici pe site-uri ca eMAG, 250ml la un preț de 12 lei.

Cremă de baie

2

Produsul pe care l-am folosit cel mai puțin și asta din cauză că este..ei bine, o cremă. Deci lasă pielea cu o senzaie alunecoasă după clătire. Mie personal nu îmi place din cauza asta. Miros similar cu a parfumului așa că vezi notele mai sus.

Ambalaj superb, embosat. Cel mai greuț produs dintre toate trei, are 500 de ml. Nu conține coloranți, uleiuri minerale sau siliconi. Textura bogată, similară cu a unui șampon.

Este îmbogățiă cu ulei revigorant de Hibiscus și ulei de Tamanu cu proprietăți calmante, ce lasă pielea fină și elastică.

Această gamă este ca o călătorie exotică în Thailanda. Nu are miros ieftin deși este o gamă low cost. Poate îți place doar unu sau mai multe produse Thai Spa, dar notele exotice, calde, plăcute cu siguranță merită încercate! 

Ai folosit produse Tesori D’Oriente? Sau poate chiar Thai Spa?

Image may contain: text

 

 

36 de gânduri despre „Tesori D’Oriente Thai Spa Set Review

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.