Tratament Cădere Păr – Review produse Regivero Șampon și Loțiune

Părul este cartea noastră de vizită, din cauza asta trebuie să îl menținem într-o stare de sănătate cât mai bună. Dar ce e de făcut dacă este fragil și ne cade? Mai ales dacă dorești să îl ai și lung!

Pornind în căutare de soluții , am găsit produsele Regivero, iar în articolul prezent vorbesc despre acestea. Sunt recomandate pentru părul slăbit și fragil, cu tendință la cădere.

7

Cine sunt ei?

Reprezintă soluții complete la probleme legate de cădere și îngrijire a părului, pentru toate tipurile.

Misiunea produselor este să îți redea încrederea și siguranța în propria persoană, prin dezvoltarea celor mai calitative și eficiente produse. Visul unui păr sănătos și plin de viață devine realitate.
Din dorința unor tratamente și soluții eficiente, care chiar să funcționeze, au luat naștere produsele din gama Regivero.

2

Cu ce sunt ei mai diferiți

Majoritatea reclamelor promit mult, însă în realitate oferă rezultate insesizabile. Cei de la Regivero doresc ca tu să ai un păr sănătos, astfel oferă soluții la cele mai frecvente probleme.

Investesc în cercetare și se concentrează pe resursele de pe un singur domeniu. La Regivero se dezvoltă doar produse pentru îngrijirea părului, pentru că sunt preocupați să ofere tratamente care rezolvă cu adevarat probleme specifice părului, precum: căderea părului, regenerarea sau mătreața.

Prin urmare, eu am spre testare următoarele produse:

  • Șampon împotriva căderii părului
  • Loțiune împotriva căderii părului
  • Loțiune pentru regenerarea părului
  • Șampon împotriva mătreții

Primele două le-am testat până aproape de finalizarea lor și revin astăzi cu o părere completă. Ultimile două produse urmează să le testez și voi reveni cu un articol separat.

Șampon împotriva căderii părului

4

Formula acestui produs este eficientă. Au ales să investească mai mult în dezvoltarea unei formule eficiente care să îți aducă rezultate și satisfacție, decât în ambalaje sofisticate și reclame TV. Cu toate acestea, design-ul mi se pare unul drăguț.

Puțin diferit față de ce am mai văzut, datorită cutiei cu deschidere pe lateral.

9

Tratamentul conține 12 ingrediente biologice și botanice, cu 50% mai concentrate decât alte produse similare de pe piață. A fost special creat ca să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, să ofere fortifiere și volum crescut firelor de păr. Asigură de asemenea hidratare și protecție UV. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

8

Mai jos poți vedea modul de utilizare și lista cu ingrediente. Hrănește și întărește părul cu elemente precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6.

Zincul și extractul de ceai verde reduc secreția excesivă a glandei sebacee, iar complexul de polifenoli obţinut din extractul de măsline și biokeratină protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces).

10---albastra

Loțiune împotriva căderii părului

Este concepută sprea a completa efectele șamponului. Design al ambalajului similar, din carton, cu recipient din plastic în interior. Am sentimente contradictorii cu această loțiune. Ca și culoare este pământie, nu miroase prea bine și mai trebuie  să o și lași în păr să acționeze. Deci experiență nu tocmai plăcută, dar dacă te ții de program rezultatele vor fi.

3

!Repet, foarte importan să respecți indicațiile cu strictețe. Dacă nu lași cel puțin 3 minute să acționeze și dacă nu îl folosești de cel puțin două ori pe săptămână, de preferat în combinație cu șamponul, rezultatele vor fi mai scăzute. 

Așa am pățit eu, care inițial nu am folosit regulat șamponul, de minim două ori pe săptămână, iar loțiunea doar când îmi aduceam aminte și rezultatele au întârziat să apară.

Deci ia procesul în serios, ca orice alt tratament.
Mai jos ai schema recomandată de cei de la Regivero.

schema.jpg

Produsele pot fi achiziționate de aici singure sau în diferite combinații, pachete personalizate pe baza problemelor cu care te confrunți. Prețul este momentan unul redus, așa că profită pentru a le achiziționa.

Ce părere ai despre Regivero? Ce produse folosești pentru îngrijirea părului tău și de ce?

 

 

 

28 de gânduri despre „Tratament Cădere Păr – Review produse Regivero Șampon și Loțiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.