Am testat Capsulele Persil 4 în 1 Detergent Universal – Review

Încep acest articol prin a vă spune cât mă bucur că i-am găsit pe cei de la BuzzStore și cărora le mulțumesc că m-au selectat la încă o campanie de testare interesantă. Datorită lor am descoperit produse noi și bune pe care altfel probabil să nu le fi abordat. Înscrie-te și tu la campaniile lor aici pentru a testa cele mai noi produse și servicii, spunându-ți părerea.

persil capsule 4 in 1 -1.jpg

Despre Persil

Persil este detergentul număru 1 și prezent în peste 60 de țări. Are de mult timp capsule, pe care le-au tot îmbunătățit. Am testat Persil Duo Caps, am testat și capsulele 3 în 1, iar acum a venit momentul celor 4 în 1.

Dacă nu știi sigur care produs ți se potrivește, pe pagina celor de la Persil găsești aici sfaturi pentru spălarea rufelor.

Căteva exemple:

  • alegerea unui ciclu de spălare
  • despre încărcarea mașinii de spălat
  • pentru blugi
  • pentru rufe albe

Persil Duo Caps

Combină un agent activ de îndepărtare a celor mai rezistente pete cu formula Persil pentru strălucire, obținându-se o curățenie radiantă cu un singur produs.

Persil 3 în 1

Este mult mai concentrat decât precedentul, datorită celor 3 ingrediente active ce acționează împreună pentru a îndepărta petele dificile de la prima spălare.

persil capsule 4 in 1 - 7

Persil 4 în 1

Combină puterea a 4 beneficii într-o singură capsulă. Este puternic împotriva petelor, oferă strălucire, prospeţime şi îngrijeşte ţesăturile.

persil capsule 4 in 1 - 4Ce îmi place tare mult la aceste capsule este faptul că dozarea este precisă, nu stau cu grijă că am pus prea mult sau prea puțin. Nu trebuie să ai grija balsamului, iar în cazul în care pui mai mult de 4.5kg la spălat sau rufele sunt foarte murdare, pui două capsule. Simplu și rapid, vei economisi timp la maxim! ❤️persil capsule 4 in 1 - 2Iar pentru hainele colorate, există Persil 4 în 1 COLOR , deep clean.persil capsule 4 in 1 - 3Ambele variante conferă parfum de lungă durată. Iar când zic lungă durată, am testat la o păturică. După o săptămână de folosire în fiecare seară la citit pe canapea, încă își elibera delicatul parfum. Super!persil capsule 4 in 1 - 6Petele le-au îndepărtat eficient ambele tipuri de capsule 4 în 1. Albul de la lenjerie, perdele, șosete și alte haine și-au recăpătat frumusețea și strălucirea, iar hainele colorate după multiple spălări cu discurile dedicate și-au păstrat culoarea frumos. Rămâne să testez pe o perioadă și mai lungă.

În concluzie

Acesta a fost o frumoasă campanie de testare, mă bucur că am descoperit capsulele 4 în 1 și recomand cu drag să le încercați și voi. El se găsește în supermarketuri, dar și online în magazine precum eMAG, Auchan, Carrefour, Mega Image.

Prețul pentru cutia cu 11 spălări este de 25,95 lei și 49,75 lei pentru cutia cu 22 de spălări.

Ce detergent de rufe folosești? Ai încercat Persil Capsule?

 

22 de gânduri despre „Am testat Capsulele Persil 4 în 1 Detergent Universal – Review

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.