Scapă definitiv de transpirație cu Perspirex

Dacă te afli aici înseamnă că ai decis să spui definitiv STOP transpirației!

Dacă te afli aici înseamnă că ești în căutarea unei soluții definitive pentru transpirația supărătoare, care ne strică zilele, serile, evenimentele speciale, petrecerile, care ne enervează când vremea schimbătoare trece brusc de la frig la cald și invers.1
Scriu acest articol după câteva luni bune de testare a produselor Perspirex Original și Strong, după ce am prins zile active la job, zile cu stres și petreceri după, cu scimbări bruște de temperatură și zile cu cardio.

Citește în continuare pentru a afla ce părere mi-am făcut despre acest produs, dacă chiar funcținează sau nu.5

Despre Perspirex

Compania producătoare Perspirex, este o fabrică daneză specializată în produse de îngrijire a pielii. A fost fondată de către Claus Riemann care a dezvoltat Perspirex în anul 1979 pentru sora sa, Bodil, care suferea de transpirație excesivă la picioare. Aşa a  avut loc apariţia celui mai eficient antiperspirant de pe piață.

Viziunea sa este de a crea produse cu un efect pe care oamenii să îl poată simţi atunci când folosesc produsul. Această ambiție simplă, dar provocatoare, este astăzi viziunea lor.

Despre Transpirație

Știai că aproape 1/3 dintre persoane se confruntă cu problema transpirației excesive zilnic??

Excesul de transpirație sau hiperhidroza este obișnuită și se poate întâmpla oricui, oricând!! Cei care suferă de transpirație excesivă obișnuiesc să evite strângerea mâinilor sau ridicarea brațelor. Există și persoane care transpiră doar în anumite situații stresante. Atunci poate deveni o problemă, se jenează, devin excesiv de conștienți de această problemă și se întreabă ,,Miros?” „Se vede?” etc. Asta va duce la un cerc vicios de stres-transpirație .

Se tem de posibilitatea ca cei din jur să le descopere problema. Dar trebuie să știi că este o problemă obișnuită care poate afecta pe oricine, în orice moment din viață. Modificările hormonale, de exemplu pubertatea sau menopauza, sunt adesea un declanșator.

Excesul de transpirație duce la cantităţi mari de transpirație pe îmbrăcăminte și poate să fie generalizat dar și localizat, care se prezintă sub mai multe forme:

 • picioare umede
 • picioare mirositoare
 • mâini umede
 • umezirea axilei
 • transpirație la nivel cefalic
 • transpirație la nivelul feței 

De ce miroase transpirația?

Mirosul neplăcut al transpirație se datorează colonizării ridicate a tegumentelor cu bacterii.

Spune STOP Transpirației excesive

Perspirex funcționează atât de eficient datorită ingredientului său activ: Hexahidratul de Clorură de Aluminiu, ce reacționează cu apa și cu cheratina din glandele sudoripare, formând temporar un dop de gel care împiedică transpirația să ajungă pe suprafața pielii. 6Sunt disponibile două variante și anume Perspirex Original sau Perspirex Strong, în funcție de intensitatea transpirație.

Perspirex Original

2Este antiperspirantul roll-on clasic, ce asigură o protecție de până la 3-5 zile de protecție, în timp ce sistemul de îngrijire a pielii Apx protejează pielea împotriva iritaţiilor posibile.

Perspirex Strong

4Perspirex Strong este proiectat special pentru persoanele cu probleme severe de transpirație. O singură aplicare asigură protecţie timp de 5 zile.

Nu conține parfum!

Este sigur de utilizat în timpul sarcinii și al alăptării!

În continuare poți vedea lista exactă cu ingrediente la cele două produse.7Perspirex conține alcool datorită următoarelor avantaje:

 • Curăță și dezinfectează pielea
 • Reduce dezvoltarea mirosurilor neplăcute
 • fiind și un dezinfectant, nu este necesară adăugarea de conservanți!
 • se evaporă rapid din piele, lăsând pielea să se usuce
 • degresează pielea, ducând la uniformizarea efectului pe piele.

 

Cum se aplică Perspirex?

De 2-3 ori pe săptămână.

Fiind un roll-on trebuie doar scos din cutiuță și rulat pe suprafața dorită. Două – trei mișcări uniforme de sus în jos sunt suficiente pentru protecție maximă. Strat unic este suficient. Poți continua să aplici parfumul preferat, acesta nu va afecta eficacitatea produselor Perspirex.3De preferat SEARA! Glandele sudoripare sunt mai puțin active pe timpul nopții. În consecință, nivelul apei din glandele sudoripare este scăzut, iar dopul de gel se formează mai eficient. Acest lucru vă oferă protecție de lungă durată împotriva transpirației și a mirosului neplăcut. Dimineața se clătește și NU se reaplică.

Testează mai întâi pe o suprafață mică, este posibil să nu fie ok pentru tine, caz în care nici nu va funcționa. ( am avut o prietenă care nu a avut nici un rezultat cu el, deși la mine da)
A se evita aplicarea direct la scurt timp după epilare, ras, etc. Poate irita intens pielea! De preferat la 48h după.

Evită să intri în contact cu substanța, în afara zonei dorite. De exemplu dacă aplici la axilă, evită să îți ajungă pe mâini. Formează peliculă imediat ce intră în contact cu pielea, iar la clătire tot rămâne senzația.

Eu am avut rezultate foarte bune de când am început să îl folosesc. Inițial cu mai puțin curaj, aplicam la fiecare 2 zile, din frică să nu funcționeze pe perioadă lungă. Ulterior aplicam la 3-4 zile, iar acum chair și când nu aplic am observat o diminuare semnificativă a secreției. Mirosul a dispărut și el complet! 

În concluzie

Este un produs bun, eficient, o soluție rapidă pentru a scăpa de transpirație. Datorită hexahidratul de Clorură de Aluminiu reacționează cu apa și cu cheratina din glandele sudoripare, formând temporar un dop de gel care împiedică transpirația să ajungă pe suprafața pielii pentru 3-5 zile (Perspire Original) sau 5 zile (Perspirex Strong)

Perspirex Original îl poți cumpăra de aici și costă 67,87 de lei un roll-on de 20ml. Prețul este unul ridicat aș zice, dar pentru ce rezultate sigure oferă, chiar merită!

Perspirex Strong îl poți cumpăra de aici și costă similar. La fel, merită cu siguranță!

Mai există și Perspirex Comfort roll-on la 20ml sau Loțiunea împotriva transpirației pentru mâini și picioare la 100ml care le găsești si pe ele la eMAG aici dar pe care nu le-am testat.

Ai încercat produse Perspirex? Ce impresie ți-au lăsat?

19 gânduri despre „Scapă definitiv de transpirație cu Perspirex

 1. Folosesc si eu Perspirex uneori. Vara mi se pare tare util sau atunci cand stiu ca sunt sanse sa transpir mai mult. Imi place mult si ca este destul de mic asa ca nu ocupa mult spatiu in dulap. ^_^ Am folosit si varianta originala, dar si cea pe verde.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.