Maybelline Snapscara & Tattoo Liner – Review

Aceste două produse de la Maybelline mi-au venit în kit-ul de testare Buzztore și m-am bucurat că am fost selectată. Mascara bun am mai avut dar puțin cam dur cu genele mele iar linerul pe care îl aveam nu mă mulțumea.

Mai multe detalii în continuare.

Te îndemn și pe tine să aplici la campaniile Buzzstore dacă vrei să testezi produse similare. Vezi pagina de înscriere aici.

Maybelline Snapscara & Tattoo Liner

Maybelline-13

Nici un machiaj, fie el de zi sau de seară nu ar fi complet fără un rimel și un liner bun. Decât dacă ai gene frumoase, lungi și atunci te felicit! Poți trece direct să citești despre Maybelline Tattoo Liner.

Maybelline Snapscara

Maybelline-15.jpgEste un rimel pentru alungirea și îngroșarea genelor, ce conferă și volum considerabil.

Caracteristici

Pe scurt,

  • separă perfect genele, le alungește și le conferă volum
  • nu lipește genele, nu face cocoloașe și nu se fărâmițează sub ochi
  • rezistă întreaga zi și nu se întinde
  • ușor de aplicat și de demachiat
  • testat dermatologic și potrivit și pentru cei care poartă lentile de contact

Așa cum menționam mai sus, nu lipește genele și nu face cocoloașe. Asta datorită formulei fără ceară, ce oferă volum curat și gene definite.

Poți vedea mai jos rezultatul obținut după aplicarea sa.

Maybelline 6v2Foarte curat, foarte intens, foarte ok! Produsul devine game-changing datorită îndepărtării realizate cu ușurință printr-o singură mișcare, cu o dischetă de bumbac și puțină apă caldă. Exact așa cum ți-ai dori să se comporte un mascara!Maybelline-16Periuța este ușor curbată, oferind genelor forma mult dorită. Dacă ai gene drepte, acesta este rimelul cel mai potrivit pentru tine. Este menit să îți curbeze fiecare geană. Iar dacă la sfârșit de zi nu ești mulțumită de rezultat (nu rezită), caută un rimel cu periuța curbată dar să fie waterproof.

Cui i se adresează?

Produsul este dedicat consumatoarelor dinamice, în trend, autentice, care își doresc o mascara usor de aplicat și usor de îndepărtat la sfârșitul zilei.

Deci dacă vrei un rimel bun și ieftin, caută Snapscara de la Maybelline. Costă 28 de lei și ai transport GRATUIT aici

Maybelline Tattoo Liner

Maybelline-14Acest produs mi-a schimbat viața. Efectiv toată rutina mea de dimineață și seară a fost scurtată considerabil. Citește în continuare să afli mai multe detalii.Maybelline 6v2Este un liner de culoare neagră, lichid și mat, chiar primul eyeliner lichid semi-permanent Maybelline New York. Maybelline-17Acesta are cu adevărat formula perfectă, aplicator flexibil cu vârf precis, ușor de utilizat și oferă o cantitate constantă de produs în momentul aplicării. Vei reuși să obții dunga perfectă și de un negru intens, exact așa cum ți-ai dorit.Maybelline 10Chiar și atunci când se strică, nu se întinde! Poți cu ușurință corecta. Iar vârful este foarte ușor de controlat. Dacă ai probleme să faci codițele perfecte și simetrice ca mine, acesta este linerul perfect pentru tine!

Costă 41 de lei și ai transport GRATUIT aici.Maybelline-13

Tu ai încercat aceste produse de la Maybelline? Cum ți se par?

 

24 de gânduri despre „Maybelline Snapscara & Tattoo Liner – Review

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.