Review Produse Make-Up & Nail Care Farmasi din Catalogul Nou

Primul meu contact cu Farmasi, prima selecție de produse din catalogul Ianuarie – Martie 2020! 🙂

Am citit multe despre aceste produse, am văzut la multe prietene și cunoștințe. Ei bine, a sosit timpul să le încerc și eu! 2Citește în continuare ce părere am despre următoarele:

  • Cremă BB  02 Light to Medium 7 în 1 ( 24,99 lei) – pag. 17
  • Corector Lichid 01 Bisque (18,99 lei) – pag. 24
  • Mascara ZEN Extension Lash (15,99 lei) – pag. 43
  • Top coat mat – Tratamente pentru unghii (9,99 lei) – pag. 60
  • Unghii colorate cu Aspect lucios 02 Pure White (9,99 lei) – pag. 61

Catalogul complet îl găsești aici.

Cremă BB Farmasi

farmasi -11.jpgCred că prima întrebare pe care o pui, așa cum am făcut-o și eu, este de la ce vine BB? 

Ei bine, BB vine de la Blemish Balm. Este o cremă ce oferă îngrijire corespunzătoare pielii, dar și o nuanțare a tenului. Este vizibil dintr-o singură aplicare.

Ai posibilitatea de a alege dintre 4 nuanțe:

  • Light
  • Light to Medium
  • Medium
  • Medium to Dark

12Eu am ales 02 Light to Medium, dar în urma testării am ajuns la concluzia că s-ar fi potrivit și 01 Light, poate chiar mai bine. 02 este puțin mai închisă decât nuanța mea, dar nu foarte tare. Pe vară sunt sigură că va fi fix ce trebuie.

Formula este lejeră, cu putere de acoperire bună. Este o cremă parfumată, cu miros ușor dulce, ce nu blochează porii și nu dă senzație de mască. Printre ingredientele cheie se numără uleiul de macadamia, uleiul de argan și proteina de mătase. La o primă impresie, sunt mulțumită. Rămâne să revin cu păreri după o utilizare îndelungată.

Corector Lichid Farmasi

farmasi -9Primul lucru care mi-a atras atenția la acest produs este recipientul drăguț și mic, deci ușor de purtat în geantă și modul ușor de aplicare. Vine în 05 nuanțe și anume:

  • Bisque
  • Soft Orange
  • Light Ivory
  • Pure Beige
  • Warm Honey

Eu personal mă înțeleg foarte bine cu nuanța mea, 01 Bisque, dar dacă am ocazia mi-ar plăcea să testez și 05 sau poate chiar 03. Am un ten cu tendință la înroșire așa că prefer o nuanță mai rece, care să atenueze.

Nu este parfumat, dar este confortabil. Se menține bine primele 6 ore, după care cu mici retușuri arată ca nou. A devenit unul dintre produsele mele preferate, clar!16Face minuni pe cearcăne întunecate, așa cum se vede în imaginea de mai sus. Acoperirea este perfectă! Scade și din luciu, oferind un aspect uniform și natural. Având în vedere și prețul de 18,99 lei, chiar îl recomand cu drag!

Mascara Zen

farmasi -6Un produs ok dar de la care aveam așteptări mai mari. Vine cu o perie profesională din silicon ce permite separarea geană cu geană, ce definește și alungește. Dar cu adevărat, clorează puțin capetele și cam atât. 7Da, este adevărat că separă genele, dar rezultatele nu sunt foarte vizibile. Nu are nici putere să curbeze genele așa că la 5 minute după aplicare, au aceeași formă ca înainte de aplicare. Iar ca rezistență per total, mai mult de 1-2 ore nu duce. Ba chiar lasă puncte negre sub ochi.

Tu ai încercat acest produs Farmasi? Care a fost experiența ta cu el?

Top Coat Mat

farmasi -4Indiferent că îți faci unghiile la salon sau acasă, un top coat cu finish mat este o schimbare interesantă! Efectul este aproape instant, cu uscare rapidă. Vine cu o pensulă lată, se aplică aproape pe toată unghia dintr-o singură mișcare.

Efect foarte interesant la oje cu sclipici! Vezi mai jos un exemplu. În dreapta este cea originală, în stânga cea mată, după aplicarea unui singur strat subțire de Top Coat Matte Farmasi. 14Cu adevărat mult mai frumos în realitate, îmi pare rău că nu am putut capta în imagine farmecul său. Recomand pentru iubitoarele de ojă mată, este exact ce trebuie pentru a-ți transforma orice nuanță.

Ojă Lucioasă Farmasi 02 Pure White

farmasi -3Am o relație complicată cu oja albă. Poate chiar mai complicată decât cu oja roșie. De ce? Este o adevărată provocare să fie în strat uniform, cu aspect frumos, lucios, curat și cu uscare rapidă ca să îmi fac în timp util ambele mâini. Așa că mereu sunt în căutare de ojă albă bună. Cea de la Farmasi nu face excepție, am testat-o cu nerăbdare!15Se aplică bine în strat subțire, fără bule sau alte nebunii, omogen. Dar pentru acoperire frumoasă trebuie așteptat până ce se usucă primul și aplicat încă 1-2 straturi. Deci un total de 3 straturi, așa am observat eu. Deci chiar și cu uscare rapidă, tot ține ca timp.

Ca și experiență de ansamblu, este ok. Dacă ai timp, recomand cu drag. Se putea mai bine, dar se putea mai rău. Având în vedere că nuanța de alb pe care o foloseam înainte și îmi plăcea era de la un brand cu nume ciudat, pe care nu o mai găsesc, aceasta este cea mai bună variantă de până acum, mai ales la acest preț de 9,99 lei.

În concluzie

Farmasi mi-a lăsat o impresie bună de ansamblu. Sunt produse variate și cu un preț bun, chiar ieftine. Foarte bune sau bune sau ok. Rămâne să mai descopăr și altele.

Dacă ai alte recomandări, rog să lași un comentariu mai jos, apreciez!

Dacă vrei să vezi ce alte produse se găsesc în catalogul Farmasi, separat de cele pe care le-am luat eu, îl găsești aici. Iar dacă vrei și tu să faci parte din familia Farmasi, te poți înscrie aici.

Ai încercat produse Farmasi?

42 de gânduri despre „Review Produse Make-Up & Nail Care Farmasi din Catalogul Nou

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.