Top 3 Activități de făcut Acasă care acum sunt GRATIS

Multe activități au fost anulate în urma măsurilor de siguranță luate împotriva răspândirii COVID 19. Dar unii s-au mobilizat rapid, pentru a ne ține în continuare ocupate mintea și corpul, nouă tuturor care #stamacasa

În continuare vei afla despre top 3 activități care sunt gratuite, acum cât timp suntem nevoiți să stăm cât mai mult în casă.

1. TEATRU – Bulandra își mută activitatea în online!

teatru bulandra cu activitate online spectacol inregistrat

Ne schimbăm odată cu schimbarea, așadar Teatrul Bulandra își mută activitatea în online. Începând cu data de 21 martie 2020, Teatrul Bulandra transmite pe pagina sa de Facebook înregistrarea spectacolelor programate până la sfârșitul lunii martie și anulate în urma măsurilor de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. Spectacolele vor putea fi vizionate gratuit, în regim de live stream aici.

Povestea merge mai departe!

2. CITIT – SCRIBD oferă o lună gratuit cont premium tuturor iar HUMANITAS îți dă biblioteca virtuală gratuit

Ai posibilitatea de a accesa toate cărțile digitale de pe pagina www.scribd.com pentru 30 de zile. Singurul catch aici este că trebuie să îți introduci datele de la card, pay pal sau Gpay. Dar taxarea se va face după 30 de zile.Scribd.pngAcum e momentul să citești acel bestseller pe care nu ai mai putut să îl citești, sau acea carte care tot apare în stoc epuizat! 😦

aa.png

Humanitas scoate la joc 45 de cărți, printre care clasice ca Alice în Țara Minunilor, Aventurile baronului Münchhausen, Portretul lui Dorian Gray, Orlando sau Faust și te invită să le descarci gratuit, dacă faci o vizită aici.

3. Viva Sport Club ONLINE – Antrenament gratuit

Fie că ești interesat de tonifiere, aerobic și cardio, passion dance sau STEP, ia o pauză energizantă alături de Viva Sport Club aici.

Beneficiezi GRATUIT de antrenamente profesionale online cu video de înaltă calitate de câte 30-50 min. sau chiar 1h!Untitled-1.jpg

Sper ca această listă să facă statul în casă mai ușor și nu ezita să lași un comentariu dacă știi și tu alte activități de care putem beneficia!

Tu pe care o alegi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.