Touch Antibacterial – Dezinfectarea corectă a mâinilor și suprafețelor

😷🤧 Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur!

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică ne recomandă să ne spălăm cât mai des pe mâini 👏 cu apă și săpun sau să le dezinfectăm cu o soluție pe bază de alcool.💦Touch-1
Eu folosesc produse de la Touch antibacterial, ce asigură o curățare eficientă și elimină 99,99% din virusuri și bacterii, lăsând un miros plăcut. 

Touch antibacterial

Ca unic importator al gamei Touch antibacterial, compania Sarah Farm face tot posibilul pentru a asigura stocurile și a onora comenzile primite de la magazine, farmacii, instituții de stat și private, pentru ca produsele să ajungă rapid la oamenii care le folosesc.Touch-2După cum știi, cererea globală pentru substanțe antibacteriene a crescut datorită pandemiei de coronavirus, efectul fiind resimțitla nivel mondial. Sarah Farm și-au direcționat toate resursele ca să răspundă tuturor celor care au nevoie de produsele lor! S-au orientat spre transport aerian în loc de maritim, ca produsele Touch antibacterial să ajunga mai repede pe piața din România.

DAR! Cererea de produse antibacteriene este imensă, iar tot ce este distribuit se și epuizează. În acest context, facem apel la responsabilitate în privința achiziționării materialelor antibacteriene și a oricărui produs, în general!

Acestea fiind zise, eu am achiziționat aceste produse acum câteva săptămâni, NU ACUM! Rog să nu mă întrebați de unde le-am luat.. că nu se mai găsesc, etc. pentru că și eu, ca și voi, urmăresc stocurile și cu noroc, se mai găsesc. 

Acest articol este unul de informare asupra gamei de produs cât și a modului în care se comportă acestea, ca tu să investești banii cât mai bine în această perioadă dificilă.

Touch te ajută să protejezi sănătatea ta și a celor dragi, cu ajutorul următoarelor produse din gama sa:

  • Gel Antibacterian (Classic, 3 în 1, Kidz, Violet, Exotique)
  • Spray Antibacterian (Classic, Kidz, Violet, Exotique)
  • Săpun Antibacterian (Classic lichid și solid, Violet lichid și solid, Exotique, Splash, Kidz solid și Săpun Spumă)
  • Șervețele Umede (Classic de 15, 25 sau 70, Kidz de 15 sau 70 de șervețele)

Cum miros aceste produse?

  • Classic este fresh – floral
  • 3 în 1 este floral
  • Kidz este fresh
  • Violet este floral
  • Exotique este fresh – fructat

1. Gel Antibacterian Touch

Touch-7Deși apa și săpunul sunt cu adevărat cele mai eficiente pentru igienizarea mâinilor, dacă nu ai acces la ele poți apela la acest gel antibacterial.

Info Produs
  • elimină 99.9% din bacterii și microbi în 15 sec.
  • conțin 70% alcool
  • cantitate: 59 ml
Utilizare
Se folosește o cantitate suficientă de gel pe mâini până la uscare. Nu necesită clătire.
Mare atenție să ajungă pe toate laturile mâinilor! Este un proces care trebuie tratat cu atenție pentru a fi realizat cu adevărat eficient. Nu uita, lasă-l să acționeze 15 sec. – 3min pentru protecție maximă.
Dintre toate, cel 3 în 1 este preferatul meu, datorită proprietăților sale emoliente și hidratante.

2. Spray Antibacterian Touch

Touch-9Spray-ul antibacterian se folosește pin pulverizarea soluției pe mâini sau pe suprafețele pe care dorim să le igienizăm. Pentru uscarea mai rapidă, poți șterge cu un șervețel.

Acționează instant, fără apă și săpun, oprind răspândirea astfel:

  • A/H1N1 în 15 sec.
  • MRSA, MSSA în 1-3 min.
  • E. Coli în 30 sec. – 3 min.

Mod de utilizare: pulverizare direct a mâinilor sau a suprafețelor dorite, cu așteptarea timpului menționat anterior pentru a acționa.

3. Săpun Spumă Antibacterial Touch

Touch-3Cu un pH de 5.5, acest săpun spumă poate fi folosit atât pentru mâini, cât și pentru corp. Este de 2 ori mai economic decât săpunul lichid, dat elimină 99.99% din bacterii și virusuri. Touch-6Are o formulă pe bază de extracte din plante. Conține glicerină ce hidratează și oferă un aspect catifelat, dar în același timp protejează și echilibrul natural al pielii prin pH-ul neutru.Touch-4Spumă face din abundență și este perfect pentru o mai bună protecție a mâinilor, mai ales acum când ne spălăm mai des pe mâini. Un plus faptului că este în recipient, nu intră în contact cu mediul înconjurător. Spumă face din abundență! Dar prea parfumat nu este. Per ansamblu, un produs ok, recomand.

4. Săpun Lichid Antibacterial Touch

Touch-5Un plus și la acesta faptului că este în recipient, nu intră în contact cu mediul înconjurător. Spumă face din abundență și este frumos parfumat, fresh – fructat. Recomand dacă dorești ceva mai cremos, mai hidratant decât cel spumă.

5. Șervețele Umede Touch

Touch-11Pachetele pot fi de 15, 25 sau 70 de șervețele, în funcție de preferințe și necesități. Ușor de transportat oriunde și oricând sunt cele cu număr mai mic. Pentru casă, pachetul de 70 este numai bun. Touch-12Ca și material sunt ok, cu toate că aș fi preferat să fie mai groase și cu mai multă soluție. Au o formulă specială ce elimină 99,99% din bacterii și virusuri, fără să conțină alcool. Testate dermatologic.

Produsele Touch antibacterial se găsesc (cu noroc) în Farmaciile Dona, Catena, Arta Farm, Farmacia Tei, Bebe Tei, Help Farm, în farmacii independente și magazine de cartier. Dar le puteți găsi și în hipermarketuri și supermarketuri precum Auchan, Kaufland, LIDL, Metro, Penny, Real și în magazinele dm!

Tu ce produse folosești pentru dezinfectarea mâinilor și a suprafețelor?

25 de gânduri despre „Touch Antibacterial – Dezinfectarea corectă a mâinilor și suprafețelor

    1. Multumesc draga Oana, ma bucur ca iti plac! Dat fiind ca aspectul atrage, am dorit cu atat mai mult sa captez atentia oamenilor, fiind un subiect interesant si important in sine. 🙂
      Ma bucur sa aud ca le porti si tu! Care sunt preferatele tale? Mie imi place 3 in 1 gel!

      Apreciază

  1. Din start produsul pleaca cu o neregularitate.Desi este fabricat in Romania, se prezinta ca fiind de import mai ales prin eticheta dinspre client in intregime limba engleza.Asta e o practica inselatoare.Apoi pretul 9.99 lei 500 ml a fost considerat prea mare chiar si in panica de cumparaturi din duminica de dinainte de decretarea starii de urgenta.

    Apreciază

  2. Problema nu este ce folosim ci unde găsim ceva.
    Touch este un brand cu produse renumite, de calitate. Să reușim să le regăsim și totul ar fi perfect!
    Să fim bine!

    Apreciază

  3. Am devenit usor obsedata de dezinfectarea lucrurilor. Eu am in buzunar in permanenta un spray de la Touch care este genial din toate punctele de vedere. Imi lasa mainile ok si lasa si un parfum placut. Ca sa nu mai zic ca varianta tip spray mi se pare ideala

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.