Părere dermatocosmetice BIO Eau Thermale Jonzac – Apa Termală, Crema Purifiantă Matifiantă, Gel de Curățare

Crezi că știința poate avansa respectând natura? Asta ne dovedește și este viziunea celor de la Eau Thermale Jonzac®

În articolul de azi vă văi povesti despre cele trei produse full size pe care le-am testat: Sprayul cu Apă Termală Jonzac, Crema Purifiantă Matifiantă din gama Pure și Gelul de Curățare din gama REhydrate.

Pielea văzută ca un scut

În căutarea eficienței cosmetice din viziunea Jonzac, pielea este văzută ca un aliat, mai degrabă decât un obstacol. Acest scut natural pe care îl avem recunoaște singur ce este benefic pentru el!

logo-eau-thermale-jonzac

De ce să alegi Eau Thermale Jonzac?

Câteva dintre motivele cheie pentru care am ales aceste produce:

  • ingrediente naturale ( apa termală fiind hipermineralizată și izotonică, adică compoziția sa minerală este aproape de cea a celulelor noastre)
  • absența substanțelor de umplutură sau nocive
  • hipoalergenicitate specifică
  • varietate mare a produselor, bazate pe tipul de piele (ideal pentru acele persoane care încă explorează sau nu și-au descoperit tipul de piele)
  • produse variate, în funcție de nevoi (pentru față, pentru corp, pentru bebeluși)

Pentru ce tip de piele sunt produsele Eau Thermale Jonzac?

  • Piele normală
  • Piele deshidratată
  • Piele mixtă și grasă
  • Piele reactivă cu intoleranțe
  • Piele uscată
  • Piele iritată, atopică
  • Piele matură
  • Piele cu imperfecțiuni

Ce produse am testat?

Eau Thermale Jonzac produse ingrijire sanatate ten crema apa termala3 full size (testare de lungă durată) și 2 mostre (testare de scurtă durată).

Full size:

  • Apă Termală Jonzac
  • Cremă purifiantă matifiantă (gama PURE)
  • Dermo cleansing gel (gama REhydrate)

Mostre:

  • Ser H2O Booster (gama REhydrate+)
  • Light moisturizing cream (gama REhydrate)

Apă Termală Jonzac

Apa termala Eau Thermale Jonzac recipient lila

Apa termală este extrasă  de la o adâncime mai mare de 1850m (deci este bacteriologic pură!) motiv pentru care are puritate și delicatețe excepțională. Este acreditată de Academia Franceză de Medicină pentru eficacitatea sa.

Beneficii :regenerare, calmare, anti-iritare.

recipient apa termala jonzac

De ce să folosești apă termală zilnic?

Bogată și echilibrată în minerale (calciu, magneziu, mangan, elemente sulfuroase) apa termală Jonzac ajută pielea să profite de propriile resurse, activând metabolismul de reînnoire celulară. Zi de zi, celulele se regenerează, calitatea pielii se transformă!

Ajută-ți pielea să fie cea mai bună versiune a ei. 🙂

Eu am Apă Termală Jonzac de 50ml care mi-a fost suficientă pentru o lună. O recomand cu drag, mi-a fost bine pe toată perioada testării. Recipient cu design practic, rezistent și ușor de folosit și purtat în geantă. Nota 10+ !

O găsești de cumpărat aici la 50ml și aici la 300 ml la un preț bun.

Cremă Purifiantă Matifiantă

crema gama pure jonzac cu apa termala

Al doilea produs full size pe care l-am testat a fost o cremă purifiantă matifiantă pentru netezirea pielii.

Este ideală pentru adolescenți și adulți cu tenul mixt și gras, ea fiind o cremă..matifiantă, non comedogenică! 🙂 
Cum face asta? Prin sărurile de zinc care controlează excesul de sebum, iar talcul și pulberea de siliciu, care îl absoarbe. Pe lista de ingrediente se află și Apa Termală Jonzac, care va calma pielea prin proprietățile sale antiinflamatoare, în timp ce acidul hialuronic natural va oferi hidratare profundă.

Tenul meu este mixt, iar această cremă a fost ok pentru el. Am avut alte produse care s-au înțeles mai bine cu tenul meu de la prima utilizare, dar cu acest produs Jonzac s-a adaptat după câteva utilizări. Așadar, rezultatele au început să se facă simțite după prima săptămână la mine.
Miros plăcut floral, mie îmi aduce cu lăcrămioare. Foarte drăguț! Ca și experiență la aplicare, are acoperire foarte bună, nu trebuie mult produs la o aplicare. Link de cumpărare ai aici.

Dermo Cleansing Gel

Eau Thermale Jonzac produs rehydrate gel curatare

Gama Rehydrate de la Jonzac se concentrează pe o perfecționare a procesului de hidratare. Prin urmare, aceste produse sunt concepute să ofere hidratare organică tuturor tipurilor de piele, chiar și a celei sensibile!

gel gama rehydrate curatare Jonzac cu apa termala

Eficacitate imediată și prelungită

De la primele utilizări beneficiezi de impregnarea straturilor superficiale ale pielii cu Apă Termală Jonzac, care îți va calma și regenera tenul. Super, nu!? 🙂

Conine glicerină vegetală, deci evaporarea apei va fi încetinită.

Pe termen lung, apa termală ajută la întărirea barierei epidermice. Esterii din acizii grași va oferi confort și suplețe de durată.

Acesta este un produs cu care tenul meu s-a înțeles bine de la prima utilizare. Hidratează și curăță eficient, iar mirosul plăcut floral îți conferă o stare de bine. Mie îmi aduce a lăcrămioare. Aspectul este de gel transparent și nu ai nevoie de mult produs. Face spumă. Ce aș îmbunătăți este designul la recipient. De fiecare dată când îl folosesc mi se pare puțin incomod să deșurubezi capacul, mai bine dacă era cu clăpiță.

Gama completă o poți vedea aici, iar pe pagina de produs vezi locațiile de unde poți cumpăra fizic, sau direct online aici la un preț bun.

Ți-au plăcut produsele prezentate? Ce noutăți Eau Thermale Jonzac ai sau vrei să încerci?

 

39 de gânduri despre „Părere dermatocosmetice BIO Eau Thermale Jonzac – Apa Termală, Crema Purifiantă Matifiantă, Gel de Curățare

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.