Tenul tău respiră! – Farmasi Be Fit

Pe locuri, Fiți gata, 🏃‍♀️START! Farmasi dă startul în competiția pentru frumusețe❤️❤️ Astăzi vreau să vă povestesc despre ÎNTREAGA gamă Be Fit, pe care am testat-o în situații extreme și revin cu un review după ce mi-am format părerea în mai bine de o lună de la achiziție. 

Sunt produse care m-au cucerit de la prima aplicare, unele care în timp și unele care mie personal nu mi se potrivesc. Citește până la capăt pentru a afla care și de ce. 🙂

gama sport farmasi be fit

Ce conține gama Be Fit de la Farmasi?

Ești activă și plină de energie, fie înainte sau după antrenament sau pur și simplu ai o viață agitată așa că te gândești că aceste produse ar fi pentru tine. Uite ce poți alege:

  • Cremă nuanțatoare hidratantă 50ml în 2 nuanțe ( 01 Light sau 02 Medium)
  • Spray revigorant pentru fixarea machiajului 115ml
  • Mascara rezistentă la apă 11ml
  • Fard lichid pentru buze și ATENȚIE! obraji 6ml
  • Mascara transparentă pentru sprâncene 5ml (doamne ce îmi mai place acest produs, e GENIAL!)
  • Pudră CC 10g
  • Șervețele umede pentru față și corp 30 buc.

7 produse sunt în total, deci o gamă destul de complexă. Crezi că ai nevoie de toate sau doar de unele? Aflăm împreună până la sfârșitul acestui articol 🙂

Cremă Nuanțatoare Be Fit

crema nuantatoare tip fond de ten de la farmasi light sau medium

Dar Cristina, de ce ai două?! Așa reușesc să vă arăt COMPARATIV cum sunt, după care una dintre ele va fi a voastră dragelor. ❤️❤️ Pregătesc un GIVEAWAY așa că stați aproape!

Cu o formulă rezistentă la transfer, apă și transpirație, Crema Nuanțatoare are un grad mediu de acoperire fapt prin care lasă pielea să respire dar oferă un aspect uniform. Hidratează bine, chiar este plăcută la purtare. Însă dacă o porți toată ziua, posibil să mai ai nevoie de retușări. farmasi be fit crema nuantatoareNuanța de sus este 02 Medium, iar cea de jos este 01 Light. Ambele au un miros ușor vanilat. Am ajustat luminozitatea și culorile din poză pentru ca tu să vezi nuanța exactă a cremei. 

*sfat: aplică crema masând ușor în cercuri mici, sau cu ajutorul pensulei pentru fondul de ten; păsteaz-o la temperatura camerei

Spray revigorant pentru fixarea machiajului

spray revigorant fixare fond de ten machiaj farmasi be fitGata cu machiajul așa că hai să îl facem mai rezistent, nu? Diferența este vizibilă după aplicarea unui astfel de spray. Îmbogățit cu ceai verde, aloe vera și extract de magnolie, calmează și împrospătează în acelai timp.

Înainte sau După

Sprayul se aplică înainte de machiaj pentru împrospătarea tenului sau după machiaj pentru fixarea acestuia.

*sfat: ai grijă de la ce distanță aplici, să fie brațul mai întins, pentru a fi distanța mai mare și particulele mai mici; de este prea aproape, formează pete

Aplicat după machiaj, de mergi să faci sport vei observa că nu mai transpiri așa tare iar roșeața din obraji va fi ușor atenuată. Îmi place cum se comportă!

Mascara rezistentă la apă

rimel mascara rezistent la apa ideal sport greutati gantereGenele nu te vor lăsa la greu! Cu rezistență la apă, acest rimel din gama Be Fit îți va oferi și alungire și volum. Produsul este de calitate și oferă ceea ce promite.

De ce Waterproof?

Un mascara care nu este rezistent la apă este fabricat cu un conținut mai ridicat de apă, astfel încât acestea sunt mai ușor de îndepărtat!

Rating Mascara Be Fit

Culoare: 10/10
Rezistență: 10/10
Aplicare: 8/10
Ambalaj: 7/10
Efect: 8/10
Formulă: 9/10

Fard lichid pentru buze și obraji

fard lichid buze obraji be fitVedeta gamei? Pentru unele da, pentru altele nu. Personal, îmi place efectul natural și pegmentat pe care îl oferă, dar nu îmi place că pătează..tot. Dacă dai pe buze, le pătează, dacă testezi pe mână..pătează. Oriunde se nimerește..pătează. Dar dacă ai grijă și aplici bine din prima și dacă dorești un efect natural și de scurtă durată este perfect!

Miros dulce fructat, cu o periuță ușor de utilizat și ambalaj foarte fain. Însă nu te lăsa indusă în eroare de aparențe! Nu se comportă ca un gloss sau un ruj obișnuit. Dacă îl întinzi, nu va arăta prea bine. Trebuie aplicat din aproape în aproape, prin mișcări scurte de tamponare. Pentru o acoperire mai bună, lași să se usuce și aplici iar peste. La fel, prin tamponare.

fard lichid buze obraji be fit periutaDeși este pentru obraji, eu personal nu l-am folosit așa. Dar mi-ar plăcea să știu așa că lasă-mi un comentariu de știi! 🙂

Mascara transparentă pentru sprâncene

mascara transparent pentru sprancene farmasi be fitPe departe produsul preferat din întreaga gamă Be Fit! Definește perfect sprâncenele, fără să le încarce cu produs. Periuța oferă confort la aplicare. Are efect de gel și le ține în poziție vreme îndelungată, prin formula specială. Dacă te speli pe față, ai ghicit..trebuie aplicat iar. Nu are reziduuri și nu are aspect umed! Primele secunde doar, până ce se usucă.

Eu îl folosesc zilnic, dimineața și seara. Ajută la educarea firelor de păr, să stea în direcia cea mai frumoasă, ajută la umplerea golurilor deci și la prelungirea aspectului îngrijit pe care îl ai după o pensare proaspătă.

10 din 10 la toate aspectele!

Pudră CC Be Fit

De ce ai avea nevoie de pudră după antrenament? Dacă ești și tu ca mine, de te înroșești ca un RAC după antrenament, te vei împrieteni cu acest produs. Neutralizează instantaneu imperfecțiunile tenului și acoperă perfect roșeața de după antrenament.

Are textură fină, non-prăfoasă, ușor de aplicat.

Șervețele umede Be Fit

3..2..1! Gata cu antrenamentul, este timpul pentru curățare? A venit timpul să încerci șervețelele umede pentru față și corp.

servetele umede fata si corp farmasi be fit

De nu poți face duș imediat după antrenament, ai aceste șervețele compacte pentru față și corp, cu extract de mușețel ce vor curăța delicat. Îndepărtează transpirația și împrospătează pielea, cu o aromă plăcută.

Testate dermatologic!

Înscrie-te și tu pe site-ul FARMASI prin acest link pentru a beneficia de prețuri reduse.

rutina de inainte de sport cu farmasi be fit

Care produse Farmasi BeFit ți-au plăcut? Lasă-mi un comentariu mai jos! 🙂

26 de gânduri despre „Tenul tău respiră! – Farmasi Be Fit

  1. Mascara rezistenta la apa. Asta e produsul meu preferat. Am tendinta sa ma clatesc des pe fata in timpul zilei si vreau sa nu o fac ca o pisica, ocolind ochii, asa ca ceva rezistent e bine venit oricand

    Apreciat de 1 persoană

  2. Produsele de la Farmasi sunt foarte faine. rujul acela il ador. Este natural si se vede foarte bine. Servetelele inca nu le-am incercat dar masa mea de toaleta este plina cu produse Farmasi.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.