Top 3 produse Eau Thermale Jonzac pentru pielea ta

Bună și bine te-am găsit! 🙂
Azi vreau să vorbim despre câteva esențiale de vară de la Eau Thermale Jonzac

🌞 Vara înseamnă și vacantă, dar și mici neplăceri ce apar la nivelul pielii din multiple motive. De la arsurile de soare ușoare, la iritațiile de după epilare sau înțepăturile de țânțari, iată doar câteva motive de a acorda mai multă atenție pielii pe perioada verii.

Mai multe detalii despre Apa Termală Jonzac, Reactive Crème Miraculeuse și Reactive Gel de Duș fără parfum în continuare!

Produse pentru vara eau thermale jonzac apa termala crema gel de dus

Reactive Gel de Duș fără parfum

Este un gel de spălare pentru toată familia! Poate fi folosit deopotrivă în baia bebelușilor și copiilor mici, dar și a adulților. Ideal de folosit după plajă, baie în apa sărată a mării sau apa de la piscină.

Are o formulă ultra-delicată, fără parfum și curăță ușor pielea. Produsul cel mai potrivit pentru a fi folosit anti-iritații, va calma mâncărimile pielii și va diminua senzația de strângere sau furnicături. De asemenea, ajută la remedierea micilor agresiuni provocate de epilare, de soare, de aer uscat, dușuri sau căldură excesivă per ansamblu. Și da, de te întrebai, este perfect adaptat toaletei intime.

Formulă: Apă termală Jonzac: 10%, glicerină vegetală hidratantă 5%, apă florală de mușețel BIO calmantă, Bisabolol calmant.

Recipient de 500ml la 53.4 lei
Vezi oferta copletă de Geluri de Duș Jonzac aici.

Apa termală Jonzac

Apa termala Eau Thermale Jonzac recipient lilaEste produsul Jonzac de bază și atât de apreciat, de mine și de prietenele mele. Trebuie să fie prezent în trusa de vacantă! Bogată în minerale benefice și izotonică, aceasta este apa termală ce poate fi luată la plajă sau în călătorii pentru a fi pulverizată pe piele în orice moment și lăsată pe piele, fără tamponare.

Hipermineralizată!
( peste 6800ml/l reziduu uscat)

Hipertermală!
( cu o temperatură de peste 62 grade Celsius), apa termala Jonzac este într-o armonie perfectă cu pielea aducându-i hidratare și calmare.recipient apa termala jonzacO puteti avea în format de 300 ml cu 43.9 lei pentru toată familia sau la 50 ml cu 18.9 lei ideală pentru călătorii.

Mai multe detalii despre acest produs mult îndrăgit de mine poți citi în alte 2 articole de pe pagina mea aici și aici.

Reactive Crème Miraculeuse

Este produsul ce calmează înțepăturile de insecte, arsurile solare usoare și diverse alte iritații ce apar din diverse motive. Poate fi folosit cu brio și după epilare, pentru a calma senzația neplăcută, ce se întâmplă să reapară fix atunci când mergem la plajă, off!

Cele mai importante aspecte la această cremă aș zice că sunt:

  • roșeața pasageră și iritația sunt reduse
  • senzația de disconfort dispare
  • pielea este calmată, regenerată
  • îți găsește tot confortul
  • conținut ridicat de apă termală Jonzac de 30%, acid hialuronic și fitosfingozină

Probabil te întrebi ce este fitosfingozinaEste o componentă naturală a ceramidelor conținute în filmul hidrolipidic al pielii, este prezentă în straturile exterioare ale pielii. Fitosfingozina este o substanță obținută prin biofermentare și are puternice proprietăți calmante pe care pielea le recunoaște usor.

Crema este sub formă de tub la 100ml cu 114.5 lei.

Sper că ai descoperit ceva nou, util și îți urez o zi frumoasă! 

15 gânduri despre „Top 3 produse Eau Thermale Jonzac pentru pielea ta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.