Produsele BIO încetinesc degradarea Pielii și a Părului | Review Cosmetice Ayumi Naturals

Pielea noastră nu tolerează orice. Probabil deja știi asta și cunoști ce ingrediente sau produse îți fac rău. Ea ne atenționează că deși cosmeticele sunt pe placul tău (plăcut mirositoare, cu ambalaj atractiv și la un preț accesibil) nu sunt chiar tocmai ce trebuie. Mâncărimi, roșeață, iritații sau usturimi sunt câteva dintre semnele la care trebuie să ai grijă. Poate ai chiar o alergie la unele dintre ingrediente.

Pielea noastră absoarbe 60% din substanțele de îngrijire pe care le aplicăm direct, de aceea cosmeticele BIO reprezintă o alternativă mai sănătoasă.

La fel și în cazul părului! Dacă se electrizează ușor, este prea uscat sau prea gras și simți că îți ia o veșnicie să îl întreții, posibil ca produsele pe care le folosești să nu se potrivească între ele sau să nu fie ce trebuie.

♥Studiază eticheta,
♥Bio este definiția actuală a frumuseții și a sănătății!

De ce Ayumi Naturals?

ayumi naturals cruelty free vegan friendly biocart sampon balsam scrub lotiune cosmeticeTendinta actuală este de a renunța la cosmetice ce ascund ingrediente periculoase, ce amenință sănătatea pielii și a întregului organism! Astfel am ajuns să testez produsele Ayumi.

Bio este definiția frumuseții și a sănătății! 🌿

biocart-produse.jpgDacă ești în căutare de produse BIO, nu ai cum să nu dai peste Biocart.eu Au printre cele mai diverse produse BIO de înaltă calitate, aduse în România pentru întreaga familie, indiferent de vârstă, tip de ten sau de păr!

♥Accentul se pune pe igrediente naturale, precum:

  • extract de gălbenele
  • ulei de avocado
  • extract de mușețel
  • unt de shea
  • ulei de argan
  • aloe vera
  • ulei de migdale dulci
  • extract de alge

Astfel am făcut cunoștință cu produsele Ayumi Naturals de pe biocart.eu 
și am aflat că sunt un brand natural de îngrijire a pielii și a părului, inspirat din tradițiile străvechi ale Ayurveda. Este un brand holistic, produs în UK, ce respectă principiile vegane (este vegan-friendly) și sunt produse realizate fără testări pe animale (cruelty free).


Pentru a vedea un UNBOXING a produselor Ayumi cu Lemn de Santal și Ylang Ylang pe care le-am primit, ai link aici.

Chiar dacă nu ai văzut filmulețul de unboxing, pe scurt, hai să vorbim și aici.

Modul în care s-a desfășurat toată comanda a fost perfect: livrat rapid în 2-3 zile și în condiții optime, au fost ambalate corespunzător. Risc zero de a veni crăpate, sparte etc. Dar în orice caz, ai retur gratuit în 30 de zile și banii înapoi în 48h. ayumi sistem de inchidere.jpg

Despre Șampon și Balsam

ayumi sampon si balsam de la biocart.jpgIngrediente active: Amla (fruct al unui arbore), Aritha (obținut din nuci de săpun), Brigaraj (o plantă) , extract din seminte de Piper Negru, extract din rădăcina de Zingiber Officinale (extract de ghimbir), extract floral Jasminum Grandiflorum, extract de scoarță de Cinnamomum Zeylanicum (scorțișoară).

Uleiuri esențiale: argan, ylang ylang, paciuli, lavandă, jojoba, lemn de santal.

Experiența oferită de aceste două produse, ca de altfel toată această gamă este una exotică și plăcută. Părul rămâne extrem de catifelat și frumos parfumat. De când am schimbat pe aceste produse, observ și o mai bună ondulare a firului de păr. Produsele nu conțin silicon deci sunt perfecte pentru cine dorește să înceapă Metoda Curly Girl și are nevoie de un produs cu sulfiți dar fără silicon pentru a realiza „Spălarea Finală” ce curăță siliconul acumulat pe păr din alte produse utilizate. Mai multe detalii despre această metodă în curând, într-un nou articol!

Despre Loțiunea de Corp

biocart-produse-ayumi-lotiune-corp.jpgO loțiune de corp senzuală, ce calmează și îngrijește cu blândețe pielea. Este un tratament luxuriant, plin de uleiuri esențiale ce liniștesc și stimulează plăcut simțurile.

Ingrediente active: piper negru, ghimbir, iasomie, scorțișoară

Uleiuri esențiale: ylang ylang, patchouli, lavandă, jojoba, babassu și lemn de santal

Combinația de ingrediente și note parfumate mi se pare perfectă pentru a obține o atmosferă plăcută de toamnă! ♥

Despre Exfoliantul de Corp

ayumi-naturals-scrub-corp.jpgAlege exfoliantul potrivit pielii și nevoilor tale. Folosește exfoliantul de corp cu lemn de santal pentru a curăța și exfolia delicat pielea. Dar chiar dacă ai pielea sensibilă, este recomandat să o exfoliezi de două ori pe săptămână, pentru a îndepărta celulele moarte și a-ți ajuta pielea să se regenereze. Conține pulbere de sâmburi de măsline fin măcinați, ce curăță fără a îndepărta uleiurile naturale prețioase ale pielii. Miroase și se simte extrem de plăcut!

Ingrediente active: piper negru, ghimbir, iasomie, scorțișoară

Uleiuri esențiale: ylang ylang, patchouli, lavandă, jojoba, babassu, lemn de santal.

Ce alte opțiuni mai ai?

♥ Gama Neem este potrivită pentru piele norală sau grasă. Bogată în antioxidanți care apără pielea împotriva poluării și protejează împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Amestecul de extracte de afine, dud, moringa și urzică curăță, echilibrează și stimulează pielea. Exfoliantul pentru corp conține măsline măcinate, ce îndepărtează cu ușurință celulele moarte.

♥ Gama Turmeric este bogată în ingrediente anti-inflamatoare ayurvedica, ingrediente active din plante și extracte bogate în antioxidanți, ce ajută la tratarea pielii uscate. Exfoliantul cu Turmeric și Bergamotă conține particule naturale abrazive din piatră vulcanică pentru a curăța ușor pielea.

Produsele se găsesc de achiziționat individual sau în diferite combinații avantajoase ca preț la set, fiind ideale pentru a fi făcute cadou. Magazinul online cât și mai multe informații despre aceste produse organice găsești aici.

Sunt curioasă dacă ai auzit de BIOcart sau de produsele Ayumi Naturals așa că te aștept cu drag să îmi lași un comentariu în secțiunea de mai jos.

22 de gânduri despre „Produsele BIO încetinesc degradarea Pielii și a Părului | Review Cosmetice Ayumi Naturals

  1. Sora mea folosește produse de la Ayumi Naturals și știu ca este mulțumită de ele.
    Acum ca le recomanzi și tu, mă bate gândul sa le testez și eu.
    Dacă mai multe persoane le recomanda sigur sunt bune.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.