Testare Gratuită produse CeraVe – Vichy – L’Oreal Paris

Îți place să testezi un produs înainte de a-l cumpăra full size? Și mie!

Motiv pentru care mă bucur de fiecare dată când găsesc în farmacii mostre gratuite la produse populare care nu știu dacă mi se potrivesc și mie. Dar am o veste bună, cei de la CeraVe și VICHY  au noi campanii de testare!

De asemenea, am participat la un concurs dm, în urma căruia am fost selectată să testez pentru 14 zile Crema de Zi antirid Revitalift Laser SPF 20 de la L’Oreal Paris. Deja am testat-o pentru 7 zile și vreau să vorbesc astăzi despre ea, iar la final, peste încă 7 zile, voi reveni cu un update la acest articol cu impresia finală.

Ce testez gratuit luna aceasta?

Cerave Vichy Loreal Paris testare gratuita

Mostrele pe care le am sunt:

  • Dermablend 3D Correction 25 NUDE de la Vichy 1 ml
  • Dermablend Correction 25 NUDE de la Vichy 1 ml
  • CeraVe Hydrating Cleanser 7 ml
  • CeraVe Moisturizing Cream 7 g
  • Fluid de îngrijire Zilnică Slow Age de la Vichy 1.5 ml
  • Cremă de Noape și Mască Slow Age de la Vichy 2 ml
  • Mineral 89 de la Vichy 1.5 ml
  • Crema de Zi Antirid Revitalift Laser SPF 20 de la L’Oreal Paris 14x 1 ml

În afară de ultima care am primit-o în cadrul unui concurs, celelalte și multe altele le puteți testa și voi! Cei de la CeraVe și Vichy au campanii de testare în perioada 15.09.2020-31.10.2020, mai multe detalii în continuare.

Mostre Vichy

Vichy-testare-gratuita.jpgFluid de îngrijire zilnică pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului. SPF 25.

Eficacitatea poate fi imediată, de la prim aplicare, când pielea se simte confortabilă, suplă și proaspătă. După 1 lună semnele îmbătrânirii sunt îmbunătățite chiar și la expuneri de factori interni și externi. După 2 luni pielea arată mai netedă, mai sănătoasă și mai puternică.Vichy-testare-gratuita-crema.jpgCrema de Noapte și Mască cu efect Răcoritor va reoxigena și repara datorită Apei Termale Mineralizate Vichy, a Baicalinei și Bifidus.

Eficacitate din prima utilizare, când tenul are un aspect neted, catifelat și confortabil. După prima lună e utilizare tenul este radiant și revitalizat, plin de oxigen, cu aspect proaspăt. După 2 luni vei observa o scădere a dezechilibrului pigmentar și o estompare a ridurilor cu 25%.Vichy-testare-gratuita-mineral-89.jpgMineral 89 este primul gel de îngrijire zilnică ce oferă doza necesară de forță tenului. Oferă eficacitate de la prima utilizare când pielea se simte mai netedă și mai sănătoasă. După 1 lună tenul este mai luminos, mai tonifiat, cu aspect plin și pielea radiază de sănătate.dermablend-3d.jpgDermablend 3D Correction este un fond de ten disponibil în 6 nuanțe, cu SPF 25. Are acțiune de nivelare, acoperire și ameliorare a aspectului semnelor acneice și post-acneice, a rozaceei, a cearcănelor, semnelor de naștere, ten în culoare neuniformă, pete hiperpigmentare și vitiligo într-un singur strat! dermablend.jpgDermablend Correction cu SPF 35 este și el dispoibil în 6 nuanțe, cu acoperire perfectă pentru 16h și hidratare pentru 24h. Este rezistent la apă, la transpirație, la frecare, are formulă hipo-alergenică și este non-comedogenic, fără parfum. Pentru a corecta roșeața este recomandată nuanța 35 Sand care are pigment galben.

Campanie Kit Vichy de testare GRATUITĂ 15.09.2020-31.10.2020

Produsele Vichy Participante

  • Normaderm Phytosolution Cremă dublu-corectoare 3 ml
  • Normaderm Phytosolution Gel de curățare 15 ml
  • Dermablend Fond de ten corectare 3D 1 ml
  • Liftactiv Collagen Specialist Cremă de zi antirid 3 ml
  • Mineral 89 Gel-booster zilnic 4 ml
  • Dermablend Fond de ten fluid 1 ml
  • Neovadiol Complex Substitutiv Cremă de zi 3 ml
  • Neovadiol Phytosculpt Cremă pentru conturul feței și al gâtului 1.5 ml
  • Dercos Șampon Energizant 6 ml
  • Slow Âge Fluid de îngrijire zilnică 3 ml
  • Liftactiv Supreme Cremă antirid și fermitate 3 ml
  • Aqualia Thermal Cremă rehidratantă lejeră 3 m

Pe pagina Vichy, mai exact aici, poți vedea regulamentul și mai multe detalii.

Kit-uri le găsești în farmaciile partenere, lista completă o poți vedea aici. Îl vei primi GRATUIT la simpla solicitare până pe 31.10.2020.

Atenţie, stocul este limitat! Dacă dorești să testezi un anumit produs și nu îl mai are la o farmacie, încearcă la alta.

Mostre CeraVe

În Farmacia LaraFarm am găsit și postre ale produselor CeraVe. Nici măcar nu trebuie să stai la rând pentru a solicita mostrele. Ele sunt în boluri, printre rafturi, în farmaciile partenere. Cera-Ve-crema.jpgAmbele sunt produse foarte bune pe care le am full size, dar a căror mostre am vrut să vi le arăt, să știți de existența lor.

Despre Crema de Față și Apa Micelară Cera Ve am scris aici.
Despre Gelul de Spălare Hidratant, Loțiunea și Crema Hidratantă, cât și despre Gelul de Curățare Spumant am scris aici.

Crema de Zi Antirid Revitalift Laser SPF 20 de la L’Oreal Paris

Loreal-Paris-testare-gratuita-kit.jpgKitul de testare conține 14 mostre ale Cremei de Zi Antiage, una pentru fiecare zi de testare. Revitalift laser x3 cu SPF 20 are o triplă acțiune antirid prin corectarea ridurilor, redensificarea pielii și uniformizarea tenului. Conține Pro-Xilane și Acid Hialuronic.Loreal-Paris-testare-gratuitaMai jos poți vedea cum arată crema și în ce cantitate vine. Poate nu pare multă, dar chiar este suficientă pentru o aplicare așa cum trebuie.crema.jpgAu trecut 7 din cele 14 zile de testare în momentul când scriu acest articol. Am observat o îmbunătățire a tenului din punct de vedere a uniformizării, care chiar îmi place. Dar tenul meu gras a ramas la fel, pe acest aspect nu acționează. Însă este luminos într-un mod uniform, plăcut și mai neted.revitalift-dm.jpgCât de tare acționează pe riduri, revin cu poză before & after la sfârșitul celor 14 zile de testare. O îmbunătățire prea mare nu pot să zic că am văzut, dar în fiecare zi, la aproximativ o oră după aplicare, are loc o ușoară exfoliere, în special la nivel de frunte, pomeți și bărbie. Deci nu mă pronunț încă, având în vedere că abia a trecut prima săptămână, iar pentru a observa o modificare semnificativă de obicei trebuie să treacă măcar 10-14 zile sau chiar una – două luni de testare.

Voi ce produse ați mai testat în ultimul timp?

 

31 de gânduri despre „Testare Gratuită produse CeraVe – Vichy – L’Oreal Paris

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.