NOU! Colecția Melkior Full Energy – Fard de Pleoape Metalic Intens 3D

Toamna asta Melkior ne încântă cu o nouă colecție și anume Full Energy by Melkior! Tu le-ai văzut?

Este timpul să ne încărcăm cu energie pozitivă!

Este timpul să confruntăm această lume în schimbare, este timpul să ne recâștigăm puterea! Am petrecut suficient timp în casă, ne-am ascuns, ne-a fost teamă, dar a venit momentul să depășim anxietățile și cu toate măsurile de precauție luate, să începem să trăim din nou!

Full Energy by Melkior

lansare melkior ultra metalic 3 d fard pleoape vanityÎn data de 24 septembrie a avut loc lansarea noii colecții #Melkior3D. Mega Vibrant, Culori WOW! Nu pot decât să ne uimească cât de pigmentate sunt! Chiar dacă afară este din ce în ce mai frig iar vremea mai rea, noi putem fi veseli! Prin hainele pe care le purtăm, accesoriile pe care le avem și desigur, make-up ul pecare îl purtăm!

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

Full Energy by Melkior

Aici puteți vedea toate culorile și anume:

  • Love Potion

11990-FARD PLEOAPE ULTRA-METALIC 3D LOVE POTION MK 3GR-spartura

  • Sweetheart

11991-FARD PLEOAPE ULTRA-METALIC 3D SWEETHEART MK 3GR-spartura

  • Sugar Babe

11992-FARD PLEOAPE ULTRA-METALIC 3D SUGAR BABE MK 3GR -spartura

  • Magenta Crush

10400-spartura

  • Jade

10401-spartura

  • Vanity

10402-spartura

  • Pistachio

11996-spartura

  • Canary

11997-spartura

  • Cosmic Blue

11998-spartura

sfat: caută #Melkior3D pe instagram sau facebook pentru a vedea swatchuri, idei de machiaj și pentru a-ți face o părere mai clară despre cum arată toate aceste nuanțe!

O suită de nuanțe în culori vibrante, cu aspect metalic intens, textură cremoasă și mega pigmentare. Sinceră să fiu, mi-a fost și greu să aleg doar una, dar eu nu aveam un fard de pleoape mov, așa că Vanity a fost un must-have de la Melkior.1 Melkior 3D eye shadow vanity fardÎn continuare am pregătit un swatch.
Ia să vedem cum se prezintă în realitate culoarea, pe piele.Swatch Vanity Melkior 3 d fard.jpgCe zici, îți place? Ți s-ar potrivi? Eu am ochii căprui așa că îi pune frumos în evidență, dar este o nuanță plăcută și pentru ochi albaștri sau verzi.makeup.jpgCum se comportă? Mai exact se aplică ușor și uniform, atât cu degetul cât și cu pensula de make-up, iar aderența este excelentă! Estomparea are și ea loc destul de ușor. 

Ce îmi place cel mai tare la acest nou produs Melkior – aflați în continuare!

Melkior 3D Ultra Metalic – Rezistă la Apă?

Melkior vanity ultra metalic rezistent la apa.jpg

Cu siguranță da!

Am testat fardul în condiții destul de dure, care în mod normal nici nu s-ar aplica la nivelul ochilor și a rezistat foarte bine, după cum se vede mai sus. Apa a trecut din abundență peste swatch, am trecut și cu degetul de 2-3 ori peste el, cu presiune, iar culoarea a rezistat super bine. Deci stau fără griji că se ia pe haine! După părerea mea, își merită bănuții de 39,90 lei.

Și dacă tot nu ești convinsă, mai am două motive pentru tine, despre care vorbesc în continuare.

Demachiere ușoară?

dupa apa micelara.jpg

Absolut!

Se înlătură perfect cu puțină Apă Micelară, dintr-o singură mișcare. Așa cum se vede mai sus, nici că rămân urme.

Oglindă incorporată

Melkior 3d fard cu oglinda.jpgADOR faptul că nu mai trebuie să iau la mine oglinda sau chiar pensula pentru retușări. După cum ziceam, se aplică ușor cu degetul așa că nu ai nevoie de nimic altceva în afară de cutiuța asta. Oglinda o ai deja cu tine!

Iar plasticul este tare, rezistent, se pliază bine, se mișcă ușor în sus și în jos, chiar se simte că este un produs de calitate. Bravo Melkior!

Dacă te-ai convins că vrei și tu, ai aici link direct în magazin. Spor la shopping! 🙂

Eu cu siguranță mai vreau câteva nuanțe din această gamă minunată, iar culorile de toamnă sunt primele care-mi fac cu ochiul!Melkior-Wishlist.jpg

**în perioada 16.03.2022 – 20.03.2022 învârte ROATA CU SURPRIZE și profită de oferta promoțională. Ai și transport GRATUIT la comenzi mai mari de 79lei !!! Vizitează Melkior aici.

Ce părere ai de noua Colecție Melkior FULL Energy? Ce nuanță v-ați lua?

8 gânduri despre „NOU! Colecția Melkior Full Energy – Fard de Pleoape Metalic Intens 3D

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.