BAOLI – Noul parfum pentru El de la FARMASI

Perioada cadourilor a sosit! În zilele de sărbătoare le amintim celor dragi cât de mult îi apreciem, le mulțumim și le arătăm că le știm gusturile, că suntem atenți la micile detalii.

Așa că astăzi vreau să te ajut în alegerea parfumului perfect pentru El, persoana dragă ție. Fie că este vorba de un prieten, soț, frate sau tată, acea persoană specială din viața ta merită un cadou pe măsură.

Iar pentru a face alegerea cât mai ușoară, vreau să îți arăt câteva detalii despre noul parfum de la Farmasi pentru El.

BAOLI de la Farmasi

baoli parfum barbatesc fresh de la farmasiProbabil una dintre cele mai așteptate lansări ale sezonului, această combinație extraordinară de lemn de santal, cu mosc și citrice alcătuiesc parfumul Baoli. Notele de vârf sunt din prospețimea adierii marine, transformând parfumul Baoli în alegerea perfectă pentru bărbatul modern şi sofisticat.baoli parfum barbatesc detalii.jpgEste un parfum de 90 de ml, frumos expus într-o sticluță cu design simplu dar echilibrat, cu linii moderne și elegante. Cum ziceam, sticuța în sine este simplă, dar perfectă pentru a pune în valoare piesa de rezistență și anume modelul complex de pe capac. Acesta atrage toate privirile asupra sa!baoli parfum barbatesc detalii capac.jpgModul în care sunt primite toate reflexiile din jur, fac parfumul Baoli de la Farmasi ușor de integrat în orice mediu. Prin urmare, indiferent de caracter, acest parfum se pliază ușor pe cerințele care i se pun.

Baoli – modern, unic, sofisticat!

Filmulețul de mai sus te va transpune în călătoria simțurilor dedicată parfumului, care sper că te va ajuta în alegerea pe care trebuie să o faci: este acest parfum pentru El sau nu?

Îl poți găsi pe site-ul lor, iar dacă dorești Parfumul la un preț redus tot ce trebuie sa facă este să îți creezi un cont Farmasi prin acest link.baoli parfum farmasi.jpg

Îți place să oferi un parfum cadou celui drag?

14 gânduri despre „BAOLI – Noul parfum pentru El de la FARMASI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.