O idee de Cadou Special – Agende Gravate în Lemn de la Lemnișor

Bună dragilor! Ce mai faceți cadou anul acesta? Dacă și tu ești în căutare de idei noi, poate produsele celor de la Lemnișor îți vor atrage atenția, așa cum mi-au captat-o și mie.

Nu de puține ori caut pe internet în perioada aceasta a anului idei de cadou, lucruri noi, interesante de care nu am mai auzit sau de care nu știam că sunt la un click distanță. Așa că anul acesta vreau să contribui la acea listă de idei faine pentru cadouri. Încep prin a-ți spune că produsele Lemnișor m-au cucerit de cum am deschis coletul! Arunci o singură privire pe agenă și te îndrăgostești de ea iremediabil. agenda cadou lemnisor din lemn gravat idealAcest articol este pentru a te ajuta în alegerea modelului, în prezentarea detaliilor, o abordare diferită de cea de pe pagina lor, ce îți va aduce informații noi despre agendele Lemnișor și care sper că te vor ajuta în luarea deciziei: Este acesta sau nu cadoul pe care îl cauți?

Lemnișor – Lucruri fine din Inima Lemnului

agenda mare si mica din lemn gravat cadou lemnisorCe mă bucur să vă spun că aceste agende gravate în lemn sunt făcute în România! Sunt fericită de fiecare dată când am oportunitatea de a susține producătorii locali. Simt că sunt mai aproape de ei, că ne înțeleg mai bine nevoile și dorințele în comparație cu concurența internațională.

Puțin despre copertă

coperta agenda lemn cadou lemnisorEste din UHDF, adică din fibră lemnoasă ultra densă, produsă preponderent din material reciclat rămas în urma prelucrării cherestelei. 

Păstrează tot ce este mai important din personalitatea lemnului!DSC0540.jpgCe vei observa imediat este mirosul plăcut al lemnului ușor ars, prelucrat doar mecanic și termic: fără chimicale, fără cretă, fără coloranți artificiali sau alți aditivi! Acest detaliu mi se pare fain pentru un cadou de Crăciun. Imaginează-ți cum persoana dragă rupe ambalajul de cadou, lângă bradul frumos împodobit și simte mirosul de lemn..

Puțin despre hârtie

DSC0552.jpgEste velină, ușor ivory, cu o tentă catifelată la atingere. Prin structura sa, a cărei densitate redusă necesită mult mai puțină celuloză, o face prietenoasă cu mediul și mult mai ușoară. Mai exact, Agenda Lemnișor poate fi reciclată în totalitate sau refolosită. Imediat, mai multe detalii despre cum să o refolosești.

Tenta de culoare este mai puțin obositoare pentru ochi și se datorează procesului ecologic de albire fără clorinare intensă specifică hârtiei uzuale. Acest fapt o face și mai ușor de citit în orice lumină.

Poate fi refolosită

hartie ivory usor galbuie agenda lemn gravat lemnisor cadouHârtia poate fi înlocuită după ce ai folosit-o în întregime! Aceste este un mare plus la o agendă atât de frumoasă. Acasă sau la copycenter, de notat spira care este spiră metalică 3:1,

Dimensiunea

Ai de ales dintre varianta mare și cea mică:

  • agenda mare Lemnișor are 20x15cm
  • agenda mică Lemnișor are 10x10cm

Cum vin aceste agende poți vedea în UNBOXINGul meu de pe instagram aici.

Câteva modele de Agende Gravate în Lemn

DSC0521.jpg

DSC0518.jpgIar după cum vei observa, unele modele pot fi orientate doar pe verticală dar altele și pe orizontală, cum sunt cele de mai jos.

DSC0548.jpg

DSC0506.jpg

DSC0500.jpgPoi vorbi cu cei de la Lemnișor direct pe pagina lor de facebook aici sau de instagram aici, iar ei îți vor trimite cel mai actualizat catalog cu modele disponibile și prețuri. Sau poți vedea direct pe eMAG aici.

La momentul achiziției, agenda mare costa 35 de lei! Un preț foarte decent după părerea mea. Agenda mică costa 20 de lei. Iar dacă comanzi de minim 75 de lei ai transport gratuit! Pe pagina eMAG din câte văt acum, le vei primi în cutie cadou și au și varianta agendă mare + mică de 55 lei cu același model.

Sper că ți-au plăcut cele prezentate și mai revii cu drag pe pagina mea.
O zi frumoasă îți doresc.

🙂

 

 

 

20 de gânduri despre „O idee de Cadou Special – Agende Gravate în Lemn de la Lemnișor

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.