Set Cadou C-THRU Wanderlust Dream

Bună dragilor! Luna asta vreau să vă ofer câteva recomandări de cadouri faine pentru rude, prieteni sau cunoscuți. Produsele la care m-am gândit astăzi să vi le prezint sunt potrivite pentru toate vârstele, sunt de calitate, cu ambalaj festiv și accesibile ca preț!

Așa se prezintă C-THRU Wanderlust Dream, sau oricare set C-THRU. Au produse minunate, iar eu mereu apelez la arome noi de la ei.

C-THRU Wanderlust Dream

wanderlust dream c thruParfumurile sunt foarte importante pentru noi, ne mențin mintea proaspătă și au un impact major asupra confortului nostru psihic, fie că este mai mult sau mai puțin conștient de asta. Acasă, în mașină, la birou, oriunde mergem purtăm cu noi acele note care ne reprezintă.

Este ușor de luat în călătorie alături de cele esențiale, este plăcut de parfumat o felicitare, când oferi un cadou, este plăcut la făcut ambianță într-o cameră fără personalitate.

Așa cum bine ne-au obișnuit, seturile C-THRU sunt alcătuite din:

  • Apă de Toaletă de 30ml
  • Apă de Toaletă Spray de 75ml
  • Deodorant Spray de 150ml

Ca mireasmă, este un parfum oriental aromat, ce emană note seducătoare de bergamotă, pepene, mandarine, mosc și vanilie. Wanderlust Dream este parfumul care îți trezește latura melancolică, dorința de a explora și de a vizita locuri noi.

Apă de Toaletă C-THRU

wanderlust dream c thru eau de toilette cadou apa de toaletaVă prezint cel mai drăgălaș produs din tot setul! Apa de toaletă a fost mereu preferata mea, cu ambalaj frumos și miresme fine. wanderlust dream c thru eau de toiletteSă nu uităm și de clinchetul jucăuș al perlelor din recipient!

Vreau să profit de ocazie și să reamintesc că un parfum scump nu asigură automat succesul. Când nu știi cum să folosești parfumul tău preferat, îl pierzi doar fără a obține efectul pe care îl speri. S-ar putea chiar să-i sperii pe oamenii din jur cu mirosul tău! Cel puțin așa spun parfumierii profesioniști.

Apă de Toaletă Spray C-THRU

wanderlust dream c thru body fragranceApa de Toaletă ne încântă cu aceleași note plăcute de bergamotă, pepene, mandarine, mosc și vanilie.

Și dacă ne place în mod deosebit, am fi tentate să o aplicăm pe haine. Obișnuiești să faci asta?

Dacă da, ia aminte că orice parfum este de preferat să fie aplicat direct pe piele și nu altfel. Este adevărat că materialul păstrează aroma timp îndelungat, mai ales lână, blana și bumbacul dar oare cât de bine este? Dacă folosești același parfum mereu, este probabil plăcut. Ai acel ceva după care ești cunoscută. Dar dacă le schimbi des? Vei forma un cocktail mai puțin dezirabil. Nu este de neglijat nici faptul că poate lăsa pete pe țesăturile ușoare, ruinând permanent îmbrăcămintea. [1]

Deodorant Spray C-THRU

wanderlust-dream-c-thru-deodorant.jpgCând utilizezi mai multe tipuri de produse cosmetice din aceeași linie, de exemplu un parfum, un deodorant și o cremă de corp, este de preferat să fie produse care se potrivesc reciproc.

Nu ar trebui să existe alte mirosuri care să intre în conflict cu parfumul tău. Motiv pentru care recomand să cumperi produsele la set.

În ultimul rând, nu freca zona pe care ai aplicat parfum. Poate ai mai auzit asta sau nu, dar este important pentru a păstra intact parfumul așa cum ar trebui să fie el. Prin fricțiune, ajung să fie distruse moleculele și se transformă în ceva diferit. wanderlust dream c thru 2Dacă te-ai hotărât să le achiziționezi, produsele C-THRU le găsești aici la un preț bun.

Cu Drag,
Cristina

15 gânduri despre „Set Cadou C-THRU Wanderlust Dream

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.